hej hej sak ja ho uz kostujem dost dlho este tesne pred zimou.. to len az teraz sa mi dostal canon do ruk tak som ho aj zdejmul. sfotil pre tych co nerozumeju
Nebojce še nič ešče še telo nabicyglujece že vam z toho plano budze...
Tak jak Jonky vravit ked sa chce,všetko sa dá- neni problém...
No sveci no ešte zubaté...nemá ešte takú silu čo by trošku zahrialo...
No cez výkend by sme mohli niekam...vyrazit Dajte niečo do obehu že čo by ste rádi pobikovali
Ja uš zavtra uš na bicigľu do cabin a zbojneho a piatnicu do višny hrušov pichne snina stakčinska rostoka klenova ubľa ladomirov stakčin snina kamenica humenne
Ja uš zavtra uš na bicigľu do cabin a zbojneho a piatnicu do višny hrušov pichne snina stakčinska rostoka klenova ubľa ladomirov stakčin snina kamenica humenne
Ďurku Ďurku ta ty šarkan...ale ja ci prajem naj už je ceplo,bo aj by už najradšej v nedzeľu dagdze pocyrigľoval ...naj už je ceplo
chlopi ceplo budze až na druhy tyzdeň do 10 stupňov dnes som bol na Podstavke bila draha po koľajoch po autoch po rozdvojku a potom len stopy od peších no vykrucil som to až pod Podstavku po 10 cm snehu zo strany na stranu ale dajak som sa vyškriabal a potom som to vytlačil k chate. Dole to bol zjazd bez brzd v starom snehu parada a potom po ceste jak by som plaval od krajnici ku krajnici techničák jak sviňa. Ale páčilo sa mi to. A Sagan prvé miesto na dnešnej etape celkovo 2 po prdely držím mu palce nech im ukáže co Slováci dokážu
Serus spidi biker medzi nami počasie jak z rozpraký a našovem novu trasu na biký špinavj jak čort bo na 7raz ošprechali auta že by in bilo dobrý a unavenij ale inakše štasnij jak anhelik tak ander zavtra sa stavlú na čaj a pokec a vimenu oricha
No dnes nám pekne celý den snežilo-a ja myslel že už jar príde-tak jak Jonky písal,ečte sa možno lyžovat budeme...
No pevne verím že nie,ja by chcel už teplúčko a sucho...
Niečo na motiváciu a pripomenutie minulej skvelej sezony
Divj Tatariku ty jes anhelik ale z roškame-ty šarkanu
Leto 2009 ...a pekneee fotecky.. vrrrrrrrrrrrrrr...chcel som tu hodit fotecky ,ale nemam chut ani naladu ich zmensovat...to je strasneeeeeeeeeeeeee asi tu uz nebudem davat fotky take obmedzovanie
No vonku nam pekne sneží-tak neviem čo z výkendom...
Ak sa nebude dat na bajk-tak navrhujem sa íjst prejst niekam peškom-po prípade niečo poopekat na nejakej chatke pod prístreškom...čo vy na to...???
A čo tak na lyže alebo bežky trochu pošľapať, ešte furt sneži posledna možnosť isť, lebo na buduci týždeň už to pôjde dole. Od závory sa da v pohode isť. išiel by som na Vihorlat, šak som tam nebol už skoro 3 mesiace.
Spidy-Pajpo pekná mašinka... takú značku ešte v SV nikto nemá... Dobrá volba-ta zelená nemá chybu-nádhera už len zapletene MAVICY čo si spomínal a tmavý prevodník-rtebarz SLX alebo FSA a je to...
Eéééj ale nám vonku sneží už nech je jar
Tak Slovenska cyklistika v podaní Petka SAGANA nezaniká...ale žiari...pekné čo tento mladučký chalanisko predvádza,,,len tak dalej... Si v našich srdciach PETO
Tak zajtra kto by mal záujem pobikovat-tak o 10:45 pred KaktuServisom-ideme niekam do lesa ale len na hodku -max-dve
Dnešny výstup na Vihorlat v zložení Milan, Andy,Miro a ja bola to riadna makačka. Išli sme cez Civku potom hore na sedlo Rozdiel. Cez les sme sa napojili na kamenistú cestu od Líšky a hore cez Poľanu kde sme dali nejaký obed. Hore na vrchole sme boli okolo 14:10 a to sme šlapali s menšími prestávkami od rána od 9:00. V kuse husto snežilo. A z nastúpanými metrami sa hromadil aj sneh. Po kamenej sa tak nepríjemne lepilo na lyže brutalne. Hore pekné 2 metrové záveje dali sme foto a išli sme dole. Dole na lyžiach tých zopár oblúkov v tom prašane stalo zato, paráda. Zišli sme na Jazierko Alijaška a naspäť hore na cestu.Tam už pekne svietilo slniečko, hovorili sme že škoda že niesme teraz hore. Hore z jazieka sme vôbec nemali pásy, tak bol nalepený sneh na lyžiach, paráda. No po ceste naspäť to už zase nebola sranda s takými nalepenými lyžami.No a z Civky sme zližovali k druhej studničke a potom dole až k ihrisku. Dali sme nejakú kofču a pivko a ja som išiel domov. Super ľudia, super šľapačka aj lyžovačka. Som rad že som išiel a spoznal nových ľudí. Sam by som mal čo robiť. Na nohe mam vyšuchaný pľuzgier jak 20 centova minca a pišťaly tiež do živeho ale nevadí prischne jak na psoj foto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tak jak Jonky vravit ked sa chce,všetko sa dá- neni problém...
No
No cez výkend by sme mohli niekam...vyrazit
Ďurku Ďurku ta ty šarkan...ale ja ci prajem naj už je ceplo,bo aj by už najradšej v nedzeľu dagdze pocyrigľoval
No pevne verím že nie,ja by chcel už teplúčko a sucho...
Niečo na motiváciu a pripomenutie minulej skvelej sezony
Divj Tatariku ty jes anhelik ale z roškame-ty šarkanu
Ak sa nebude dat na bajk-tak navrhujem sa íjst prejst niekam peškom-po prípade niečo poopekat na nejakej chatke pod prístreškom...čo vy na to...???
Eéééj ale nám vonku sneží
Tak zajtra kto by mal záujem pobikovat-tak o 10:45 pred KaktuServisom-ideme niekam do lesa