aky sposob tlmenia/pruzenia vyuziva, vsade pisu ze pružina/olej, teda co to v praxi znamena ? ako to teda tlmi ?
a dalsia vec ze niekde ju maju za 95euro a niekde kludne aj za 120e (ten isty typ duro-dj D) to az tak sa dokazu lisit internetove obchody ?
tak potom to tlmenie zabezpčuje olej a pruženie pružina
myslim že ako tlmenie tam je olejová patróna, ale možno sa mýlim a je tam "lázeň"
ak si to tak našiel, tak ano môžu sa až tak líšiť
a teda aky je rozdiel medzi patronou a "laznou" ?
neskacem nejak extremne ze by som lamal vidlu za vidlou takze na moje skakanie mi staci aj ta klasicka duro D
tiez mam jedneho dura 130 mm tunaka z bazaru ale je dost tuha ta vidla , chcem sa opytat na druhy pruzin ktore sa tam daju namontovat a zaujima ma ta najmeksia , mam 65 kg pre info...
resp da sa na tejto vidlici urobit aj daky ten tunning ?
BTW napisal som mail do suntouru, ci vobec existuje makka pruzina pre tuto vidlicu
su tam dve pruziny:
lava tvrda prava mekka
vyberies pravu a je to meksie cele.
Hore mas predpetia pruzin! tak pravu potocis doprava a hotovo.
sorry we couldn´t answer earlier as our office was closed over the holidays. We do have a softer spring for Duro DJ 130mm. The part number is: FEP 227-20.
You can order this part at your local bike shop. If they can´t help, you can contact your local distributor for a dealer near you.
http://www.srsuntour-cycling.com/SID=si6f48ffa8c15d1c2b16231e8b466c11/index.php?screen=ne.detail&pid=38&type=contact
Best regards,
Bernhard Scholz
necitas pozorne, tu meksiu (pravu) maximalne vytiahnut a bude to dost mekke. Lavu tvrdu nevyberat, maximalne skratit dorazovy elastomer (podla chuti).
Oslian a nie Olsian