ondro este stastie ze hore kopcom ja dnes uz od pol piatej rana kosim zemiaky lepsie povedane burinu sem tam had ci zaba uz som aj poodnasal za plota co mi nakosil nastastie pole je po vcerajsom prudkom aj ked kratkom dazdi mokre takze sa vyoravat nebude dat a mozem niekam vyrazit cez obed som si dal bikejazdu do hrubova a spat ..navsteva kamosa aspon daco.takze polsko padlo co zajtra ida sa niekam? a co tak im oproti : http://www.sck-saris.sk/?strana=akcia&aid=98
Pozdavat sa Ti moze ale nie je to najlepsie riesenie, na tvojom mieste (alebo kohokolvek zo smeru VV, MI, HE) by som isiel na hreben bud zo Zamutova alebo Rudlova a potom bud hrebenovku alebo Alzbetu, ktoru mas asi na mysli.
Zelena z Hermanoviec je hore absolutne nezjazdna, skoro cele sa to musi tlacit. Ak pojdes z Rudlova tak vynechas len ten tlaciaci usek, vyjdes na trasu Alzbety pod Praporcom ( nad chatou Javorova ) skoro cele stupanie az k chate Javorova vedie asfaltka a navyse je to pre Vas vyrazne kratsie ako z Hermanoviec.
nowotaniec PL dnes dalej som nesiel lebo poobede ma doma cakal zber zemiakov vsetko male nebude ci jest prejdem asi na ryzu zajtra neviem asi pozriem HE partiu cestakov a ked sa najde nikto na pomalu cykloturu tak sa pridam nefotil som nic tade som bol uz velakrat.ach jaj zima na nas ide
a tu este nieco: http://www.baltursml.estranky.sk/
okolo 9.20 vypadnem z domu do HE pockam tam do 10.15 na cestne bike HE a ked nic tak bludenie ta ja dolamany po vcerajsku dnes len take nieco lahke spolu s mp3
prave som hovoril s duriom paportnakom o 10 ide z HE cez pticie smer vihorlatske...potom umarty dalej asi strihovske...morske a sirava tak volajte kym ma signal a kym ho este nevypne ako on vie ked uz sedi na biku...tak kto chce s nim ma moznost..jeho mobilos:
0949559044 cau.
moravany a otocka spat..HE cestaci isli na tokajik dalsia cast na siravu..s nimi do strazkeho potom odbocka.nebolo zle ale ja rad pomaly a nie 40km/hod+
sa nudim niekto niekam len tak poobede na kludny vyjazdik?
niekto na bike? rano o piatej som uz strk vozil a doteraz som zemiaky zberal tak nieco len take lahke..cesta slnko.. hocikam okolo 12-tej budem pred fontanou HE dalej sa uvidi
tak nakoniec som skoncil na kolonici hore v SV u ondra som stretol tatarika tak spolu aspon na konec stakcina..on siel vrchnou do uble..inak kopa policajtov vsade..najlepsie to bolo na konci SV...tam jak odbocka na rybniky a este pred nou aspon 50m auta kolona a tiahla sa cez kolaje az na koniec ...za posledny podnik..mi ze co tam tak ideme pokrajnici a tam dvaja policajti prezerali kufre vnutro doklady...dvaja!aj sanitky lietali niekde na starinu..no ale dnes jake fukalo ani mi mp3 skoro nepocul atd atd...mali ste sa pridat vedeli by stze..aj dakde by sme este isli
a v kamenici som stretol kolegu ta sme sa zatarakali jak stare baby
Katko-má svatu pravdu...
DuoV8-mal si to prefrčat stredom,He-He a bol by s Teba pekny makovnik... DivjTatar by sa s tým absolutne netrtkal rovno a ideš Margit...
no keby sa u nas cez noc vyprsalo tak by sa dalo na bike aj zajtra aj ked hlasia silny vietor ...ale uz je chladnejsie a pre mna horsie asi mi uz pomaly konci bike sezona
dnes zavada bol som navstivit kamosku co sa sem prestahovala z bytovky ta nadava az sa stromy trasu nic jej nedobre spoje obchody koniec sveta co uz
v spravach na stv vcera daco hlasili ze od noveho roku asi schvalia zakon ze sa bude oficialne dat jazdit po lese aj na bike
ta co ja znam hadam by sa aj dalo ist na bike asi pojdem ale najrv sa oholim lebo buchanie dvermi uz nepomaha zapinam len tak po ceste nieco..lahke zberat zvysky slnecnych lucov
este kus este kus bo šumne taj secovce aj jutre hlaša šumne ta uvidzime či pravda...kec do toho neprijdze dajaka robota zaš az na tie mraky sem tam bolo ok,ale ja radsej 30+ idem drevo stiepat nech mam zajtra pokoj
tak dnes bude krasne urcite niekam pojdem aj ked este neviem kam to je jedno len nech mam bike pod zadkom ale asi to uz bude posledny slnecny teply den
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sck-saris.sk/?strana=akcia&aid=98
Zelena z Hermanoviec je hore absolutne nezjazdna, skoro cele sa to musi tlacit. Ak pojdes z Rudlova tak vynechas len ten tlaciaci usek, vyjdes na trasu Alzbety pod Praporcom ( nad chatou Javorova ) skoro cele stupanie az k chate Javorova vedie asfaltka a navyse je to pre Vas vyrazne kratsie ako z Hermanoviec.
a tu este nieco:
http://www.baltursml.estranky.sk/
prave som hovoril s duriom paportnakom
0949559044 cau.
sa nudim niekto niekam len tak poobede na kludny vyjazdik?
a v kamenici som stretol kolegu ta sme sa zatarakali jak stare baby
DuoV8-mal si to prefrčat stredom,He-He a bol by s Teba pekny makovnik...
dnes zavada bol som navstivit kamosku co sa sem prestahovala z bytovky ta nadava az sa stromy trasu
v spravach na stv vcera daco hlasili ze od noveho roku asi schvalia zakon ze sa bude oficialne dat jazdit po lese aj na bike
http://bancanska10.sk/download/2010/propozicie_casovka_2010.pdf