Vidim ze v Snine sa uz nechce nikomu davat prispevky tak aspon ja po dlllllllllllhom case volacim prispejem ...dnes som dal s chlapcami maly vylet dalo to 45km,ale aspon budu dobre spat ...maly test ci to syn zvladne na druhy tyzden na Domasi ...no chcel som dat aj fotky ,ale vôbec sa mi ich nechce zmensovat strasneeeeee
Pekne chalani-páči sa my vaša aktivita ja mám fotiek na rozdávanie,ale neuverice mi nit kedy-fotky nachystane z UA,z 1KBM,z večernych výjazdochatd-ale dajake resume tu rucim...
Na Okolo Domaše sa teším,ked to výde...
Dnes som o 7:00dal Sninsky kámen peškom-mame návštevu z Liberca tak sa im trošku venujem a zajtra zas stereotip v zamestnaní... Ale dnes to tu riadne búúúúri-same fotografovanie...
Tak to uz hej... To su bomba fotky Jonky... Len treba jedneho co sa doma nudi a hraje s fotkami... No nic ja verim ze v zime si to fotkami doplnime aj z leta. Ved stmieva sa skor a casu sa urcite najde. Tesim sa na Spis a bola tu spomenuta Domasa Ondro... Kedy ?
Mišo máš pravdu že nit kedy pridávat foto
Okolo Domaše sa ide v sobotu 16.7.2011,ale ja potvrdzujem žial svoju neúčast-mám povinnosti,hoc bysom rád ale nemožem
V nedelu po obede Morske oko z kámošmy na
Perfektne bolo aj počasie aj nálada,na počudovanie v lese suchučko-bez blata aj pohyb v lese bol riadny-sama turistika...
Konecne nejake fotecky... Prijemne sa na to pozera a este lepsie spomina na ten pekny zjazdik s troch Tabloch na morske oko Nejake foto s mojho mobilu...
Kto mi poradi? Rysuje sa cesta do Humenneho a pri tom tak 2-3 hodinky casu. Nedate tip na peknu turu pre starceka (supertechnicke divociny ani nosenie biku nad hlavou nemusim). Ako to vyzera s Valaskovcami - je tam mozny vstup? Napr. vid Mapku. Dakujem.
Valaskovce niesu free, ale ten okruh na mape nejde priamo cez strelnicu, ale cez vojenske lesy. Chodime to bezne akurat sa moze stat ze stretnes niekoho co bude velmi "mudry" ale to treba ignorovat (stava sa to malokedy, ale tento postup funguje . Na konci Kamienky je brana, keby bola zavreta, tak prejdes cez malu branku vpravo, ta je otvorena stale...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Startuju zajtra o 14-nastej v Novej Sedlici, idu na Ulic, Rusku Volovu, Ubľu, Strihovec, okolo Morskeho Oka, Remetske Hamre, Jovsa, Pirnagov vrch, Vinne, Trnava, Zbudza, Nacina Ves, Nizny Hrusov, Sacurov , Banske, Herľany.
Na Okolo Domaše sa teším,ked to výde...
Dnes som o 7:00dal Sninsky kámen peškom-mame návštevu z Liberca tak sa im trošku venujem a zajtra zas stereotip v zamestnaní...
Okolo Domaše sa ide v sobotu 16.7.2011,ale ja potvrdzujem žial svoju neúčast-mám povinnosti,hoc bysom rád ale nemožem
Perfektne bolo aj počasie aj nálada,na počudovanie v lese suchučko-bez blata aj pohyb v lese bol riadny-sama turistika...