Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
zdarviiim..idem na rigadu do medzilaboriec..a berem si aj bike..tak by ste mohli daku trasu poradit co? aspon takych 5-7 traas...min 50km max 120km na jednu trasu..a prevys nadmorskych metrow max 980.. danke schoon
Mao: diky za radu, vyskušam keď tam budem mať cestu
Bodka: hej, tak to vyzeralo že sa dnes nebude bicyklovať, ale pred večerom keď cesty trochu obschli som sa vybral na "Roškovské" serpentíny no nakoniec sme s včerajšou partiou (Jimy a Maťo K.) prešli ďalej cez Sukov do Čabin a po hlavnej ceste so zastávkou v Krásnom Brode pri Monastieri späť. Teraz sa chystame v podobnej zostave ako včera večer do mesta pojazdiť.
ja vcera betonoval ale vecer som skocil do HE pozriet pacienta v nemocnici ze ako sa ma po operacii,ved vies...sa mi zdalo ze bol chladnejsi vzduch.dnes konecne sa zdvihla hmla tak chvilu pockam a potom neviem-SV MI? to je jedno kam len tak.budem bludit.vypada byt pekne aj hlasia uz zlepsovanie pocasia
tak uz som doma.vinne cez MI.ludi malo mozno 40ks z toho polovica rybari tam proti vetru naspat som si ho chcel vychutnat takze tade aj domov.zasiel som pozriet aj smer na porubku ale pod kopcom znacka zakaz vjazdu tak som to otocil.pred strazskym jak motorest neviem co tam stavaju ale je to velke a konecne tam vidno nejaku cinnost ludi kopec aut tiez som sa dnes otrepal tych nanukov mnam.
vstavat a bicyklovat niekto na vyjadz hocikam,PL?poobede mozno zase zleje ako vcera,polhodinku po tom co som prisiel domov silny dazd.do takej ôsmej tu este budem,mozno.hmla ustupuje.
cauko, no co pacient uz doma? ..a nohy ta nebolia od toho bicyklovania?? Mna dajak stehna bolia, asi nezvyknuty tolko jazdit po semestri . My stale daco robime tak na bajky sa dostaneme az pred vecerom. Vcera sme sa vratili az pred polnocou, sranda bola aj mensie nehody..Sparcus odtrhol pedal, jeden nemenovany kamos sa strepal s novym bajkom na dlazbu pred muzeom stava sa..dnes zatial service day - ideme menit pedale aj lanko na presmykaci atď. neskôr mozno niekam vybehneme
este nie,vrati sa az pondelok.nohy:ved vies ako ja hovorim urcite veci si netreba vsimat a tvarit sa ze nic oddychnu si v zime.prave rozmyslam kam zajtra,ale nic ma nenapada,este moze prsat poobede,ale to uz bude asi posledny den.potom horucavy a sucho a PL
ahoj, no aspon cez tyzden ma byt teplejsie..neviem ako s nami..zajtra ked nepojdeme s Balturs (http://www.baltursml.estranky.sk/clanky/program/pozvanka) tak uvidime. Dnes sme boli na rodinnej oslave tak sme sa domov vrátili večer. O 20:00 sme na bajkoch dorazili do Habury kde sa konal festival - Dni Habury. Program som ani nevidel lebo na každom kroku som stretol známych (hlavne bývalých spolužiakov zo základnej aj strednej školy ), potom sme so Sparcusom a Maťom M. odbehli do krčmy na horúci ovocný čaj a kým sme sa vrátili tak bolo aj po vystúpení Naspäť pekne po tme o pol desiatej - Sparcus mal predné svetlo a ja s kamošom zadné blikačky tak sme sa doplňali Bol tam aj Mao s dvoma kolegami, tiež na bajkoch..
a to si nemohol povedat skor ze dni habury by som vybehol stejne uz neviem kam otocit bike iba tak bezcielne bludim ten balturs aj by som vybehol hore,ale ktovie ako s nimi stale to menia ako sa im zachce pozeral som mapku tak idu cez palotu do komanczi to by pre mna aj bolo ok asi pojdem.pod aj ty a nesed doma pri PC .ten mao by sa uz tiez mohol pridat pozeral som SV nic zaujimave neponukaju som chcel ze sa pridam.tu budem (mozno)do 8.20.potom idem jazdit
Neboj Bodka ponúkame,ideme smer HE na žiletkách ja,Jonsak,MatoBiker-Humenčania sa každu nedelu partia cestárov stretávaju na pešej zone pri moste,pri Henelovi naproti predajni bicyklov o 10:00hod.
hej dnes bolo fajn, ale Bodka nie veľmi tvoj štyl ne? My sme išli nakoniec cez tie 4 brody cez nejaku rieku. Prostredie veľmi pekné ale cesta skôr pre MTB-čka. V Radoszyciach sa naša 11 členná partia rozdelila na 2 skupiny - 1. smer brody Duszatyn, 2. smer Smolnik. V Smolniku sme sa zase stretli, hovorili že si ich ešte dobehol a bol tam s nimi. Odtiaľ sme pokračovali po poľnej ceste do "starého Lupkova" až na koniec sveta Je to nejaký starý dom, kde žije pár ľudí na okraji lesa bez elektriny. Vraj to často navštevujú turisti. Domáci nám ochotne urobili čaj na zahriatie. Tam niekde odpadla Sparcusovi celá prehadzovačka tak sme to museli provizórne spraviť aby došiel domov. Za pomoci šikovných "mechanikov" sa to podarilo. Vrátili sme sa cez Lupkovský železničný tunel do Paloty a Medzilaboriec. Mapa trasy: http://www.bikemap.net/route/241564
dnes secovce,hej zastihol som ich pri odbocke na lupkov..podarilo sa im platit eurami?ked som konecne vyslapal kopec hranica 14.00 tak na vrchu nejaki mladi dvaja+dve dievcata si vedla auta rozkladali ohnik asi o minutu za mnou dorazil PL policajt a uz si ich zapisoval no nic,dal som prilbu mp3 a davaj domov...hned v prvej zatacke som stretaval nejakeho cyklistu zdravil ma o dusu tak neviem ci ma poznal ci co...trochu nizsie isla mlada zienka a za nou chlapcek na bicykloch.islo sa ok vcera aj dnes.zajtra este neviem kam.vo stvrtok mam preventivnu u zubara rano.
zdá sa mi že hej lebo spomínali pri stole eura no neviem naisto . Aj mne sa stáva že protiidúci cyklisti zdravia aj keď sa nepoznáme, alebo skôr ja zdravím prvý . My sme včera boli na stanovačke tak domov sme sa vrátili pred obedom. Popoludní som sa vybral sám do Zbudského Dlhého a Radvani pozrieť príbuzných. V Dlhom som ešte s ujom absolvoval výstup a zjazd lesom za dedinou - vrch "Hrad" (hríby sme nenašli). DT 56,5 km, AVS 21,7 km/h, TM 2:36 hod. ...dobrá túra pred spaním, vrátil som sa o 20:10 hod. Zajtra idem autom do Sniny tak sa nemôžem pridať do PL, ahoj
ine ako eura pri sebe nemali takze ak mali na stole pivko tak to znamena ze sa s predavacom dohodli zdravim vzdy ako prvy vsetko co ma bike pod zadkom(aj ked polovica mi neodzdravi,ale to su skor ti "z valala do valala")..jedine co nezdravim su dievcata a zeny aby si nemysleli ze som nejaky ...ale tento bol akoby ma poznal..nema nahodou mao cierne vlasy?neskoro som si vsimol bike az v spatnom zrkadle..zenaty asi nieje,prilbu nikto z tejto trojky nemal.hriby treba hladat na hlavnej mozno to dnes stocim na SV este neviem,sobota:to ty ides okolo domase?hlasia dazde,blato pozriet by som chcel,ale len ked bude pekne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Bodka: hej, tak to vyzeralo že sa dnes nebude bicyklovať, ale pred večerom keď cesty trochu obschli som sa vybral na "Roškovské" serpentíny no nakoniec sme s včerajšou partiou (Jimy a Maťo K.) prešli ďalej cez Sukov do Čabin a po hlavnej ceste so zastávkou v Krásnom Brode pri Monastieri späť. Teraz sa chystame v podobnej zostave ako včera večer do mesta pojazdiť.
zdá sa mi že hej lebo spomínali pri stole eura no neviem naisto