Bicykel bude primárne využívaný na denné dochádzanie do práce – cca 8–9km tam a nazad. V podstate rovina, mesto.
Z času na čas ( 4–5× za rok) by som rád túto vec využil v horách, nejaké tie menej náročné horské cyklochodníky. takže tu by som asi mestský bicykel celkom vylúčil. Som pomerne vysoký (187cm) a štíhly ( 77kg) starší pán, sily ubúdajú, preto takéto rozhodnutie.
Rozpočet nemám pevne stanovený, no rád by som sa zmestil do 2300, pri zažmúrení oka 2500€. Tento rozpočet nemienim za žiadnych okolností prekročiť !!! Ako to už býva zvykom, ak dám 2500, dám aj 2800 či 3000. V tom mám jasno. Bývam v AT, preto pozerám iba AT a DE e-shopy.
Zatiaľ mám vo výbere toto.
https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/jealous-hybrid/jealous-hybrid-500/
Je to už cca cenový strop
Ešte rada ohľadom veľkosti. Podľa tabuliek som presne na veľkosti 20. Keďže je väčšina ponúkaných rozmerov 19 či 21 , som na vážkach
Ďakujem za každú radu
Mám Bafang od 9.2019 ročný najazd 5000+
Jediná porucha poškodené silonove kolo ktoré sa chová ako spojka za 25e.
Mám 19,2Ah bat 36V. Dojazd vôbec neriešim tu baterku je problém vybiť.
Tento motor nemá tlakový senzor je riadený ot. treba sa s tým naučiť jazdiť. Mne to vyhovuje pre zdrav. hendikep.
Tento motor nemá tlakový senzor je riadený ot. treba sa s tým naučiť jazdiť. Mne to vyhovuje pre zdrav. hendikep.
Podľa mňa si týmito dvoma príspevkami nasral 90% užívateľov.
Sú to velmi dobre a spolahlivé motory. Opravy sú jednoduché a lacné. Dostupnosť dielov výborna/zatial/. Trochu študia na nete a je to motor ktorý si každy prispôsobi na svoje potreby.
Stredové motory bafang max drive mali a majú torzné snímače, čo považujem za základ stredového motora.
Potom sú "ošulené" motory bafang modest a tie torzný snímač nemajú, motor je aj lacnejší.
Stredový motor bez torzného snímača nedoporučujem, lebo práve ten torzný snímač zaručuje, že je to stále bicykel a aj sa tak správa a nie moped...
PS: veď ten bicykel ma napísaný pod svojim nickom, je to Rockrider.
Často jazdím zo synom ktorý na klasiku a samozrejme mi nestači. aby som ho nedemotivoval tak to vypnem a polovicu stúpania šlapem poz pripomoci.
Možno som stará škola, ja mám 400-vku. Tá 500-vka môže byť to isté, len doladený na vyšší krútiaci moment, to znamená logicky, že dielce sa môžu ale aj nemusia viac namáhať. 5-ku nevyužívam skoro vôbec, takže ten výkon 400-vky prevyšuje moju potrebu.
vikino1- ak si s tým šlapaním reagoval na mňa, tak ja som pochopil ihneď tvoj štýl jazdy, nakoľko jazdím zrejme rovnako. Ale skúšal som ju aj vybiť jazdou čo najrýchlejšie, teda výlučne kopec niekoľkokrát a stále na 5-ke. Ale musím priznať, že taká jazda by ma viac nebavila, ale chcel som vedieť, ako si s tým motor poradí. Ani batéria, ani motor sa neprehrieval, hoci bolo extrémne teplo... M500-vka by bola v prehrievaní na tom zrejme horšie.
Podľa mňa preto, že je to priamy nástupca M400, ktorý už končí, alebo skončil, a tak je to aj s novými batériami. Proste vývoj ide dopredu a kapacita sa zvyšuje. Dnes už asi ani nekúpiš NOVÝ model s NEintegrovanou batériou...
1. pojem kľaklo je dosť široký pojem
2. neviem odkiaľ si, ale leader fox má zastúpenie po celej EÚ https://leaderfox.cz/cs/catalog/list/1
3. v Budejoviciach sa motory nevyrábajú, ale dávajú si tam svoj vyladený firmwér
4. v ČR je ich zastúpenie na každom kroku od jablunkova po západ ČR
5. známy ako "skúsený opravár Bosch" mu to mohol otvoriť a pozrieť, ale asi nebude až taký skúsený.
Ja mám svoj stroj z Poděbrad a kupoval som ho s tým, že na záručnú opravu by som posielal iba nejaký fatálny problém. Bežné opravy by som riešil za vlastné peniaze niekde v blízkom servise.
Záručný problém je potrebné riešiť tam, kde bol ebajk zakúpený... Leader Fox nemá franchise systém, takže len u konkrétneho predajcu...