Sice trochu napochytro ale predsa sme sa rozhodli prejst Cergov zo severu na juh. Plan je taky, ze vlakom by sme isli z PO (odchod 7:47) do Lubotina. Odtial na Mincol a dalej po modrej TZ smerom na sedlo Cergov. Odtial do PO. Ak by mal niekto zaujem radi ho medzi sebou privytame. Dufam, ze nam nase plany pocasie nepokazi.
znie to sice zaujimavo, ale dnes som zmokol ako pes a mas pravdu, je to napochytro.keby bolo viac casu, tak by som aj siel, ale uz mam daco v plane a este ku tomu aj mokre tretry-schnu tak 2 dni:Dhehe.tak prajem pekne pocasie.
Mi o tom nieco hovor ... sice uz po funuse, ale predsa ... som nebol za kompom od piatku rana, az dnes som sa konecne dostal ku kompu a aj to iba preto, ze som uz v praci ...
Taze z Cergova nic nebolo ale fajne sme si pojazdili na Branisku. Dufam ze nikto zbytocne nestal na stanici. Nemohol som sa dostat ku pocitacu tak som to nemohol dat na pravu mieru. Nabuducu nedelu planujeme Kojsovku po vlastnej ose z PO. Len dufam ze nakoniec neskoncime v Slanskych.
Hmm ... nucham dalsiu fajnu akciu ... ktorej sa bohuzial nezucastnim ... ruka nedovoli a po "preflamovanom" vikende (od piatku az do pondelka) mi ruka napuchla a boli jak svina
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mi o tom nieco hovor ... sice uz po funuse, ale predsa ... som nebol za kompom od piatku rana, az dnes som sa konecne dostal ku kompu a aj to iba preto, ze som uz v praci
teraz ma napadlo co tak to nazvat K.AM.EN hh
PO-Margecany-prelova dolina-kojsovka-jahodna-vysoky vrch- kysak-PO. Malo by to byt do 120 km.
mne to nehovor, ja vyrazim z Ke a pekne po lese
Ta my co sme dosli zo ZA celi, lebo vieme jazdit po lese, si mozeme dovolit aj male asfaltove dobrodruzstvo.