mam taky problem.
jazdil som original retaz a uz som tusil ze jej bude 2050Km dost, ale skor sa mi to nedalo vymenit, a teraz ked som dal vymenit za Sram 850 mi na prevodoch co su najviac ojazdene (2,3,4 vzadu) skace.
Asi to mam zodrate od starej retaze ale co teraz ? menit kazetu aj prevodniky alebo pockat kym sa aj tato retaz trocha vybeha ? alebo co ?
PS : peniaze na vymenu prevodnikov a kazety niesu
dakujem za kazdu radu a viem ze som dement mal som menit skor
mam taky problem.
jazdil som original retaz a uz som tusil ze jej bude 2050Km dost, ale skor sa mi to nedalo vymenit, a teraz ked som dal vymenit za Sram 850 mi na prevodoch co su najviac ojazdene (2,3,4 vzadu) skace.
Asi to mam zodrate od starej retaze ale co teraz ? menit kazetu aj prevodniky alebo pockat kym sa aj tato retaz trocha vybeha ? alebo co ?
PS : peniaze na vymenu prevodnikov a kazety niesu
dakujem za kazdu radu a viem ze som dement mal som menit skor
Ja najazdim na kazdom retaze cca 1000km a ide dole ! 2000 km to je trochu moc
ja zistim ze je vytahana ked mi to zacne zle prehadzovt na kazete
suhlasim s bobom,skus dorazit ten stary pohon a posetri na kazetu /prip.kluky/,este by mohla
blbnut spojka retaze,ale so SRAM spojkami mam dobre skusenosti takze ostavaju tie pastorky
ak by si mal zaujem tak mam jednu volnu 28-ku ktoru som uz nezmestil na orech,je minimalne
jazdena,ak ti to pomoze tak mi napis a kludne ti ju dam
no hlavne ked som pouzival 1 retaz 7000km
mna vysla nova SHIMANO za 12€
po 100km to sadne. daj na tom dalsiu retaz. ked ju dorazis zbrus pily a das na tom aj dalsiu retaz(ktora zas po 100km sadne).
(v podstate ten isty efekt ako vymenit 3 retaze a po 500km ich tocit)
po 100km to sadne. daj na tom dalsiu retaz. ked ju dorazis zbrus pily a das na tom aj dalsiu retaz(ktora zas po 100km sadne).
(v podstate ten isty efekt ako vymenit 3 retaze a po 500km ich tocit)
za 3 retaze moze mat novu kazetu a vydrzi mu to omnoho dlhsie
to iste sa stalo mne a preskakovat mu to neprestane
este 1 vec pls rozpis stax... zbrusit pily ? akoze opotrebovat, alebo nejaka manualna uprava ?
mozu sa poskodit ked to tak necham aj predne prevodniky na klukach ?
PS : 12 eur by sa naslo, lenze teraz potrebujem co najviac penazi na lyze ... takze uvidim co odpoviete a ak sa to nemoze poskodit, necham to tak ...
PS : sice 12 eur nic neni, ale pre mna 15 rocneho studenta je aj to dost (kedze mam aj ine zaujmy ako bike ... )