bodka: ta fotka s ohryzenym stromom pred Herlanami ...siel som tade v stredu poobede, chvilu po havarke, auto hore kopytami ... dalsie stali na ceste a riesili to. Musel tade mastit ako balzon.
tak dnes som vybehol na milic.v michalanoch som presvihol odbocku do madarska..uz ma fakt nebavi bike neviem co mam robit.tahat jak blbec od 4hod rano do 15-tej.
Vidim ze davas dialkove, na zaciatok sezony je to dost....
Dakedy v 90. roku som dal za poobede trasu Ubla - Kralovsky Chlmec - Slovenske Nove Mesto - Ubla, vratil som sa az za tmy, zena mi chcela porezat galusky
Vo stvrtok som bol tiez na Alzbete na Bogote, Na Izru sa zberam uz mnoho rokov, ale stale mi akosi unika.
sorry za OT: Kolumbia s Bogotou su predsa len kusok dalej od Sniny
vcera po robote sme boli s kamosom z intraku prevetrat jeho novu ONE-FIVE-O tak sme dali par kilometrov taky lajt vijazd..
ale zaujimava situacia sa mi stala ako som isiel z kamzika a vidim vedla cesty niekto lezal.. tak reku som sa zastavil co ked mu treba zavolat pomoc.. tak som sa ho spytal ze: co sa stalo spadol si? si v poriadku? jeho odpoved bola: ja som si len chcel na trocha zdriemnut. jak mi toto povedal tak mi bolo hned jasne ktora bije.. bul pijany jak čočka ale ta co uz no.. ked si myslel ze otom je bicyklovanie tak nech sa paci.. tak tolko odomna..
Sevas banda...tak včera som si zasa raz dal do telička...troška som poblúdil pod Vihorlatom....tak som jazdil všetko čo bolo zjazdné a "schodné"....nedá sa to ani dať do mapy.....lebo fakt neviem kde som miestami bol... ....ale vydalo to pekných 68km ...no toľko nastúpaných km som už dlho nemal ,,,mrzím ma že sa k Vám nepridám o týždeň v nedeľu...no mám nejaké povinnosti...takže škoda....
Robo no teoreticky by sme mohli isť, no ešte sa uvidí že aká bude situácia z mojej strany a ake bude počasie. Nesľubujem že isto.
Peťu ši me pobavil s tým prispevkom
Petressko vidzim, že si si dal včera pekne pekne. Ja som nebol včera vo svojej koži niečo na mňa liezlo tak som oddychoval aj keď bol taký krásny deň a šetril som sa na dnes.
Tak dnes sme boli veľký vihorlatský. Začalo to tým že sme prišli na dohodnuté miesto a nikto nikde. Volám Bačovi, že kde sú? A on nato že Palino nezvládol chôdzu v tretrách a vysypal sa ešte pri bytovke, kde ešte urobil defekt No ale došli s polhodinovým meškaním. V He sa pridali 5 humenčania a išlo sa smer Vinné. Na Vinnom sa pridal Jožko Bell a pokračovali ďalej v svižnom tempe. Prvý beerstop v Choňkovcoch a čakali sme Palina, ktorému bolo málo a šiel cez Sobrance Humenčania sa vybrali skôr, tak sme počkali Palina a išli sme ďalej. V Snine sme dali pivko a domov. Sninčane už doma Anderovský, Palino, Majo. Jožko Bell išiel domov do He a ja s Marienkou tiež domov. Vydalo to 123 km a čas 4:59:16
Hned ta fotka s ukrizovanym Anderom mi pripomenula a ostatne potvrdili ze ste na chvilu zakotvili rovno pod Tibavskym hradom, inac tam kedysi po vojne sa hrali decka s najdenou municiou az sa dohrali...
tiez by som pozrel. inac kadial najlepsie na simonku od vranova? zo zamutova cez dubnik? a dolu? dolu by nebol nejaky terenny zjazdik? tiez samozrejme na VT stranu.
este som zabudol. v juskovej voli som videl modru znacku na makovicu, ale v mapach nie je. je to zjazdne smerom dolu? a hreben medzi simonkou a dargovskym sedlom?
Dnes večer som bol vyskúšať starý dobrý singláč Svatbiská, Beľanské a Belá. Bolo 17:15 keď som vyrazil, vyšľapal som hore do lesa a potom asi 4 - 5 km dole lesom to bola paráda, len niekde som zastavil a odhádzal veľké konáre. Na začiatku trochu blato ale dalo sa, ale potom to už svišťalo Trebalo by tam trochu na začiatku vysekať na ceste mladé výhonky a dole tiež je asi 30 m úsek cesty na ktorej rastú mladé trnky, ale ináč bomba. Škoda že zajtra hlásia dážď išiel by som zase. A je to dosť blízko takže sa to dá v pohode aj dvakrát.A bol som pozrieť Hussefelta jak še čuje
tiez by som pozrel. inac kadial najlepsie na simonku od vranova? zo zamutova cez dubnik? a dolu? dolu by nebol nejaky terenny zjazdik? tiez samozrejme na VT stranu.
no tak my chodime cez zamutov k vysielacu dubnik a z tamad uz nedaleko na luku pod šimonkou a po žltej hore .Ked chces zjazd zo šimonky tak tak je vela variant kde sa spustit
este som zabudol. v juskovej voli som videl modru znacku na makovicu, ale v mapach nie je. je to zjazdne smerom dolu? a hreben medzi simonkou a dargovskym sedlom?
no tak najlepsie je ked chces ist na makovicu z juskovej vole tak jednoznacne po asvaltke na hanuscakovu luku a z tamat po modrej len ta modra vyzera teraz jak tankodrom lebo tam robily tažbu dreva a su tam ešte od zimy popadane stromi od tažkeho snehu co bol v zime ale je tu ešte jedna možnosť isť na makovicu cez banske na Herlianske sedlo a z H .sedla po červenej smerom na vyžnik a na makovicu ale upozornujem z vyžnika na makovicu je to dost tazke z bikom lebo chodnik je široky mozno 50cm a priprav sa že nohy budeš mat poškrabane od krikov
Tak až dnes,ale predsa
Nedelu hodnotím na celkom slušnu akciu...počasičko jak vyšité na bicyklovanie -11 ks žiletkárov,ani som nemyslel že ich všetkych presvedčím na Vyhorlatsky okruh
nejake foto:
Marian na Simonku najlepsie cez Zamutov, vysielac Dubnik, obist ho vpravo a potom po cervenej na Grimov laz a po zltej na Simonku. ( Simonka je vsak rezervacia ) Zo Simonky sa dole ist na Obracanu studnu a terenom mozes zist do Udolia Obrov ci uz k Kukoreliho chate alebo Zajacovej chate na sever vstky cesty aj tak klesaju do Hermanoviec, alebo ist z Obracanej po zelenej na Razcestie Adrejova, dalek k chate aa okolo Zamutovskych skal do Rudlova, ale od chaty je to uz asfalt, no asi sa najdu aj nejake prirodne cesty ale vychodnu stranu SV nemam az tak preskumanu. Este sa da zist od OS aj do Zamutova cez Brestovsku dolinu ale tam je potom tiez Asfaltka ale mohol by si skusit aj od Zamutovskych skal po modrej do Zamutova ale to som este nesiel tak neviem v akom to je stave.
no tak najlepsie je ked chces ist na makovicu z juskovej vole tak jednoznacne po asvaltke na hanuscakovu luku a z tamat po modrej len ta modra vyzera teraz jak tankodrom lebo tam robily tažbu dreva a su tam ešte od zimy popadane stromi od tažkeho snehu co bol v zime ale je tu ešte jedna možnosť isť na makovicu cez banske na Herlianske sedlo a z H .sedla po červenej smerom na vyžnik a na makovicu ale upozornujem z vyžnika na makovicu je to dost tazke z bikom lebo chodnik je široky mozno 50cm a priprav sa že nohy budeš mat poškrabane od krikov
Marian tiez sa priklanam ze cez Banske a Herlanske sedlo to bude lepsie, Na jesen som isiel z Crchliny cez Vyznik do H. sedla a bolo to v pohode len opacnym smerom to z Vyznika na Crchlinu bude asi tlacenka. Z pod Dubnika sa da ist z Las-u celkom dobre ale je tam tiez jeden velmi prudky stupak na tlacenie a a tiez dajake useky zarastene mladinou kde je problem ist peso a s bikom je to uz utrpenie, ale zvladnut sa to da. Z Herlanskeho dalej na juh som po hrebeni nesiel ale vypada to na riadny stupak, pohoda je po lesnej asfaltke cez Bordu na Dargov, dokonca je to znacena cyklotrasa menom "Alzbeta"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vidim ze davas dialkove, na zaciatok sezony je to dost....
Dakedy v 90. roku som dal za poobede trasu Ubla - Kralovsky Chlmec - Slovenske Nove Mesto - Ubla, vratil som sa az za tmy, zena mi chcela porezat galusky
Vo stvrtok som bol tiez na Alzbete na Bogote, Na Izru sa zberam uz mnoho rokov, ale stale mi akosi unika.
sorry za OT: Kolumbia s Bogotou su predsa len kusok dalej od Sniny
ale zaujimava situacia sa mi stala ako som isiel z kamzika a vidim vedla cesty niekto lezal.. tak reku som sa zastavil co ked mu treba zavolat pomoc.. tak som sa ho spytal ze: co sa stalo spadol si? si v poriadku? jeho odpoved bola: ja som si len chcel na trocha zdriemnut. jak mi toto povedal tak mi bolo hned jasne ktora bije.. bul pijany jak čočka ale ta co uz no.. ked si myslel ze otom je bicyklovanie tak nech sa paci.. tak tolko odomna..
Peťu ši me pobavil s tým prispevkom
Petressko vidzim, že si si dal včera pekne pekne. Ja som nebol včera vo svojej koži niečo na mňa liezlo tak som oddychoval aj keď bol taký krásny deň a šetril som sa na dnes.
http://pokec.azet.sk/frantik0071/fotoalbumy?i9=f4a17e4f5a09
Matus ..chcel som pozriet, ale mas to len pre priatelov
no tak my chodime cez zamutov k vysielacu dubnik a z tamad uz nedaleko na luku pod šimonkou a po žltej hore .Ked chces zjazd zo šimonky tak tak je vela variant kde sa spustit
Nedelu hodnotím na celkom slušnu akciu...počasičko jak vyšité na bicyklovanie
nejake foto:
Marian na Simonku najlepsie cez Zamutov, vysielac Dubnik, obist ho vpravo a potom po cervenej na Grimov laz a po zltej na Simonku. ( Simonka je vsak rezervacia ) Zo Simonky sa dole ist na Obracanu studnu a terenom mozes zist do Udolia Obrov ci uz k Kukoreliho chate alebo Zajacovej chate na sever vstky cesty aj tak klesaju do Hermanoviec, alebo ist z Obracanej po zelenej na Razcestie Adrejova, dalek k chate aa okolo Zamutovskych skal do Rudlova, ale od chaty je to uz asfalt, no asi sa najdu aj nejake prirodne cesty ale vychodnu stranu SV nemam az tak preskumanu. Este sa da zist od OS aj do Zamutova cez Brestovsku dolinu ale tam je potom tiez Asfaltka ale mohol by si skusit aj od Zamutovskych skal po modrej do Zamutova ale to som este nesiel tak neviem v akom to je stave.
Marian tiez sa priklanam ze cez Banske a Herlanske sedlo to bude lepsie, Na jesen som isiel z Crchliny cez Vyznik do H. sedla a bolo to v pohode len opacnym smerom to z Vyznika na Crchlinu bude asi tlacenka. Z pod Dubnika sa da ist z Las-u celkom dobre ale je tam tiez jeden velmi prudky stupak na tlacenie a a tiez dajake useky zarastene mladinou kde je problem ist peso a s bikom je to uz utrpenie, ale zvladnut sa to da. Z Herlanskeho dalej na juh som po hrebeni nesiel ale vypada to na riadny stupak, pohoda je po lesnej asfaltke cez Bordu na Dargov, dokonca je to znacena cyklotrasa menom "Alzbeta"