fotiek nebude menej, kľudne ich môže byť aj viac len keď nebude mať každá 1 MB...je lepšie ich pozmenšovať čo ja viem na rozmer 1200x800 a budú mať len 300 kB....čiže jednou ušetríš miesto pre ďalšie dve...a v konečnom dôsledku nebude načítavať stranu "pol dňa"...
napriklad tato ma rozlisenie 1000x563 a velkost 362KB original ma 1620KB, takze je to 5x menej, problem tak nemaju nie len ti co maju pomalsie pripojenie ale my vsetci mame rychlejsiu odpoved z MTBikera, lebo velke fotky okrem diskoveho priestoru aj zbytocne zatazuju server a tym padom mame pomalsiu odozvu vsetci co sem chodime .
Na hromadne zmensovanie je vhodny jednoduchy program PIXresizer, za par sekund zmensi desiatky fotiek.
Majo neboj nikdo sa tu do nas nenaváža... oni nám len chcú poradit a ulahčít s tými fotečkami,dobra rada nad zlato maju pravdu ja už aj tak rozmíšlam nad nejakým *****so webom,lebo je tu toho nahusto-ale aspon dakto pridáva fotečky a jest co pasmatrec...Hi-Hi Myslým že nikto nikemu nič nezávidí-Ja som toho názoru že kto nič nerobý-ta nič nedoj... No rád še furt priučím dačemu novému...
Ak sa vam to nechce zmensovat tak si jednoducho vo fotaku alebo aj v mobile nastav fotky na mensi rozmer a nemusis v PC s tym uz robit nic.
Uz som to pochopil dakujem vsetkym za vysvetlenie...a inac nastavit si to v mobile na mensiu kvalitu je skoda....nefoti sa iba pre MTBiker forum,ale na pamiatku
Tu sa chceme iba podelit o zazitky ...PS Ringo
Drotar ty ši to vyriešil najlepšejši treba sebe nastavic na mobile menše foto a je to. Mi tu davame len s mobilu a su to fotky do 500 kB a ja mam nastavené na 1Mpixel ale gut no. Ander teraz narafal bo še v roboce nudzi
a inac nastavit si to v mobile na mensiu kvalitu je skoda....
Ja cisto z pragmatickych dovodov mam v mobile nastaveny maly rozmer. Mobil ani v naj rozliseni ( ja mam 3,2 Megapix ) neurobi fotografiu hodnu vytlacenia alebo archivacie. Je to len dokumentka. Zrkadlovkou fotim samozrejme na maximum ale fotky aj tak upravujem a nasledne zmensim. Na tlac ich posielam samozrejme vo Full rozliseni. Vlastnim aj compact ale aj u toho mam nastaveny rozmer na WEB. Takze dokumentka na WEB je uplne postacujuca v rozmere cca 1024 x 683 pripadne aj mensia.
Chlopi serc...e na to nedavajce tu už fotky -ani prispefky bo aj taj je to na ...Aj tak ich tu nebudze nikto sledovac...a šickych múdrich do jedneho mecha zavjazac a rucic do dobrej vody co by ich vžala... Inakši to nevydzim... Asi rozvjažem pomer z MTBikerom stranku a budze pokoj-šicko dam vymazac a JE_TO
***** jak nebude co nebude ja sledujem len to sem pekne hadžte ako by to tu bolo bez plameniakov Ondro neser
ked ma niekto pomalý net nech si zadovaži rýchlejši je to vaše vlakno a keď už sme pri tom tak by priestor na fotky mala zabezpečit tá drbnutá reklama medzi príspevkami.Blava je s vami bojujte
Ja lem v DOBRIM hutorim... ja lem neštartujce tigra bo naštartujece calu BA-zologicku a mame šicke po ptakoch ta zmenšujce tote fotky do frasa a nerucajce ich tu každych pejc minut jak tote deajake Tulpasi...zos východu co rano stanu a ned dočoho...s prebačenim-šopnuc
Rasťo maš pravdu aj v nete bude problém ja mam bidne pripojenie ale ide mi to gut "to netreba cahac dzešec filmov a mp3 a ine veci " a pritom pozerať na forum
No neviem kto je tu webmaster, ale malo by sa to dat urobit aj tak, aby sa fotky pri nahravani automaticky same zmensovali na pozadovanu velkost, ktoru si nastavi webmaster ..a tym by bol cely problem vyrieseny
Musim še pridac, bo na toto nemožem patrec. Kec dakomu neidze net , ta naj sebe dakto s tym daco zrobi a nedžube do fotkoch..... .....Lem davajce fotky...bo to je jediné co tu može čľovek patrec.....!!!
Ludze ale je vonku krásne však...? Idze me poražic-výkend a totoooo Petresko neboj šicko v porádku a daktore príspefky,šolaviny sebe netreba všímac-aj tak sebe dumem že radšej treba bicyglovac,rušac še abo daco robic jak nič nerobic
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Katko
alebo tak ako píše Luho...
Na hromadne zmensovanie je vhodny jednoduchy program PIXresizer, za par sekund zmensi desiatky fotiek.
Uz som to pochopil dakujem vsetkym za vysvetlenie...a inac nastavit si to v mobile na mensiu kvalitu je skoda....nefoti sa iba pre MTBiker forum,ale na pamiatku
Tu sa chceme iba podelit o zazitky
Majo alebo vobec nedavac
ked ma niekto pomalý net nech si zadovaži rýchlejši je to vaše vlakno a keď už sme pri tom tak by priestor na fotky mala zabezpečit tá drbnutá reklama medzi príspevkami.Blava je s vami bojujte