Tož dneska bolo teplotne do plusu-ale neodradilo nás to...chumelilo jak sa patrí,ale nám to nevadilo-motivácia bola...nesediet dona v ceplej chiži...
Trošku sme sa boli pobikovat-no nebolo nás mnoho ale predsa-Ja a Pajpo
čim sme šli vyššie,tým aj viac snehu pribúdalo-no nakoniec hodnotím super výjazdik...prechádzka na biku
Jonsaku tak to krasa jak z rozpravky u mrazika škoda že sa mi nechotilo ity a stavaty tak skoro ale indakše šuvni fotky aj partija a na tich dvoch extremistoch na bicigľoch tiš šuvnij pohľad a naj fotky na kunci pochodu ander zo svojima ratolesťamý
no cauko ta co vravite na nove fotecky?, a na moje nove cube??akurat som u servise,musel som este nejake drobnosti podoladzovat..aby na sezonu bol oki..
No seruste ludze-oznam na jutre:
Zajtra stretavka bikerov ktorý by mali chut pobikovat jak furt pred KaktuServisom o 11:00-pojde sa niečo úplne LIGHT,nenáročné prevažne asfalt a udržiavane lesne cestičky... Bikovačka tak na dvae hodky
Ondro a zajtra keby som išla,nwm ci pojdem lebo mama vravi ze nemam dobre oblecenie,tak by si mi mohol este pred Kaktusom namontovat tie pedale aby som si mohla zobrať tretry???
šTevi...Z oblečením nerob starosti zaoblečiem Ta šTEVKA neboj zober pedále a tretri-príd k nám domov najprv okolo 11:45 tesne pred stretávkou a pojdeme spolu pred Kaktusa...Bikovačka-pojdeme len tuna po blízku-mrknut aký je terén naokolo,či sú cesty zjazdné jak sa topí sneh a tak....
Tak dnes super dník ,jak stvorený pre jarnú bikovačku...Vydalo to 65 kiláčov...Spred Kaktusa o 11:00 smer Stakčín,Starina Ruské-smer Runina,len pre nepriaznive snehove podmienky sme to otočili,lebo je tam ešte snehu hojne,nemalo by to zmysel-takže otočka a spat po tej istej trase...v zostave Ja,Jonky,Ringo,bikerPalino,VB.Stevo-ináč ozaj parádne jarne pojazdeničko zo skvelou partijkou nadšencou cyklistiky potom
no musim povedať že bolo super akcia super partia super počasie až na to dižďovane sem tam ale nerozmočilo nás čo dodať nech to ide len tak ďalej neska som toho extra nenafotil už še mi bars nechce a bol s nami fotograf z Číny ktorý to urobil za všetkých (Anderovský) ale aspoň dakto ale gut fotky
Pekný výjazd , aj keď by už mohlo byť teplejšie ...chlapci a ako je to s tou Starinou? po tej starej ceste sa dá bez problémov pohybovať? Lebo z opačnej (južnej) strany je Starina oplotená keď sa nemýlim nie?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Trošku sme sa boli pobikovat-no nebolo nás mnoho ale predsa-Ja a Pajpo
čim sme šli vyššie,tým aj viac snehu pribúdalo-no nakoniec hodnotím super výjazdik...prechádzka na biku
Výstižné Drotar
Durču chybal ši včera bo by bula komedia
Miloš bajk paradny, lem treba bicigľovaty jak Ďurčo kaže. Naživo som nevidel ale na fotkach
Zajtra stretavka bikerov ktorý by mali chut pobikovat jak furt pred KaktuServisom o 11:00-pojde sa niečo úplne LIGHT,nenáročné