posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 28. 6. 2024 o 11:33
posledný komentár: 24. 5. 2024 o 10:15
posledný komentár: 11. 9. 2023 o 22:36
posledný komentár: 6. 7. 2023 o 14:27
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 6. 5. 2012 o 23:52
táto sa podarila
Ako je to so zodpovednosťou pretekára a organizátora? Jasne sa vždy uvádza že pretekár rešpektuje že sa maratón ide za plnej premávky a na vlastné riziko. Ale. Pred cieľom pri prechádzaní cez hlavnú cestu oznámil regulovčík rukou že idem a orgán na ceste zastavil premávku. Ak by ma auto zobralo ako p. Jankoviča tak kto bude zodpovedný?
Osobne sa vždy však radšej pozriem, ale dosť ľudí rovno preletelo. Prípadný úraz vzniknutý na organizovanom preteku poisťovňa nepreplatí bez pripoistenia.
V civilizovanom svete by p. Jankovič mohol vysúdiť slušné bolestné.
ja zas mam rad ludi, co dokazu vsetko zniest pod ciernu zem, nic pre nich nie je dost dobre. Dufam, ze si sa tejto akcie zucastnil, inak su tvoje komentare skutocne mimo misu.
Nechcem sa za kazdu cenu zastavat organizatora, keby sme vsak respektovali pokyny pred startom, mnohemu sa dalo predist. Rusaci zrejme nerozumeli o com sa toci... Ostatni ano
K tomu znaceniu - skutocne nerozumiem kto tu mohol zabludit. Zvladli to 15 rocne ruske decka co sli priemerkou 22, cely pretek na cele a my nie?
K tomu incidentu p. Jankovica by sa skutocne mali kompetentni vyjadrit, pretoze ono to bolo zrejme trosku inak ako si tu vacsina ludi mysli.
inak je ozaj rozum viest maraton po takejto ceste a potom sa este rozculovat...to tam nemate nejake vidlacke cesty pomimo?
Ale uz si fakt trapny.
Este teda vsetkych ucastnikov nabondzuj a vizitka PB maratonu je dokonala
A k tomu úrazu, mám tiež svoj názor, ak viem že sa ide za plnej premávky, nezverím svoj život nejakému dilinkovi na križovatke, to obzretie ma až tak nespomalí, avšak može mi zachrániť zdravie. Poznám cestné predpisy a pokiaľ viem, že sa ide za plnej premávky, tak ich aj dodržiavam.
Značka CYKLOMARATÓN-ska MTB SÉRIA by mala byť akousi zárukou kvality, tak ako je to pri tovare.
A určite máte bohaté skúsenosti s organizovaním cyklomaratónov, takže by ste mohli organizátorom jednotlivých maratónov pomôcť svojimi radami a upozorniť ich na úskalia organizácie takéhoto podujatia.
Bol by som nerád, keby tradícia celej Cyklomaratónskej série zanikla kvôli zlej úrovni organizácie maratónov, veď komunita bikerov, ktorí sa zúčastňujú na sérii sa stále rozrastá a my sme radi, že niečo takéto pre nás organizujete.
Ahoj,
je mi fakt veľmi ľúto, že to všetko takto dopadlo. Ver mi, že určité kritériá pre vstup preteku do seriálu existujú a pri príjmaní sa nimi zaoberá valné zhromaždenie OZ CM, ktoré je tvorené zástupcami všetkých pretekov seriálu. V PB som pred rokom bol ako pozorovateľ a preteku sa nedalo takmer nič vytknúť. Žiaľ tento rok bol o niečom inom...
Čo sa týka mojich rád a konzultácií, som vždy pripravený pomôcť organizátorom jednotlivých pretekov - hlavne novým. Aj teraz v týždni pred pretekom som sa chcel s organizátorom stretnúť a dvakrát som ho telefonicky kontaktoval, žiaľ nemal nikdy čas. Čo sa týka štartu, v deň preteku som mu položil otázku, ako chce riešiť štart 400 ľudí po úzkej cestičke z námestia a ďslej po hlavnej ceste. Odpoveď bola: "nerieš to, to sa celé natiahne, a ostrý štart je o pár km ďalej."
Ver mi, v nedeľu som sa bol v kostole pomodliť za to, že okrem zranenia Ivana Jankoviča (mimochodom môjho dobrého priateľa) sa nič ďalšie vážne nestalo.
Verím, že ostatné preteky seriálu zahoja Vaše rany na duši, je to poučenie aj pre nás.
S pozdravom Ivan Zemko - predseda OZ CM
Mňa by zaujímalo, čo má tento popis spoločný s tými luďmi čo sú pod ním (môj tímový kolega s frajerkou a mamou)
Ale dalo sa to povedať aj inak. A čo sa týka tej cesty, no ja ako organizátor by som masu horlivých ludí s chuťou pretekať na takú cestu nepustil ani náhodou, s tým mal ktosi rátať, že sa to nebude dať ustrážiť, keď už sa toho niekto nechcel zrieknuť.
Uz som sa raz pytal, ci sa nedaju zavesit vsetky naraz, nech nevznikaju podobne situacie ako teraz
Dali sa niekedy tri, potom to začalo štrajkovať, tak sa to vyriešilo takto.
CHOSE, čakám na odpoveď, inak páči sa mi tvoj taký jemne podrýpavačský štýl vyjadrovania, niečo ako jeden starší pán z Bratislavy