Zakladam tuto temu, pretoze aj v nasom rodnom kraji je kde jazdit a stale objavujeme nove trasy...pridajte sem svoje oblubene alebo zaujimave cestne alebo MTB trasy
rrart naviem kade jazdis ale ani dnes som ta nevidel pocasie nam na zajtra vychadza
(balturs do rymanowa PL nedostanem odpovede som sa nedockal...takze tak).
ani neviem ci sa radovat ze sa podarilo ci nadavat ze nevyslo vsetko ako som si to predstavoval...rano smer MI..zmokol som aspon ze blatniky som mal od ondra bacu prisiel som skoro ta mi pobehal siravu kade tade stretol som mareka z VT ta sme pokecali slnko ziadne a dost chladno vlhko..start ok ja som isiel cez porubku do HE smer kamenica nad cir. tu som ich pockal...
pofotil...vsetkych a tahal hore na kaminku...tu bol odpust asi...plan bol cez kopec do jovsy...tu pockat a zase ich pofotit ale co cert nechcel zle som odbocil a bolo po srande...plany sa zmenili odbocil som skoro prave pozeram do mapy..tak vrch CIERNA 612m dalej pori tom trafe ... sennikoch...stale popri plote..az sa zacal asfalt velmi zhorsovat a cesta pomaly klesat ...volam jonsakovi..idem zle otocka spat...odbocka ako vravi nikde tak idem uplne na zaciatok a pokracujem po hlavnej smer vihorlat...konecne som nasiel spravnu odbocku...idem hore
uz aj cesta mi bola povedoma..jeden kamion tade popri mne preletel...ale uz bolo 12hodin..po nalade..tak som sa len najedol a 12.20 to otocil domov to by som uz asi nestihal vytrepat sa hore na kopec cez serpentiny potom koppec a zjazd po mokrej ceste...na tej prvej som sa skoro vytrepal vynieslo ma az k plotu ale prudko brzdit sa neda mokra cesta..napadane kvety zo stromov..a kopec konarov..co by ma najviac dozralo ze dojdem do jovsy spytam sa ludi a oni mi povedia ze pred par minutami tade prehnali cyklisti..tak to by ma fakt dozralo.. takze som uz radsej nesiel..navyse poobede malo prsat..mne uz stacilo
Rymanow neúrekom máš tých km odjazdených, ja ešte ani 300 km ale to by som sa radšej ani priznávať nemal..dúfam že po štátniciach (FEdy držím palce ) sa to zmení a bude viac času mulino pekne zdokumentovaný cyklotrek
takze mi nevyslo vsetko tak ako som si to naplanoval ale keby som sa rano nasilu nenatrepal na bike a nesiel aj po dazdi teraz by som doma nadaval ze som nikam nesiel tak aspon daco mam...a po tom lese parada... vsetko zle je na nieco dobre
ktovie ci balturs niekam dnes isli...hej jaro cakam cakam potom ti uz nedam pokoja...budes krucic a raz dva budze 2-3 tisic
darkoo vydrz idem zakkreslit do mapy
uz posledne...no ked sa podarilo tak za kaminkou za prvou budovou som odbocil doprava...cez ten most z kovovych rur...asfaltka popri zelenom plote paradna sa tiahne az hore...okolo kopca cierna co som pisal...na mape cervenou..priblizne...spravne som mal ist po modrej..ale uz som dlho tade nesiel tak som zle odbocil...nadhera tade dole ist... potok sa vola konske?
aj tak by ti to vysvetlili snincania...oni tam to maju komplet pojazdene..ondro baca jonsak
...
Bodka odbočil si zle už na začiatku mal si isť do ľava a po asi 300 m odbočiť do prava a vždy po ceste a dojdeš až do Jovsi. Ty si bol v obore tam je paradna cesta aj fajny kopec hore. Tam niekde na vrchu čiernej je chata kde náš prezident chodí na poľovačky. Ak by si išiel ďalej po tej rozbitej ceste vyšiel by si z obory a napojil na tú cestu do Jovsi.
luho nasiel som dalsiu peknu lavku:ked som isiel rano osobakom z kralovian do trstenej tak neviem v ktorej dedine bola ta levka na lanach...v dalsej bol ten kostol na fotke...a v lipanoch som z hlavnej nic nevidel...hladat sa mi ju uz nechcelo...islo to bez defektu tak som chcel aby to tak aj ostalo...ludia naobliekani cizmy vetrovky zeny rukavice saly a ja sustaky vonku vsetko biele ani sa mi nechcelo vystupovat...
este raz by som si to dal...ale opacne smerom na zapad...cez PL baterky som bral 10ks stare vybite..akcia nebola planovana tak preto..ale co to pofotili este
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(balturs do rymanowa PL nedostanem
mulino pekne zdokumentovaný cyklotrek
to kde sa toto nachádza ?
darkoo vydrz idem zakkreslit do mapy
aj tak by ti to vysvetlili snincania...oni tam to maju komplet pojazdene..ondro baca
...