premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Chalani z BB chce niekto tento odmastňovač? Chcem si ho objednať, ale poštovné je nonsens 7€. Mám ho odskúšaný, zatiaľ najúčinnejší čistič na reťaz a kazetu čo som mal a za dobrú cenu. Takto by sa to poštovné rozrátalo medzi viacerých. http://www.din-technik.sk/cistenie/15202-odmastnovac.html
TRW som kupoval keď som si robil brzdy na aute a nemôžem sa sťažovať na účinok a za tie peniaze, na bike mi úplne stačí, mal som už iba z LIDLa a ten nemám rád.
Ahojte, chcel by som priatelku vziať na Križnu. Je to 3 roky čo som tam bol naposledy, moc si nepametám. Kadiaľ hore mi je jasné, od Harmanca cez Zalámanú dolinu, Kráľovu studňu.
Kadial najlepšie dole? Raz som sa vrátili na Kráľovu studňu prameň, odtial na Úplaz a po zelenej do Tureckej. Niekto mi tu vtedy písal že od Ramižnej do Tureckej je lepšia žltá alebo popri žltej ide nejaký "trail"? Alebo od Krížnej pokračovať po modrej okolo Majerovej skaly?
Vďaka za odpovede.
edit: máme endurá, tažší strmší terén nevadí, práve naopak
Bol som tento rok a šiel som na úplaz a je to tam riadne zarastené. Prejsť sa dá, no je to dosť trápenie. Podľa mňa je najlepšie zbehnúť z krížnej na líšku, z tade na rybovské sedlo, cez Rybô do Valentovej a potom sa dostaneš do Horného Jelenca a si na hlavnej este na donovaly. Ale okolo Majerky som nešiel, tak neviem posúdiť. Hore som šiel bystrickou dolinou, tá je krásna a v pohode, až od panskej koliby je cca 3km náročnejšie stúpanie..
Kedy si to šiel? možno porast teraz v septembri už "opadol" trochu... a z úpazu do tureckej vpohode?
šiel som to raz aj cez rybô ale to bolo strácanie našlapaných výškovych metrov po asfalte, kamaráti ma skoro ***
Premyslam ist na Kriznu v nedelu, dole potom na Lisku a po zjazdovke do Tureckej, do BB potom na Piesky a Sachticky. Ak mate chut mozete sa pridat. Tempo veeeelmi pomale
Premyslam ist na Kriznu v nedelu, dole potom na Lisku a po zjazdovke do Tureckej, do BB potom na Piesky a Sachticky. Ak mate chut mozete sa pridat. Tempo veeeelmi pomale
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.din-technik.sk/cistenie/15202-odmastnovac.html
dajte vediet do spravy
Kadial najlepšie dole? Raz som sa vrátili na Kráľovu studňu prameň, odtial na Úplaz a po zelenej do Tureckej. Niekto mi tu vtedy písal že od Ramižnej do Tureckej je lepšia žltá alebo popri žltej ide nejaký "trail"? Alebo od Krížnej pokračovať po modrej okolo Majerovej skaly?
Vďaka za odpovede.
edit: máme endurá, tažší strmší terén nevadí, práve naopak
šiel som to raz aj cez rybô ale to bolo strácanie našlapaných výškovych metrov po asfalte, kamaráti ma skoro ***
ďakujem za info
vie niekto aká je modrá okolo majerovej skaly?
https://www.strava.com/activities/1830685679
Teraz s tym prides ked niesom doma