Lokalizácia
Formulár sa odosiela

Intersport Stupava Trophy 2010

31. 7. 2010
MTB maratón
Stupava (Slovensko)

Propozície, Pozvánka, Foto, Výsledky
Zúčastnených bikerov (30)
alibernetCraObsdzajrofixskaivodrnojaro180johhhnyjurajko1975KamikubaskukyLakynoLazilovi92magic7mamrecekmartin190milsuMisqa12nufkooborPeto02richardlesejbouSmejotmaxtomitoTrancevankes
Veľmi sa mi nedarí vysomáriť sa z tých máp, neviete mi povedať zmenu krátkej trasy oproti tej minuloročnej?
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:07:54
00
po tom dnesnom lejaku a predpovedi na zajtra uz zvazujem ze pojdem ako divak :-P
kde je najvhodnejsie miesto ist si kuknut pretek, nech Vas trochu povzbudim :D
snad na GBM bude lepsie pocasie, stale odkladam prvy maraton :tmi:

Nemyslim, ze by bolo nejake blato .. les bol strasne suchy, ak nebude zajtra poobede/v noci prsat, no problem.
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:14:10
00
tento rok som jazdil len po asfalte a zase prsi jak kukam :)
vyhrat som sa nechystal, ale v takomto pocasi najazdim v terene
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:19:31
00
:shake: .. neni to problem .. ten dazd je slaby, ani neprejde korunami stromov .. bol som vcera, ci predvcerom ... sucho bolo (len jeden-dva kaluze obvykle). Naviac .. dazd v Ba neznamena, ze prsi aj za BK :D .. predvcero, ci kedy som bol na bajku prsalo ako besne v Ba a az po BK .. lenze my sme boli asi 2km za BK a nic .. asi 3 kvapky :) .. ale co sa tyka mnozstva naprsaneho.. je treba sa pytat Jezusa .. ten ovlada Aladina, takze Ti presne povie, kde kolko padlo :lol:
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:24:00
00
Lubo, dnes teda presiel korunami stromov. To co bolo hore, nebol ziadny slaby dazd. STN a Mipo Ti dosvedcia. Stretli sme sa na Malom Slavine pod pristreskom.
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:29:05
00
Aha :o .. no explorer jeden :D :D .. a vysledok je blato, ci len spevnenei povrchu, sucheho z nedostatku vody :o .. ja som dneska si krasne uzival dazd cestou z prace .. jedine co som mal obavu bol fotoaparat, inak som si to fakt uzival .. mozno niektori pocestni boli ineho nazoru :lol: .. ale ja take mozem :P

edit: btw ... jaky Maly Slavin .. mas makat na casovke smer BK :P
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:32:51
00
:shake: .. neni to problem .. ten dazd je slaby, ani neprejde korunami stromov .. bol som vcera, ci predvcerom ... sucho bolo (len jeden-dva kaluze obvykle). Naviac .. dazd v Ba neznamena, ze prsi aj za BK :D .. predvcero, ci kedy som bol na bajku prsalo ako besne v Ba a az po BK .. lenze my sme boli asi 2km za BK a nic .. asi 3 kvapky :) .. ale co sa tyka mnozstva naprsaneho.. je treba sa pytat Jezusa .. ten ovlada Aladina, takze Ti presne povie, kde kolko padlo :lol:

heheh ten 'dazdik" bude do 8mej do rana minimalne, tak sa teste na slusne kupele :lol: :devil: biku zdar
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:33:31
00
Co som isiel chvilu lesom, napr. singlom zo zltej od BK na Maly Slavin, tak tam voda normalne po chodnicku tiekla. A na asfalte tiekla potokom - bola to regulerna prietrz mracien. A este teraz tam stale prsi, aj ked nie uz tak vydatne. Tym ale nechcem bikerov odradzat, len nech zvazia obutie.

Naposledy upravil romanx dňa 29.07.2010 - 22:39:02, celkovo upravené 1 krát.

Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:37:21
00
No ak skonci rano .. a potom uz nie, stale to bude v pohode .. ten les v MK je fakt suchy a cele to vypije. Ziadne Fatran ani Sulov nehrozi ani nahodou :)

edit: ono napokon, akj keby lialo 2 tyzdne , tak Sulov v MK nebude nikdy :lol: .. tunak ziaden Sulovsku íl nehrozi :D
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:38:05
00
konecne dobre pocasie :clap: ]:)
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:56:21
00
Veľmi sa mi nedarí vysomáriť sa z tých máp, neviete mi povedať zmenu krátkej trasy oproti tej minuloročnej?

ta trat sa skor podoba na 2008. Cize z Maleho Slavina pekne po sirokej lesnej ceste (nejde sa cez singel), potom ako minuly rok hore po naucnom chodniku. K Slivovi asi po singli a po cervenej. Z udolia Vydrice priamo smer Biely kriz. Pod BK sa zataca dolava a po zltej do Stupavy ako minuly rok.
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 22:57:06
00
po tom dnesnom lejaku a predpovedi na zajtra uz zvazujem ze pojdem ako divak :-P
kde je najvhodnejsie miesto ist si kuknut pretek, nech Vas trochu povzbudim :D
snad na GBM bude lepsie pocasie, stale odkladam prvy maraton :tmi:

nemusis, no worries, by muselo ovela dlhsie liat aby to ta trasa nezvladla. ano cisty nebudes ale podla mna prudko zjazdne
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 23:24:05
00
Uplny suhlas zo staxom :y: :y: .. nie je tam nic, co tam nejak znecisti bike. Fakt ..
Zobraziť komentár 29.07.2010 - 23:25:25
00
Sulovsky il to neni, ale dnes som pol hodinu zmyval blato z biku, co sa nalepilo pri vcerajsom prejazde. Pod tou vrstvou by som si bike ani nespoznal. A to tam bude po tychto lejakoch este o dost horsie.
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 00:26:27
00
Kami ďakujem, už mám aspoň ako takú predstavu :)
Zobraziť komentár 30.07.2010 - 00:34:55
00
keyboard_arrow_up