posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
prezentacia, parkovanie, start a podobne veci myslim ze v pohode
co sa tyka trate tak som vybral vsetko co sa dalo a aj nedalo po okoli Partizanskeho najst...takze vsetku kritiku typu...ty hajzel chlpaty, co si to vybral za trat a podobne prosim smerujte na mna
co sa tyka znacenia, trosku veci mi tam chybalo...osobne ma sklamalo ne-znacenie po asfalte z Kliza na Vrchhoru kde sa ludia spolahli na minulorocne ktore uz nebolo dobre vidiet...ale to sme si snad teraz vecer pri pivku snad vydiskutovali
...inak ostatne myslim ze pomaly nad pomery co sa tyka slovenskych maratonov...
co sa tyka mojho posobenia na dlhej trati...zoparkrat som si dobre ponadaval naco som si zvolil dve kola, zopar krat som rezignoval, ani raz nelahol
jedlo v ciely...skoda toho kofoloveho a pivoveho caju co sa capoval vonku na volnom preslnenom priestranstve, gulasik bol vyborny
vyhlasovanie a tombola : krasne pohare, najma ten co dostal ten mlady chlapec co bol najlepsi na 20km trati do 18 rokov...tombola...myslim ze dost cien aj ked drobnosti...takze skoro kazdy si prisiel na svoje
atmosfera v cieli pohodova az velmi priatelska, takze ja som spokojny...o rok opat...vsetkych ktorych som Vas dnes stretol pozdravujem
ps : dakujem kasovi za dodatocnu obcerstvovacku na Plesovici
1. trat bola super, aspon co som z ust a tvari pretearov cital, kazdy si prisiel na super zjazdy, vyslapy a podobne,
2. mne tam smerom na plesovicu tiez nieco chybalo, neviem, ale bolo to akesi chudobne, a kedze kriky a stromy su zalistnate, niektore tie biele bodky pretrete cervenou a mensou, boli dost o nicom, myslim ze biely velke boli 100%, na vrchhore som nebol, ale mohli to este raz nastriekat, hlavne ze po meste bolo skoro na kazdej ze MTB a sipka, ale budis...
3. tak videl som ked si prvy krat vysiel na sedlo plesovica, jazyk 4-krat omotany na velkej pile,
4. obcerstvovacky som videl len 4,3 sekundy, ked som v 40tke letel dole na kolacno. kukali ako debili na mna, ajked som nezahol na to pole tam
5. trocha bolo blbe, ze im naraz dosla kofola, a gulas som ani nemal, troska oliver padol, ze nedal listky, nevadi, prezil som
6. ceny veru boli naozaj krasne, aj pohare a vsetko s tym, skoda ze sa viacej sampanskych nebuchlo a viacej ludi a ZIEN neoblialo, nabuduce
7. hej hej v cieli to bolo super, myslim si.... az teraz zacinam banovat preco som si nedal gulas, mett uz vie preco
PS: co by som nespravil pre matta
Pripajam nejake ochutnavkove fotos
jj, biely dres suncycle racing team, cierne kratasy pells a cerveny bike pells, startoval som na polmaratone a zdravil som ta (bol som na konci prvej skupinky)
to matt.: pred Jozefom Iždinským bude asi aj ja
chcel by som byt, kto vie, možno za pár rokov
ja som so znacenim trate problem nemal
len..na niektorych miestach by mozno pomohlo oznacit, ze nasleduje kamenisty usek...na jednej dialnici som bol pri zjazde celkom slusne rozbehnuty a ked som vletel medzi kamene...nebolo to velmi prijemne a mal som co robit, aby som tam nehodil drzku
...prva obcerstvovacka mohla byt kludne o kusok dalej..... a druhej som sa nevedel dockat....tam nam vsetkym pomohol ten ujo s hadicou.. nechal som si naplnit camel a schladit hlavu..
..ale musim to zhodnotit ako perfektnu sobotu v partizanskom so super tombolou (mam nove tricko na leto
p.s. musim matt-a pochvalit za trat
p.s. musim matt-a pochvalit za trat
...aj ja chcem pochvalit vyber trate, krasna maratonska, aj ked tazka... priradujem si Medzihory medzi top maratony v SR, co sa tyka trate.
tomu panovi so zahradnou hadicou odkazujem, "nech sa mu vsetci bajkeri v nebi odmenia za tento nezistny dobry skutok..."
clovek s hadicou na tom kopceku: DOKONALY!!!
znacenie: usek asi 8km dlhy pred clovekom s hadicou bolo dost zle.
gulas: horsi ako minuly rok
celkovo: hura o rok opat!