http://www.cykloklubdk.sk/index.php?opt ... &Itemid=39
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
posledný komentár: 9. 9. 2021 o 22:09
posledný komentár: 8. 9. 2021 o 15:14
posledný komentár: 25. 9. 2017 o 21:17
posledný komentár: 25. 1. 2017 o 20:24
ja som zase pre istotu ani nedosiel na start, lebo sa mi ozval vysoky tlak, tak som nenastupil
...vzhladom na pocasie ake panovalo ta to nemusi az tak trapi. Martin nie je daleko a ak si k tomu nestihol zaplatit aj starovne tak si z toho nakoniec vysiel celkom dobre.
...vzhladom na pocasie ake panovalo ta to nemusi az tak trapi. Martin nie je daleko a ak si k tomu nestihol zaplatit aj starovne tak si z toho nakoniec vysiel celkom dobre.
no zaplatene bolo, prisel som aj s bikom. proste som siel na maraton aj keby lialo (to ni nevadilo), no lenze zdravotne som bol na tom v pecku
tak tomu ver do polnoci som sa s nimi sral
inac kuknite na vysledky, dost ludi co nedokoncilo, sa ani necudujem...
https://www.cyklo.sao-tatry.sk/2008/mtbcup/orava/
toto ešte musím citovať
Inak uz viem preco Tomas Frischknecht pouzival pri otocnom radeni stahovaciu SK pasku...v tom blate sa ku koncu vobec nedalo tocit s gripom, to bolo nenormalne kolko krat som koli tomu musel zosadat
Co sa tyka trate a zabezpecenia, vazne super, aj v tom pocasi sa naslo kopec ludi co fandili, na obcerstvovackach ludia velmi ochotni, trat znacena paradne. Aj v tej hlme na holiach ked som videl cca 10 metrov pred seba som nezabludil
Viem, že počasie bolo na hovno a to čo sa Ti stalo tiež nepoteší, no určite by som ako domáca ostala-kôli atmosfére,tým čo došli, ale aj tým čo nedošli-ako Ty, kôli aj tej "ukradnutej tombole ", organizátorom, čo sa určite posnažili...skrátka som doma, tak prečo si to nevychutnať, či už v pozitívnom, alebo negatívnom slovazmysle.
Čo sa mňa týka, napriek zaplatenému štartovnému som sa rozhodla neštartovať- šepkal mi to môj pud sebazáchovy. A keďže viem kriticky prehodnotiť svoje možnosti a schopnosti teraz viem, že som sa rozhodla správne.
Klobúk dávam dolu pred všetkými, ktorí došli do cieľa, ale aj pred tými, čo to museli ukončiť predčasne s nejakých technic. príčin.
Čo sa týka organizácie, na prvý krát podľa mňa fajn, akurát chýbal teplý čaj ako na občersvovačkách, tak aj v cieli. V takomto počasí, ktoré sa čakalo ,by dobre padol namiesto chladenej koly.Tento pretek určite chceme absolvovať ešte raz za normálneho počasia.
kto vie, kedy bude normalny maraton?
Na občerstvovačke v Pucove bol teplý čaj určite. V cieli neviem, ak nebol, tak sorry, ale určite sa dal objednať.