Pred chvíľou som sa vrátil z trate, podmienky sú fantastické.
Po sanatórium posolené, ďalej šíroké stopy od áut, no už od Johanky až po Svätý vrch odhrnuté cez celú šírku cesty, ďalej široké stopy od auta/traktora s malými výpadkami prakticky až po asfaltku z Kačína. Posledné cca. 2 km pred zjazdom na Železnú sú neupravené, tam som sa otočil a vrátil na asfaltku.
Na odhrnutých úsekoch sa dá ísť prakticky ako v lete, v miestach, kde je tvrdá stopa od áut tiež (hlavne v úseku z Malého Slavína).
Tlačiť nebolo treba v podstate nikde, len párkrát v miestach kde bola mäkká stopa a zároveň stúpanie ma to občas zastavilo a bolo sa treba znova rozbehnúť, prípadne potlačiť meter-dva do lepšej stopy.
Celkovo to však bola radosť z jazdy, žiadne trápenie sa v snehu, prípadne tlačenie. Po Svätý vrch absolútne bez problémov - súvislá jazda, od Svätého vrchu to bolo párkrát trocha náročnejšie, ale nič dramatické. Jedine zjazd na Malý Slavín bol na véčkach trocha adrenalín
Ak organizátori ešte upravia zvyšok trate (stačí prejsť autom a nechať cez noc stuhnúť) bude to v sobotu bezproblémové.