Bicykel bude primárne využívaný na denné dochádzanie do práce – cca 8–9km tam a nazad. V podstate rovina, mesto.
Z času na čas ( 4–5× za rok) by som rád túto vec využil v horách, nejaké tie menej náročné horské cyklochodníky. takže tu by som asi mestský bicykel celkom vylúčil. Som pomerne vysoký (187cm) a štíhly ( 77kg) starší pán, sily ubúdajú, preto takéto rozhodnutie.
Rozpočet nemám pevne stanovený, no rád by som sa zmestil do 2300, pri zažmúrení oka 2500€. Tento rozpočet nemienim za žiadnych okolností prekročiť !!! Ako to už býva zvykom, ak dám 2500, dám aj 2800 či 3000. V tom mám jasno. Bývam v AT, preto pozerám iba AT a DE e-shopy.
Zatiaľ mám vo výbere toto.
https://www.radon-bikes.de/e-bike/mountainbike/jealous-hybrid/jealous-hybrid-500/
Je to už cca cenový strop
Ešte rada ohľadom veľkosti. Podľa tabuliek som presne na veľkosti 20. Keďže je väčšina ponúkaných rozmerov 19 či 21 , som na vážkach
Ďakujem za každú radu
Palo7: čo myslíš tým dostať zľavu? to sa mám spýtať predajcu či je tá cena finálna alebo ako to myslíš?
Čo sa týka bŕzd to už je iná vec, ale úplne stačí vymeniť brzdné doštičky za niečo kvalitnejšie.
Takže môj názor, z ktorého si vyber. Osobne si myslím, že by ti stačil crossový bicykel, kde aj s menej výkonným motorom -50 Nm- dosiahneš v podstate všetko bežne dostupné v Karpatoch.
Motor : 50 - 60 Nm, Bosch active line plus, Bosch performance line my20, schimano e7000. U mňa Bosch, je omnoho tichší ako Schimano.
Batéria 500 Wh
Kolesá 28-29"
Pneumatiky od 1,65"
Brzdy kotúčové od 180/160
Kazeta 9-10
Pokiaľ trváš na tom, že chceš jazdiť náročné traily, tak potom pneu od 2" a viac, brzdy 180/180, resp. 203/180, ovšem nemyslím si, že toto je vhodné pre teba, pokiaľ máš načaté koleno a skáče ti tep.
Problém hobby jazdcov je ten, že si kúpi emtb a všetci mu hovoria, že bike niečo musí mať. To platí len v prípade, že využiješ naplno možnosti tech. výbavy bicykla. Pokiaľ ich nevyužiješ na 100 %, tak si vyhodil peniaze.
Osobne rozhodne odporucam si pozicat a vyskusat, ak sa da. Bike aj rozne moznosti co jazdit. Pred 5 rokmi som si myslel ze full je pre mna zbytocny. Teraz by som nemenil.
A este ako pise matociso tiez vyuzivam aj najvacie koleso kazety (iba 42z) a vedel by som asi aj 46z, najme ked idem na dlhsi vyjazd a dam si ECO - 5%.
ECO 1 to ma max spotrebu 200W
2 max spotreba 300W
3 max spotreba 450W
4 max spotreba 600W
5 max spotreba 900W
Dobrý cyklista amatér dáva výkon 300W tak že keď k tvojim 200-300W sa pripočítajú ďalších 600-900W ťaháš jak herkues
Palo7: čo myslíš tým dostať zľavu? to sa mám spýtať predajcu či je tá cena finálna alebo ako to myslíš?
Na rekreačné jazdenie je ebike dobrý, ale úprimne si povedzme, že sa na ňom spotíš fakt minimálne. Jednoducho Ťa to bude ťahať využívať jeho e-potenciál. Z môjho pohľadu...urobiť 20-30 poriadnych km na klasike je ako urobiť 75-100km na ebike. Toto si žiaľ málokto uvedomuje.
Tým chcem len toľko povedať, že ja mám tiež isté zdravotné problémy, ale po vyskúšaní ebike som sa predsalen rozhodol pre klasiku, pretože na tom ebike jednoducho kondíciu človek naberie len veľmi ťažko (50 km v kopcovitom teréne na druhý stupeň zo 4-och motor Bosch a sotva som sa zadýchal) a to vtedy, keď naozaj bude robiť dlhšie trasy 75-100km a na to podľa mňa má zase málokto čas.
https://www.youtube.com/watch?v=fAYS3yi2UAY tolkoto k trenovaniu
Ebke je super vec aj ked mas prave malo casu. Dojdes dalej. Stale tam musi byt tvoj vstup a bicykel podla toho pomaha.
https://www.youtube.com/watch?v=fAYS3yi2UAY tolkoto k trenovaniu
Ebke je super vec aj ked mas prave malo casu. Dojdes dalej. Stale tam musi byt tvoj vstup a bicykel podla toho pomaha.
Nechcem to tu spamovať, to je skôr do inej témy. Je to hlavne o sebadisciplíne vlastníka Ebajku. V tom videu tvrdí, že zmeny rytmu na ebike sú prínosnejšie ako trvalé udržiavané tempo na klasike (vid. odkaz s časom nižšie). To sa mi nechce veriť každý mi doteraz tvrdil, že dôležité je držať tempo a tepovú frekvenciu. navyše sa vôbec nezaoberá tým, že 1/5 jazdy má vyložene nízky tep. Na klasike mal tuším 11 percent.
https://youtu.be/fAYS3yi2UAY?t=2167
Ale musím povedať, že tej sebadisciplíne jazdcov na ebikoch až tak neverím, pretože v strmých kopcoch popri mne zatiaľ každý prešiel s plnou výpomocou na 22-25 km/h a pritom to boli paradoxne všetko mladí ľudia okolo 30-40 rokov
Záverom, nech si každý jazdí čo chce, hlavne nech ho to teší.
Ano ten druhý som prestrelil, pravda.
Ale ten prvý má jedinú nevýhodu SXko, v čom je jeho nevýhoda ešte oproti Kellys ?
Zovseobecnovat sa neda.. neustale opakovanie jednej ci druhej strany je uplne irelevantne pretoze zalezi na jednotlivcoch..
Pokiaľ sa bavíme o motore, tak na tom Cube je motor Bosch performance line my 20, ktorý má 65 Nm. Schimano e7000 má 60 Nm. V tomto prípade má Bosch navrch v danej triede.
Aby si mohol porovnávať, musíš vychádzať z rovnakej ceny a porovnávať výbavu, alebo musia mať rovnakú výbavu a porovnávať cenu. Ty porovnávaš bike s cenou 2099.- vs bike s cenou 2299.- Je samozrejmé, že drahší bike má drahšie komponenty. Keď porovnám Kellys za 2299.- a bike za 2500, tak Kellys bude šunka.
A keď porovnám najlepší bike s týmto (https://www.m1-sporttechnik.de/en/das-spitzing-evolution/):
tak všetko ostatné sú šunky, ale to sme už niekde inde.