Aké máte skúsenosti s camelbackom? Neviete poradiť čo sa oplatí kúpiť? Potrebujem, aby tam vošli aj nejaké veci (bunda,náradie,duše atď.). Ďakujem za radu.
Z vakov na vodu sa preslo k bradaviciam... No ale ok. ked sme pri tom staci ist za obvodnym a on ma na tu dusikovu kuru posle alebo rovno za koznym? Lebo jednej svine na chodidle nie a nie sa zbavit a uz som skusal vselico...
OK diky moc za rady...
A teraz k tomu vaku. Tiez uvazujem ze si daco take zaobstaram ale neviem jake su dobre a ci sa to vobec vyplati... V akych cenovych relaciach sa asi pohybuju??
Dik moc za podrobne info. Nakoniec sa asi rozhodnem podla ceny v obchode kedze vlasnosti su na dost podobnej urovni a daju sa kombinovat jednotlive casti. Uvidim ake prislusenstvo k tomu Source budu mat v shope ale kvoli cisteniu ho asi vezmem. Mozno este pockam co mi poradi Katko.
Ak myslis hodnoteni tak 9 a cakam na dalsie dve + este pri prvych dvoch nakupoch som na feedback akosi zabudol Ty si na tom ako?
Ja mam all positive 42, feedback score 35 (100%) a 3 otvorene (z toho 2 od jedneho predajcu, takze pribudne skore +2). A jeden dalsi mi uz neda, lebo uz nie je registrovany.
Zrejme nerozumies principom eBay. Doveryhodnost je zakladym principom eBay. Skore vyjadruje Tvoju doveryhodnost pri danom pocte obchodov. Vdaka nemu a pozitivnym feedbackom som napr. dosiahol zmenu v mysleni niektorych UK predajcov (private), ktori povedne do SK vobec nechceli zaslat (klasicka fraza "sorry, UK only")...
niekedy az rozboli hlava, ked ide nieco kupit a ma precitat cele forum na danu temu .... bistu,
Tak teda idem obzriet ten Source, do Hudy, ak ho nebudu mat, tak kupim MULE. I ked v kakaci ho budu mat az v utorok.
Ak ma este niekto vazny dovod na inu volbu, tak sem s nou, ale hydrapack sa mi nepaci
To lagonda: mala pravdepodobnost, ze Hudy-e budu mat Source. Ja som do Hudy NR volal dopredu aby ho stiahli z centralneho skladu na predajnu. To som bral Spinner. Vector nebudu mat urcite.
To lagonda: mala pravdepodobnost, ze Hudy-e budu mat Source. Ja som do Hudy NR volal dopredu aby ho stiahli z centralneho skladu na predajnu. To som bral Spinner. Vector nebudu mat urcite.
servus. vcera som bol pozriet tie vaky ale teda mali len jeden (Whistler), ale stal 4300Sk ... teda to je na mna prilis. Ty nahodou nevies ceny Spinner a Vector?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A teraz k tomu vaku. Tiez uvazujem ze si daco take zaobstaram ale neviem jake su dobre a ci sa to vobec vyplati... V akych cenovych relaciach sa asi pohybuju??
Tak co si kupil nakoniec?
o kolko lacnejsie to bude?
A kolko ich uz mas?
Na eBayi som kupil aj novy Deuter rezervoar (= Source) a aj 2. vak Source, oba pre kamarata.
Ja mam all positive 42, feedback score 35 (100%) a 3 otvorene (z toho 2 od jedneho predajcu, takze pribudne skore +2). A jeden dalsi mi uz neda, lebo uz nie je registrovany.
Zrejme nerozumies principom eBay. Doveryhodnost je zakladym principom eBay. Skore vyjadruje Tvoju doveryhodnost pri danom pocte obchodov. Vdaka nemu a pozitivnym feedbackom som napr. dosiahol zmenu v mysleni niektorych UK predajcov (private), ktori povedne do SK vobec nechceli zaslat (klasicka fraza "sorry, UK only")...
Tak teda idem obzriet ten Source, do Hudy, ak ho nebudu mat, tak kupim MULE. I ked v kakaci ho budu mat az v utorok.
Ak ma este niekto vazny dovod na inu volbu, tak sem s nou, ale hydrapack sa mi nepaci
servus. vcera som bol pozriet tie vaky ale teda mali len jeden (Whistler), ale stal 4300Sk ... teda to je na mna prilis. Ty nahodou nevies ceny Spinner a Vector?
Vector 10+3 uz asi v ponuke nemaju, stal 3tis.