premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
Ahojte, mám na vás pár otázok
1. žltá TS - zjazd z Kráľovej studne hotela do harmanca
2. zjazd z Kráľovej studne prameňa po zelenej na úplaz, žltej na Japeň a zelenou do Harmanca
Ktorá z týchto trás je lepšia, zaujímavejšia, aký majú charakter? Ide o to, že rád by som nechal auto v Harmanci, vyšlapal na Krížnu, odtial hrebeňom smer Ostredok, možno aj Ploská, naspeť na Krížnu a z nej nejak do Harmanca. Ďakuejm.
vcera sme si dali VF, z Horneho Jelenca- Krizna- Rakytov-Limba- Revuce-V. Sturec- Prasnica-Jelenec 52km/2300m, tereny tak akurat blato nebolo. Davam do pozornosti bikerom ktorym nevadi obcas potlacit kusok, usek Velky Sturec- Vychodne Pr. sedlo. Pekny chodnik hore dole ale potom pride odmena zlta do Prasnice. Krasny hladucky chodnicek do rozpravkovej osady . Odporucam
Zdravím borci, v sobotu (26.9.) idem 6:37 vlakom z Hlavnej stanice do Banskej štiavnice na otvorenie Helligon trailu. Počasie nema byt bohvieco, ale kto chce, tak sa može pridať. +421 904 919 522 číslo mé ak niečo
Zdravím borci, v sobotu (26.9.) idem 6:37 vlakom z Hlavnej stanice do Banskej štiavnice na otvorenie Helligon trailu. Počasie nema byt bohvieco, ale kto chce, tak sa može pridať. +421 904 919 522 číslo mé ak niečo
V sobotu planujem ist 7:38 vlakom do Telgartu, odtial na Kralovu Holu a naspat vlakom z Telgartu o 16:31 (predtym by som sa chcel este pomotat okolo slucky, viaduktu a pramena Hrona). Ak bude mat niekto chut, pridajte sa.
EDIT: Naspat by sa malo dat ist aj autobusom o 15:00 z Telgartu
Potvrdiť to viem a dokonca sa ukazuje pekné počasie. Pre istotu sleduj event na facebooku. Jedinou zmenou je, že z technických príčin ževraj nebude ťahať lanovka, takže bude treba šlapať výstupovou trasou a ževraj ta budú aj nejaké autá na vývoz.
Ahojte, v nedeľu by sme radi zo Zvolena na Skalku a ďalej do Turčianskych Teplíc, pridá sa niekto, kto to pozná? Doprovod padne vhod
Píšte SS alebo 0905799169
Ráno cca 9:00 vo Zvolene na žel.stanici.
jaro4 išli sme to v sobotu (po Brestovú, ďalej už začínala byť tma) a keď pôjdete z Kováčovej tak po červenej je to pekne zjazdné, avšak chodník od Sona až po Brestovú je aj napriek skvelému značeniu plný lístia a miestami budete prenášať cez popadané kmene a konáre. Je to také adventure Je to však dobre zjazdné. Mno a od Brestovej je to už len spanilá jazda jesennou krajinou až na Skalku. (pozri prípadne môj výjazd z Endomonda).
PS: ak pôjdete po zelenej, tak napíš aké je to tam
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1. žltá TS - zjazd z Kráľovej studne hotela do harmanca
2. zjazd z Kráľovej studne prameňa po zelenej na úplaz, žltej na Japeň a zelenou do Harmanca
Ktorá z týchto trás je lepšia, zaujímavejšia, aký majú charakter? Ide o to, že rád by som nechal auto v Harmanci, vyšlapal na Krížnu, odtial hrebeňom smer Ostredok, možno aj Ploská, naspeť na Krížnu a z nej nejak do Harmanca. Ďakuejm.
http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html#x19.14108y48.87949z15m7v36
Dolu v bocnej doline je rumpal, ale ten sme nestihli.
Vizualizacia Bobrisovho GPX: http://cmaps.gpsteam.eu/index_svk.html?gpx=www.mtbiker.sk/forum/resources/file/225399
otvorenie zrušili koli počasiu
EDIT: Naspat by sa malo dat ist aj autobusom o 15:00 z Telgartu
Vieš to isto potvrdit aby som niešiel niekde 100km len tak
niekto zajtra z okolia BB na bike .... aj niekam dalej na hreben by som vybehol vlakom? Napr. Horehronie....
Píšte SS alebo 0905799169
Ráno cca 9:00 vo Zvolene na žel.stanici.
Prípadne poraďte inú trasu, dík.
PS: ak pôjdete po zelenej, tak napíš aké je to tam
To ako by si chcel ist z BB na Krakovu holu? Je to trochu daleko...