Zdravím všetkých čo by si išli zajazdiť, táto trasa ešte nie je na 100% bude záležať na počasí. kto by chcel teda ísť nech napíše, stretávame sa na Bielom Kríži o 9.30. Ale len seriozne čakať nebudeme ani zo slušnosti
odomňa ludia utekajú, spravidla ide vždy len o jeden výjazd a potom radšej nee.
saldi: čo piješ? inak trať si určovala ty, nie ja.
V nedelu som trať trochu upravil k môjmu obrazu (to nemali robiť, nevedeli čo ich čaká).... preto boli tak ako boli, ale držali sa statočne a kupodivu s úsmevom
jááj roman, keby som vedel ako dlho budem tlačť pod Pajštúnom tak naozaj idem radšej hore
Úsmev musí byť, vieme prečo to robíme a neúspech alebo únava nás o úsmev nepripravý
odomňa ludia utekajú, spravidla ide vždy len o jeden výjazd a potom radšej nee.
no ja by som opät rada sla s tebou.
a trat som neurcovala ja, ty si ma vzal okolo vojenskej, lesikom na kolibu a potom mar_tin navrhol trasu, takze ja som cely cas mlcala...
Mozno tych pokusov bolo za tie roky aj viac... Pajstun po cevenej z Borinky je jedna z mojich srdcoviek. Tak narychlo ma este napadaju dalsie: Konske hlavy po cervenej z Baby, Velka Homola po zelenej alebo cervenej zo Zumbergu, Cmelok po cervenej z Baby alebo aj od sedla Javorina, zaver na Velku Homolu od Zochovej chaty po cervenej, ... Mam rad strme technicke vyslapy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tak snad nabuduce sa nas nazbiera aj sest
saldi: čo piješ? inak trať si určovala ty, nie ja.
V nedelu som trať trochu upravil k môjmu obrazu (to nemali robiť, nevedeli čo ich čaká).... preto boli tak ako boli, ale držali sa statočne a kupodivu s úsmevom
Úsmev musí byť, vieme prečo to robíme a neúspech alebo únava nás o úsmev nepripravý
ved ja som bol s tebou jazdit 2x
a trat som neurcovala ja, ty si ma vzal okolo vojenskej, lesikom na kolibu a potom mar_tin navrhol trasu, takze ja som cely cas mlcala...
To nepoznam...
davas Pajstun "na supu" (t.j. bez prestavky a sliapnutia na zem) aj po cervenej z Borinky? Mne sa to podarilo zatial 2x asi zo 40 pokusov...
Zdar!
Zdar!