Dnes super počasie a ja kopec povinnosti...nedalo sa nijak raz na bike...
Ak zajtra bude tak jak dnes,tak večer po práci idem isto do lesa na nejaký výjazdik-tak od 17:30 do 19:00 ak by niekto mal záujem tak som na dráte-niečo po blízku domova...
Kto ma záujem dnes o 16:00 výjazdik smer Umarty-kolajka-rovienky-podstavka-kotlik a domov...
Zajtra smer Vihorlat o 11:OO pred servisom,kto chce niečo opekat tak odporúčam...bude fajne...
Zajtra kto chce stretavka pred Kaktusom o 9:00 a 9:30 v Hámroch pri kostole. Pôjde sa asi na Vihorlat a potom pravdepodobne cez Stupaňovú do Kamenice. Pridajte sa bude paráda a zoberte si nejakú klobásku alebo slaninku na opekanie.
Ja sa pripajam az dnes po vcerajsom skvelom grilovani u Jozka takze nech ti dlho dlho este vydrzi elan a sily na to bikovanie a hlavne vsetko bez nehody a s usmevom na tvari
cauko..vcera sme sa s Majom dohadovali presne na tej trase jak chces ist Jozku..len cas sme si dali ze o 10:00 ta neviem ci ti vyhovuje a ked nie tak to zmenime..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Už druhý den chčije
Ak zajtra bude tak jak dnes,tak večer po práci idem isto do lesa na nejaký výjazdik-tak od 17:30 do 19:00 ak by niekto mal záujem tak
Zajtra smer Vihorlat o 11:OO pred servisom,kto chce niečo opekat tak odporúčam...bude fajne...
skoda tej zmeny na 9:00 to nemam sancu s vami ist..skor ako o 10:30 nemozem vypadnut z domu..ta smola
Ak áno tak
Stretko pred kaktuservisom o 11:00...
Ak áno tak som od 10:00 na