zdravim. hladam partiu cyklistov v PD, viem ze je nas tu odtial dost, ale vzhladom na moje technicke vybavenie a schopnosti by som asi nebol vhodnym spolocnikom pre tych lepsich cyklistov. myslim ze pre nas mladsich a neskusenejsich by bolo fajn, keby sme dali sem tam aj nejaky spolocny vyjazd, co vy na to? vyjazdy by boli tak dvakrat do mesiaca (cez prazdniny aj castejsie), okolo 30 az 50 km, zalezi od kondicky, terenu a dalsich faktorov. kto ma zaujem nech da vediet. diky.
čo ja viem, tak v PD:
cestný cyklisti sa stretávajú cez víkendy o 10:00 hod. pri čerpačke Shell. Sem chodia aj reprezentanti aj rekreační. Jazdíš v balíku pokiaľ stačíš.
Horskí, tí chodia podľa cykloturistického kalendára z pred predajne Velosvet http://prievidza.sk/tik/turist/cyklo.html. Sú to vyslovene turisti.
Ďalšie možnosti ponúkol Mike7400: http://www.cyklopd.tym.sk/
Neviem este presne ake bude pocko buduci tyzden stvrtok piatok ale tieto dva dni by som chcel nieco podniknut. To budem mat volno, inac mam rannu a poobednajsie vyjazdy by som chcel stihnut bud pon. uto. a mozno sob. a ned.
Konkretne neviem ale pon. ut. nieco kratke max. do 50 km. Pon asi cez Lesopark do Malej Cause na hreben, po hrebeni na Styri chotare a dom cez Nedozery alebo Lesopark. Tutok trasku bud v pon. alebo ut navrhujem.
Aj by som sa pridal ak nezaspím
Ale trasu by som doporučil ísť aspoň na Vyšehrad a po maratónskej (Malá Čausa - 4 chotáre) radšej nieeee, teraz to po "úpravách" vyzerá ako diaľnica.
Chris, moje číslo máš, ak pôjdeš, napíš deň vopred SMS a uvidíme.
Pripojil by som sa samozrejme na brezianskej priehrade.
V ut som bol na biku ale vyrazal som az o 18:30 a dal som si len rychlovku na autocamp a Vendelin a odtial som zletel do Dubnice. Dnes asi medzi 11 - 12 hod idem na Pod stlpom a zozjazdujem na krizovatku pred Budisom potom na Styri chotare a dom. Ak to niekto stihne precitat uvitam spolocnost moje ciselko 0908 879 071
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kto má záujem, každú nedeľu chodím na Maguru, len tak na margo
cestný cyklisti sa stretávajú cez víkendy o 10:00 hod. pri čerpačke Shell. Sem chodia aj reprezentanti aj rekreační. Jazdíš v balíku pokiaľ stačíš.
Horskí, tí chodia podľa cykloturistického kalendára z pred predajne Velosvet http://prievidza.sk/tik/turist/cyklo.html. Sú to vyslovene turisti.
Ďalšie možnosti ponúkol Mike7400: http://www.cyklopd.tym.sk/
Trasa
Prievidza - Nitrianske Pravno - Kľačno - Kláštor pod Znievom - Brieštie - Nitrianske Pravno - Prievidza
Dĺžka trasy
80 km
Druh bicykla
horský
Stretnutie:
Pred predajňou Velosvet sídlisko Mládež o 9.00 hod
Príďte, budem sa tešiť na vás.
Konkretne neviem ale pon. ut. nieco kratke max. do 50 km. Pon asi cez Lesopark do Malej Cause na hreben, po hrebeni na Styri chotare a dom cez Nedozery alebo Lesopark. Tutok trasku bud v pon. alebo ut navrhujem.
Ale trasu by som doporučil ísť aspoň na Vyšehrad a po maratónskej (Malá Čausa - 4 chotáre) radšej nieeee, teraz to po "úpravách" vyzerá ako diaľnica.
Chris, moje číslo máš, ak pôjdeš, napíš deň vopred SMS a uvidíme.
Pripojil by som sa samozrejme na brezianskej priehrade.
Nitrianske Rudno
Trasa a
Prievidza - Bojnice - (Šútovské sedlo - Dlžín) - Nitrianske Rudno - (Hlboké - Kocúrany) - Opatovce nad Nitrou - Prievidza
Dĺžka trasy
55 km
Druh bicykla
horský
Trasa b
Prievidza - Bojnice - Nitrianske Rudno - Nováky - Opatovce nad Nitrou - Prievidza
Dĺžka trasy
40 km
Druh bicykla
cestný, trek