premyslam ze kedze su tieto dve mesta pomerne blizko seba a v poslednej dobe chodievame bikovat spolocne, ci by nebolo vhodne spravit pre nas jednu spolocnu temu a dve uz existujuce uzamknut.
Myslim ze u adminov to nejak vybavime
aesel vdaka, v podstate potrebujem len odmontovat/ vylupnut krytky na naboji, aby som sa dostal k loziskam, zacalo mi to skripat, a len to potrebujem vycistit a premazat.
skus ciastocne vlozit osku do krytky a pomixovat hore-dole/doprava-dolava. Alebo vlozit vhodny vidlicovy kluc do vnutra krytu a vylupnut(ja som to minule riesil uplne rovnako)
skus ciastocne vlozit osku do krytky a pomixovat hore-dole/doprava-dolava. Alebo vlozit vhodny vidlicovy kluc do vnutra krytu a vylupnut(ja som to minule riesil uplne rovnako)
Dakujem za tip, uz som to skusal hocjako, aj mixlovanim a pacenim, aj blickami cez handru a nic, je to asi zapecene. A hlavne sa bojim aby som nezdeformoval tu krytku....snad to pre fachmana v profishope bude 3m zalezitost...
Aká trasa zo žel. stanice BB mesto na Tri kríže je najľahšia?
Nie najkratšia, ani najkrajšia, ale najľahšia?
Chcem to ako úsek z rozsiahlejšieho výjazdu a chcem ušetriť sily.
To je už ďaleko od stanice.
Myslel som buď cez Malachov,alebo cez Suchý Vrch, alebo Pršany, alebo ešte niečo iné...
Z mapy mi vychádza najlepšie cez ten Malachov.
Chcem ísť zo Zvolena cez Kozlinec do BB a potom na Tri kríže a po červenej naspäť do Zvolena.
Malachov, ponad Mútne jazero, Králiky - chaty, hore k lanovke, dalej po zjazdovke hore k vrcholovej stanici a potom ďalej po zelenej (vlavo od nádrži na zasnežovanie) a potom od Králickeho sedla červenou na 3×××. Miesto Malachova môžeš rovno asfaltkou na Králiky. Aj cez Suchý vrch ide, hore ku koňom, chata pod such. vrchom/Irisa, Mútne,...
Od Kozlinca prides asi z Rakytovca. Oproti tomu motorestu na konci Rakytovca ide cesta ku garazam, za nimi do prava odbočka a výjdeš pod Pršanmi pri slepačiarni, potom dole kus, do ľava, a až k vleku malachov (bol) a prídeš na spojovačku z Malachova, ďalej Ortúty,... Mútne, ...
Šlo by z Ortútov aj cez Krpcovú, ale tam je ten svah padnutý zase.
Nie je ešte skoro? Hore ešte sneh/ľad.
Od Kozlinca pôjdem cez Vartovku dole na stanicu- nechcem si nechať ujsť singláč.
Nechcel by som ísť až na Králické s. , chcem ísť rovno na Tri kríže.
Mútne jazero je to, vedľa modrej TZ, také štvorcové ?- pozerám na mape.
Už som bol cez víkend zo ZV po Laurín, je to v pohode.
A plánujem to nie hneď, skôr tak výhľadovo
Ja som chodil z Ortutov hore, a potom som si kusok vytlacil po modrej znacke. Asi rok, alebo mozno uz aj dva som to siel naposledy. Zosuv sa vtedy dal zvladnut v pohode. A zvuky som tam vydaval o sto-sest, pre istotu
Ďalšia možnosť ísť na Pršany a zo žltej TZ sa odpája lesná zvážnica ktoré je v zime upravovaná pre bežkárov. Zvážnica ide popod veľkú časť tohto úseku Kremnických vrchov. A z tejto zvážnice sa buď odpojíš na modrú TZ a vytlačíš ako napísal Pet55 alebo si po nej kúsok zájdeš na križovatke ciest otočíš to o 180 stupňov a vyjdeš priamo pri Troch Krížoch. Cestou máš Ľadové diery, prameň s vodou...
Tak som sa rozhodol, že postupne vyskúšam viaceré trasy.
Prvú som išiel Malachov, Ortúty a rovno hore po modrej.
TZ značka je presmerovaná tak, že obchádza zosuv.
Posledných cca 800 m som to tlačil.
Sneh ešte bol, ale dalo sa.
Na bežkárskej trase pod 3 xxx bolo ešte ľadu dosť.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to vyzera fajn, zajtra musim vyskusat, ci napracem bicykel do auta, lebo na nosic tento novy asi nedam
https://www.strava.com/activities/3206759707
Dakujem za tip, uz som to skusal hocjako, aj mixlovanim a pacenim, aj blickami cez handru a nic, je to asi zapecene. A hlavne sa bojim aby som nezdeformoval tu krytku....snad to pre fachmana v profishope bude 3m zalezitost...
Nie najkratšia, ani najkrajšia, ale najľahšia?
Chcem to ako úsek z rozsiahlejšieho výjazdu a chcem ušetriť sily.
Myslel som buď cez Malachov,alebo cez Suchý Vrch, alebo Pršany, alebo ešte niečo iné...
Z mapy mi vychádza najlepšie cez ten Malachov.
Chcem ísť zo Zvolena cez Kozlinec do BB a potom na Tri kríže a po červenej naspäť do Zvolena.
Od Kozlinca prides asi z Rakytovca. Oproti tomu motorestu na konci Rakytovca ide cesta ku garazam, za nimi do prava odbočka a výjdeš pod Pršanmi pri slepačiarni, potom dole kus, do ľava, a až k vleku malachov (bol) a prídeš na spojovačku z Malachova, ďalej Ortúty,... Mútne, ...
Šlo by z Ortútov aj cez Krpcovú, ale tam je ten svah padnutý zase.
Nie je ešte skoro? Hore ešte sneh/ľad.
Od Kozlinca pôjdem cez Vartovku dole na stanicu- nechcem si nechať ujsť singláč.
Nechcel by som ísť až na Králické s. , chcem ísť rovno na Tri kríže.
Mútne jazero je to, vedľa modrej TZ, také štvorcové ?- pozerám na mape.
Už som bol cez víkend zo ZV po Laurín, je to v pohode.
A plánujem to nie hneď, skôr tak výhľadovo
Áno.
Prvú som išiel Malachov, Ortúty a rovno hore po modrej.
TZ značka je presmerovaná tak, že obchádza zosuv.
Posledných cca 800 m som to tlačil.
Sneh ešte bol, ale dalo sa.
Na bežkárskej trase pod 3 xxx bolo ešte ľadu dosť.