posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
dakujem za opytanie ... ale jo jo ukazalo sa ze sa oplati mat bezpecne auto a oplati sa pouzivat pas ... a este keby som mal bike prilbu tak nemam ani oskreniny a hrce na hlave ;-]
jooj esteze som si na tu pesnicku nespomenul...by ma ***** si to cely maraton spievat
lapaloma:
Ako motorkár mám úmrtí kamarátov a známych tento rok už zopár za sebou a nebol by som rád, keby pribudol aj biker
Počuj, nevyvalil si sa na diaľnici z Piešťan? Do pravej priekopy? Okolo niečoho podobného sme išli....
lapaloma: este stastie ze nic vazne sa vam nestalo
joj este keby 14 ste nekto mali na fotoak pease [email protected] THX
http://www.katesport.sk/partizanske2008 ... g00683.til
dakujem za opytanie ... ale jo jo ukazalo sa ze sa oplati mat bezpecne auto a oplati sa pouzivat pas ... a este keby som mal bike prilbu tak nemam ani oskreniny a hrce na hlave ;-]
si išiel rychlo čo?.... sakra chlapci.....
Kuuurna ... som si aj hovoril - kde ze si, sak si sa chystal na maraton ...
Nuz neprijemne, ale nastastie teda len plechy ...
http://*****saweb.google.com/konnky/MtbMedzihorimPE
a jedna pre pinkacov
som sa bavil s majitelmi a dali ma na spravnu mieru, ten ram nie je detsky ako som tvrdil
Maraton super aj znacenie sa dalo teda na 20km to nebolo az take strasne... samozrejme niekde to muselo byt o drzku...
to matt: ne ne ten velky pohar isiel do CK AB Sred nejaky 16r. chalan... dali tu cenu pre najmladsieho cyklistu v prvej 10 ved v pohode aby bol motivovany
BTW nema niekto fotky cisla 422 lebo nic nemozem najst na 20km nikto nefotil
jj bol tam jeden Filip ale ten chalan pobludil na trati no nejak to velmy hnal
o 2g viac ako dve normalne duse
o 2g viac ako dve normalne duse
2 normalne duse?
myslim ze ta normalna dusa ma tych 187g
to nebola sabotaz, keby ta znacka nebola zakryta tak mozno polovicka bikerov ide opacnym smerom...a mozme byt za to vdacny jednej dobrosrdecnej fotografke..
to nebola sabotaz, keby ta znacka nebola zakryta tak mozno polovicka bikerov ide opacnym smerom...a mozme byt za to vdacny jednej dobrosrdecnej fotografke..
Ahá,takze chyba organizácie?:)