Kategórie
Bike-techbajkovanie v okoli Banskej Bystrice a Zvolena # cykloturistika # cyklonavigácia # mapy # cyklotrasy # trasy # skúsenosti # poradenstvo # cyklovýjazdy
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Akcia -17% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 539 €
-17%
MOC 1 849 €
Akcia -26% Rock Machine Blizz TRL 40-29 LTD bicykel, matte khaki/neon orange/black
od 919 €
-26%
MOC 1 389 €
Vlkanová->Kozlinec cez Peťovskú dolinu a aj trail pod Kozlincom krásne prejazdné.
Kozlinec->Vartovka asi 10 stromov treba prenášať.
Vartovka->Radvanská stanica cez switchbacky prejazdné, ale riadne to tam pokosilo.
FR od vartovky som ani neskúšal.
Potom som sa odvážil na trailik čo ide popod mostíky ten bol zjazdny az na par konárov.
Server má dočasné technické problémy. Ospravedlňujeme sa.
Nie je to prejazdné. Dva úseky musíš loziť lesom, aby si prešiel. Ale možno to už prepílili, choď zistiť 😁
Včera som to šiel v protismere. Prejazdné to je, ale miestami treba dať pozor na haluzinu.
Vie niekto či si to pripravili poľovníci pred rujou, alebo v tom majú prsty bikeri? Presnú trasu dávať nebudem, ak je to poľovnícky, neboli by nadšení a kto chce, ten ho nájde aj sám.
Ale ako chodite cez ten kamenolom? Ked som videl ten prach a kopec mechanizmov, tak som to svihol dolava kusok vyssie po luke a v pohode.Som tam bol prvy krat.Ta Barborska cesta zo Zvolena je parada po tych lukach. genialne.
No z toho nie som mudrejsi. Nie som miestny, ale vratim sa este