Tiež mám niekedy pocit, že na deťoch je najlepšia ich výroba
Kralovku som dal už minuleho roku zo Šumiaca a toto bola dobrá príležitosť ísť inou trasou.
tiriel, maro2 môžte zaparkovať pred mojou bytovkou, ak bude čas pozývam na kávu 110mat110 v prílohe začiatok trasy v gpx, ak ti nebude vlak meškať, volaj tiriel-ke počkame ťa pri kaulande (ako sa dostať ku kauflandu nájdeš v prílohe)
pre ostatných platí zimák 7:00
dnes som strávila pár slečných chvíľ s 110mat110 a úsek okolo Sp.Hradu som mu robila na ceste spoločničku ( aj brzdu ) Hned ako sme si v Sp.Podhradí zamávali a oddelili sa, tak mi snád po 10 metroch padla reťaz,ale tak nešťastne , že som už myslela , že idem domov busom a z pondelkovej Kralovky nebude nič. Nechápem,že ta šviňucha furt spadne a zasekne sa tak nešťastne , a to si davam sakra pozor ked prehadzujem a nerobim žiadne šokové manevre s prehadzovačkou ... najhoršie, že som na neho nemala čislo ,tak som sa tam trapila sama a on mi teraz napíše,ze za zakrutou stal a nastavoval GPS , že som mala kričať . Nevadí , domov som došla nakoniec v pohode na ***** . Pondelok Královka !!!
ja nechápem ... , ale určite to bude aj tým,že je to len obyčajny horsky , nič špeci,žiadne drahšie komponenty , cele je to len take na bežne vozenie ,aj ked ja jej myslím nedávam až tak zabrať
Tak prvý výjazd od Sabinky na Poráč a potom dookola k Sabinke. 38,5kma 850 výškových´´´len musím skonštatovať, že v okoli PP sú tie lesné cesty v lepšom stave
mne sa to tak raz zaseklo na sliezskom dome a bolo po výlete reťaz zdeformovaná do špirály, ale stačí ked prehadzuješ aby si netlačila na pedály len tak naprázdno a vtedy by k tomu nemalo dôjsť
Tak prvý výjazd od Sabinky na Poráč a potom dookola k Sabinke. 38,5kma 850 výškových´´´len musím skonštatovať, že v okoli PP sú tie lesné cesty v lepšom stave
mne sa to tak raz zaseklo na sliezskom dome a bolo po výlete reťaz zdeformovaná do špirály, ale stačí ked prehadzuješ aby si netlačila na pedály len tak naprázdno a vtedy by k tomu nemalo dôjsť
mne to padlo ani neviem ako , proste cele zle , nastavovane to uz bolo 100x . Musim si bud zvyknuť,že sa to može stať,alebo začať šetriť na poriadny bajk
Nedari sa mi eliminovat pukajuci stred (asi), takze slabsie povahy nech sa zajtra drzia dalej odo mna ... kedze budem najvacsia kotva vyjazdu, nebude to pre nikoho problem ...
maro2 nemyslíš važne ? na Slubici si pískal a teraz toto ? Ale to ti robilo už jak sme sa stretli pred Galmusom, nie ? No nic chlapci, ja si budem spievať , ked už hnusné zvuky,tak nech to ma grády . Zakotvíme niekde na pivko a oni nech sa morduju
tak už jedine aby nás zradilo počasie a môžme kotviť ... ále nie ja sice žartujem,ale som odhodlaná isť aj proti vetru , do morku kosti .. proste zajtra Kralovka musí padnuť .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kralovku som dal už minuleho roku zo Šumiaca a toto bola dobrá príležitosť ísť inou trasou.
110mat110 v prílohe začiatok trasy v gpx, ak ti nebude vlak meškať, volaj tiriel-ke počkame ťa pri kaulande (ako sa dostať ku kauflandu nájdeš v prílohe)
pre ostatných platí zimák 7:00
toto robí aj moja biela merida neviem príčinu
Gratulačka
mne to padlo ani neviem ako , proste cele zle , nastavovane to uz bolo 100x . Musim si bud zvyknuť,že sa to može stať,alebo začať šetriť na poriadny bajk
Je mile, ak si obcas na mna niekto spomenie ...
Ja isto nie, bol som na opacnej strane Hornadu, dal som si asfaltovych 32km dochodcovskym tempom, nech si nohy spomenu, co bude zajtra ich ulohou ...