to ja som zvedavy ze ci a kolko va pojdes..bezvahania by som siel keby som nesiel tuto trasu o den skor..tzn utorok.ale sa nevraciam a idem smer na piestany a proste kam dojdem.ved sa dozviem kolko vas islo.Saldi drzim palce .bacha na zjazdikoch
Kebyze nie som po nocnej tak by som asi aj siel no kebyze som nebol po nocnej zas by som sa vyhovaral nato ze niesom nejaky excelentny borec a by som vam mozno nestihal
no ... chcem si trocha vyliat srdce a toto je najvhodnejsia tema ;-] v sobotu som sa vybral na pezinsku babu ... a kedze nerad chodim tam a naspet tak som si to s pezinskej zobral dole smer na pezinok az som nasiel nejake cervene sipky, ktore ma naviedli celkom peknymi cestickami az do limbachu. A tam sa zacal stracat moj dobry pocit ;-] najpred ma cosi dopichalo, a potom som nasiel znacku ktoru som dufal ze dojdem niekam na hreben mozno az na biely kriz ... po modrej ktora krizuje cervenu az po kosariska ... ale co to bola za cesta ... peso by som sa tam normalne nevybral nie to este bike vlacit ... to tlacenie ma uplne zlomilo a pravdupovediac ani neviem ako som dokazal dojst este cca 30 km domov .... no kazdopadne tu modru krizovatku si zapamatajte a nikdy nikdy tade nechodte ;-] dobre vam radim .. myslim ze aj smerom dole to je skor na zabitie ako na jazdenie
vcera aj predvcerom som sa vyblaznila v zjazdoch, v stredu si uz budem davat pozor "budem sa sustredit na vyslapy" ktore milujem Marecej, ak zvladnes vlka, zvladnes aj toto.. neboj, cestou su obcerstvovacky, tak mozes doplnit aj palive palivo
Infomacie: stretko je planovane na 10.00 hod. (pre nestihacov na 9.45) no Hodzovom (Mierko ) ak nevyhovuje (cas, miesto), treba sa ozvat
Ja sa posnazim zohnat co najviac ludi, ktorych poznam.
Co sa tyka ludi z fora: marecej, kvoli tebe by dosiel dalsi clovek, tak nevahaj, dame max.70 km, kvoli tebe mozno aj 50, no neverim, ze mas v sebe len 800 km..
dufam, ze sa roman prida a na BA lige budeme uz stari znami lapaloma, ty zavadzat urcite nebudes lagonda ty by mohol prist aj s bratom a teraz by sme pokecali trosku viac Mitoxc, nevymyslaj a pod! Tomufic, keby si sa nakoniec pridal, pobajkovali by sme viac ako v nedelu triki, pridaj sa aj ty
Ak viete o niekom, kto ma v stredu volno, chce bajkovat a necita forum, dajte mu vediet. Vdaka! Tesim sa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Marecej, ak zvladnes vlka, zvladnes aj toto.. neboj, cestou su obcerstvovacky, tak mozes doplnit aj palive palivo
Ja sa posnazim zohnat co najviac ludi, ktorych poznam.
Co sa tyka ludi z fora:
marecej, kvoli tebe by dosiel dalsi clovek, tak nevahaj, dame max.70 km, kvoli tebe mozno aj 50, no neverim, ze mas v sebe len 800 km..
dufam, ze sa roman prida a na BA lige budeme uz stari znami
lapaloma, ty zavadzat urcite nebudes
lagonda ty by mohol prist aj s bratom a teraz by sme pokecali trosku viac
Mitoxc, nevymyslaj a pod!
Tomufic, keby si sa nakoniec pridal, pobajkovali by sme viac ako v nedelu
triki, pridaj sa aj ty
Ak viete o niekom, kto ma v stredu volno, chce bajkovat a necita forum, dajte mu vediet. Vdaka! Tesim sa.
50 by som dal..na 70 sa trepat nechem lebo ma caka 3dnova kalba od stvrtka a tam musim byt fit
ale musite mi slubit, ze sa to bude brat ako celodenny vylet a nepojde sa zabijacky
Zabijacky? taky vyraz nepoznam... a ani ho nebudeme v stredu aplikovat...
to znie zaujímavo, rada sa pridám, ak máte ešte voľné :)) A dúfam, že vám s mojou kondičkou budem stačiť.
to znie zaujímavo, rada sa pridám, ak máte ešte voľné
fuuu...nejako to tu zacina byt hustejsie a hustejsie