Fotí dobre ten tvoj mobil .
Tak dnes pribudli nejaké prehrabané km na Iľovnickej hrebeňovke .
V utorok pokračujeme - pravdepodobne , ak by sa vám chcelo pomôcť tak budeme radi .
Inač , v utorok by sme to chceli dotiahnuť do konca , takže končíme v Snine a začíname v lese nad Rovným .
Michal fotky sú zo Štvrtka... pozeral som, že si chcel ísť pratať chodník ale ja som bol dnes zo školy v KE na prednáške. Tak som nemohol uvidím ako v Utorok
Dnes SUPER povozeníčko z kámošom -pekne slnečno skvelých 60 jarných km.
Na Ukrajinských kopcoch ešte sneh.
Dnes padli kopce: Kolonicky verch-strmy kopec Vubči-Starinsky kopec
dnes ste boli na Kyjove? ako to tam vyzeralo? lebo ja som len na hodinku vybehol predvcerom na Tri table lebo nemam cas ale tam normalne treba motorovu pilu a poprerezovat stromy popadane smerom na Janickovu...ta ktovie co na hrebeni musi byt za cudo
Nahrebeni Vihorlatskom je čudo !!!
V utorok celi hrebeň od Podhoroďa po Stražske prebehli dvaja manici.
Napadanych konárov a hrubých habadej . Tak to aj vyzeralo na Kyjove , no motorove pili v rezervacii nehrozia a tak sa všetko len poodťahovalo a spravili tri obchádzky.
Nenašli by sa tu 4. dobrovoľníci , ktorí by mi išli pomôcť na ten Iľovnický hrebeň.
Hocktorí deň následujúceho týždňa .
Prispôsobim sa zoberem aj dovolenku .
V piatok ideme znova na brigádu , aj v sobotu. Ak by niekto bol ochotný tak volajte :0918 362 485 . V sobotu sa už budu len maľovať značky -dufam .
Inač úsek Rozdielňa -Bykov grúň je prečisteny a prehrabaný - PAPORTNA to vyčistil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak by nuekto mal chuť budem veľmi vďačny .
Pre ďalšie info volajte 0918 362 485
Tak dnes pribudli nejaké prehrabané km na Iľovnickej hrebeňovke .
V utorok pokračujeme - pravdepodobne , ak by sa vám chcelo pomôcť tak budeme radi .
Inač , v utorok by sme to chceli dotiahnuť do konca , takže končíme v Snine a začíname v lese nad Rovným .
Na Ukrajinských kopcoch ešte sneh.
Dnes padli kopce: Kolonicky verch-strmy kopec Vubči-Starinsky kopec
V pozadi su Ukrajinske kopce Polonina runa,Polonina ostra
Perfektne to tam chlapci z OUTDOOR HUMENNE vyčistili
V utorok celi hrebeň od Podhoroďa po Stražske prebehli dvaja manici.
Napadanych konárov a hrubých habadej . Tak to aj vyzeralo na Kyjove , no motorove pili v rezervacii nehrozia a tak sa všetko len poodťahovalo a spravili tri obchádzky.
Hocktorí deň následujúceho týždňa .
Prispôsobim sa zoberem aj dovolenku .
Inač úsek Rozdielňa -Bykov grúň je prečisteny a prehrabaný - PAPORTNA to vyčistil.