No jo Majo akurad pozeram ako sa vonku zotmelo a ako prší No čo už ostava len dúfat že ešte nejaký ten výkendik čo-to pobikujeme do konca roka,no nie.Len nech sa vyprší,Aladín je k nám bajkerom na novy tížden nepríjemný...
Ahojte všetci,
dlho som sa neozývala lebo som bola mimo SR, no ale teraz som tuna pozisťovala novinky, tak teda chcem veľmi veľmi srdečne zablahoželať najmä tebe Ondro ku vášmu ružovučkému prírastku Určite máte z neho ohromnú radosť, tak sa s vami úprimne teším! Je fakt nádherný!!!
No a teraz tebe Robo, ku vášmu sobášu! Si teda šiel hneď po Ďurim čo ? Skvelé, teším sa aj s vami!
Samé krásne novinky som sa tu dozvedela .........paráda.....
Myslím na vás chlapci aj keď som už s vami dlho nebola, a úprimne vám aj závidím vaše výjazdy atak. Ja som mala leto čisto pracovné, no a teraz znova tvrdo zarezávam v škole a chystám ešte nejaké tie veci osobnej potreby. Ale o tom až keď to bude isté.
Tak teda pre túto chvíľu dobrú noc prajem všetkým zúčastneným
papy
Ahojky Silvuška vytaj-ja myslel že Ty si sa už dakdze u švece stracila Dakujem za gratuláciu dúfam že sa maš supiš a že sa čoskoro stretneme na nejakej tej akcii-trebarz na túre,alebo na nejakom výstupe-Drž sa a bud zdrava
Nazdar ludze jak še čujece po totym diždu zo snehom-asi nam už sezona pomalučky KONčI počasie nepraje
Takemu Durkoj Peregrimoj to absolutne nevadí,bul roznašac poštu po rusnakoch,bul nas navštívic,preoblec še do suchoho bo prišol jak vodnik-vylabal čaj i pošol svoju drahu na Humenne-jediny Humensky EXtremista Divj Tatar
no ked ne prsi ta snezi.toto pocasie sa uz uplne zblaznilo.dufam ze este pridze dajake toto babie leto ,aby som este bicykel vyskusala co mi ondro prerobil..-diki ONDRO este raz
No jo šTEVKA aj ja by som rád vyskúšal svoj trošku prerobeny bajk,ale len trošku-lepše povedane kolesa Dufam že ešte bude pekne jesenne počko,ešte mi dondze vidlica FOX 140-tak sa teším
No jo šTEVKA aj ja by som rád vyskúšal svoj trošku prerobeny bajk,ale len trošku-lepše povedane kolesa Dufam že ešte bude pekne jesenne počko,ešte mi dondze vidlica FOX 140-tak sa teším
Attachment:
16102009(004).jpg
Nóóó Ondrik šumne koleska ...tuším aj nové náboje???....či si tie mal...biele???
...a natú vidlicu som zvedavý...no nezávidim ti potom,čakáť do jari
Majo díky za pochvalu-dufam že nie až do jari...mne moc mokro a blato nevadí-vapka funguje Len nech neprší-nesneží a bude O.K. Ináč kto by mal záujem ak nebude v nedelu pršat,tak sa ide pešou túrou na Sninsky kamen-kto by mal záujem,prídu aj Humenčania oudoráci...na Hamre okolo 11:00 stretávka po prípade nejaka tá opekačka
No dnes u nas 10 cm snehu hore na kameni bude okolo 20 - 30 cm , ale v nedeľu idem určite ak bude všetko gut chystá sa asi riadna partia a ked ne na bajku tak aspoň pešo pridajte sa
Ander jen rúžová to múže být tiririri tiririri rip tip ale dobre to vyzera
tak zajtra sa ide na Sninsky kameň okolo 11:00 v kameňolome peši zoberte si aj navleky a teplo sa oblečte aj butylku nejaku treba dnes som sa bol poobede prejsť na Sčobe tak v lese je riadna prírodná prerezávka polámane, vyvrátené a ohnuté stromy až k zemi hore 40 - 50 cm snehu prišiel som mokrý až po kolená. Koľko spadnutých stromov som zdolal som ani nepočítal, no proste cesta zarúbana. nejake foto
ahojte, pekne fotky hoci staršie keď sa teraz veľmi nedalo jazdiť. Tie brlohy sú zaujimavé Ondrejbajk vyzerá s novými kolesami super Jonsak u vas až toľko snehu?? v ML tiež snežilo ale ani zďaleka nie toľko
No v dedine už ho skoro niet ale hore už asi ostane až do jari. Dobre dobre ak ten poriadne neskôr zmrzne bude dobry zaklad na skialpi a nato napada novy, juchú
Dnes až na to moje meškanie, ktore som potom dobehol bolo parádne a ta partia čo sa zišla fúha bomba. Hore kopa snehu, bezvetrie, len tie kapky ktoré mi kapli za golier ale nevadi to patri k tomu. Stretli sme aj tety od Prešova ktoré boli veľmi radi že mohli isť s nami aspoň sme im trochu prešľapali chodník. Dobre bolo nejake foto veľa som nefotil lebo sa mi už nechce toľko fotiť to iste
Pod tymto nickom sa vam tu bude prihlasovat Extremne Divj Tatar ..ja som mu zatial vyplnil nejake udaje, ale neviem vsetky presne, tak on si ich doplni a upravi ..takze prajem vam vela srandy s nim
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dlho som sa neozývala lebo som bola mimo SR, no ale teraz som tuna pozisťovala novinky, tak teda chcem veľmi veľmi srdečne zablahoželať najmä tebe Ondro ku vášmu ružovučkému prírastku
No a teraz tebe Robo, ku vášmu sobášu! Si teda šiel hneď po Ďurim čo
Samé krásne novinky som sa tu dozvedela
Myslím na vás chlapci aj keď som už s vami dlho nebola, a úprimne vám aj závidím vaše výjazdy atak. Ja som mala leto čisto pracovné, no a teraz znova tvrdo zarezávam v škole a chystám ešte nejaké tie veci osobnej potreby. Ale o tom až keď to bude isté.
Tak teda pre túto chvíľu dobrú noc prajem všetkým zúčastneným
papy
Silvia
Takemu Durkoj Peregrimoj to absolutne nevadí,bul roznašac poštu po rusnakoch,bul nas navštívic,preoblec še do suchoho bo prišol jak vodnik-vylabal čaj i pošol svoju drahu na Humenne-jediny Humensky EXtremista Divj Tatar
Nóóó Ondrik šumne koleska
...a natú vidlicu som zvedavý...no nezávidim ti potom,čakáť do jari
Ander jen rúžová to múže být tiririri tiririri rip tip
http://outdoorhumenne.webgarden.cz/clanky-z-akcii/za-prvym-snehom-na-sninsky-kamen-2.html
Inak ho tu mam zaregistrovat, takze sa mate naco tesit ..extremne prispevky