No tak ja som isiel sobotu z VT o 7:10 a v SV som bol o 8:50 a to celi cas bol trochu proti vietor no nakoniec sme vyrazili no na moje neštastie v Zboji 5km pred Sedlicov som zistil že mam defekt no nakoniec som zistil ze to nebol defekt ale platka sa my uvolnila dal som dalsiu dušu a ta tiež sfukovala no same neštastie 5mesiace som nemal defekt a teraz za deň 2 ale som bol rád že som tam došiel a tak naspat som išiel pomalšie tempo bo som chcel aj dojst domov no ako som sa blizil v do HE tak od porubky sa blížila búrka tak vtedy som to roztočil jak sa dalo no ale v Topoľovke som sa stavil na zastávke bo taká búrka že auta nebolo vidno na ceste no ale pralo a pršalo tak som šiel po daždi ale ta čo už ,zmokol som ale som spokojný takže dal som poctivých 196km
Andris, skoda ze sce nemali so sobu Divoho, ten by vam ukazal jak se ten usek zjazduje co sce tlacili ..sice na druhy dzen by se poistna udalost vypisovala, ale zisol by
Inak dneska by se mozno dalo z kamena aj na rafte dole isc..
Matus89 pekný výkon, no keď sa darí s defektami tak sa darí. Treba s tým počítať. My s Ondrejom sme došli tak akúrát na chlp a začalo plukať a pluka až dodnes a ešte neviem jak dlho bude asi až do polovice týždňa
Robo Divj hej šak on je stary freerajder, extremista, taliban šicko prežije
No ale nam znova chčije
Viezol som Aničku do školky-len tak-tak sme to vystihly iba kropkalo-no ja už zo školky fajne zmokol Vobec ma to nebavý-myslím počasie
Už by mohlo prestat a začat svietit
bodka a co by som u tej školke robil...ši na praškoch...???
šak som išol do zamestnana...Dakto muši aj na Vas co sce na volnej nohe narobic -co by sce dostali dajaky ten príspevok... To ne lem še bicyglovac kedy še mi zachce-treba aj kukac z čoho žiješ aj rodzinu živic... a ne lem podpchovac že tak mi treba maš pravdu mal som ostac u školke a by som nezmoknul-abo še lepše učic a tiž by som bul na volnej nohe a nemušel pracovac...
uz len tento tyzden vydrzat a malo by byt pocasie ok....tak uvidime mam otazku ked mi uz ide internet konecne .ruska volova-ulic-este som tade nesiel,je nejako znacena ta cesta?nezabludim?pozeral som turisticku mapu -satelitne..ide to popri nejakej luke a potom sa to trati v lese ..ta ne ze vyjdem na ukrajine bo ma nepustia domov matus89 fotky nedava..isiel tade niekto poznate to tam?nejdem teraz,mozno v lete len chcem byt pripraveny.foto z minuleho roku za ulicom,tade? a co medvede uz aj tu su? nakupit viac tatraniek
Neboj nezabludis ..inak na tu luku sa oplati zajst je tam pekny vyhlad. Ta fotka je na konci Ulica, kde uz konci dobry asfalt a cesta sa toci do prava prec od UA hranice smerom cez pohorie Nastas do Ruskej Volovej..
Jonky diky za pozvanie aj Ondro nám hovoril, že sa v lete môžeme ubytovať tam pri servise a pôjdeme niekde pojazdiť Bodka no že si sa ozval už sme rozmýšľali či po tebe netreba vyhlásiť celoštátne pátranie ..v našom vlákne hľadá FEdy parťáka na cesty keby si mal záujem, neviem či si už videl...potom keď sa budeme chystať cez Miroľu a Bodružal do Príkrej tak ti mám dať vedieť na fóre aby si sa pridal? keď budeš chcieť samozrejme
Bodka Trasa je znacena ako cyklo, nemal by si sa stratit. Do Ulica je od Ruskej V zhruba 10 km. Serpentinami stupas az na vrchol kde sa nachadza ta luka ktoru vidis aj na satelitnej mape. Cesta hore je se vsim vsudy iba o stupani, kedze sa ide lesom tak kvoli stromom nie je ziaden vyhlad na okolitu krajinu. Hore na tej rozlahlej luke (538 m.n.m.) je vyhliadka, a je odtial naozaj krasny pohlad na okolite hory. Treba si vsak dat pozor aby si k nej neminul odbocku lebo nie je nijako oznacena. Dalej nasleduje suvisle klesanie az do Ulica, cca 4 km po vselku kvalitnom asfalte, vmax cca 50-60 km/h. V tejto casti cesty si uz vychutnas aj vyhlad na dolinu, cez slnecny den to ozaj za to stoji. Isiel som tadial uz dva razy, naposledy s Matusom89 a na som stasticko nemal ale zato mi prebehla cez cestu liska. Na konci Ruskej V je znacka slepej ulicky + prejazd zakazany takze premavku tam necakaj, maximalne stretnes nejakych drevorubacov alebo nejake terenne auto. Postnem aj nejake fotky, ale iba v nizkej kvalite vystrihnute z videa co som si spravil cestou.
Bodka a ešte bude
Nič to bude aj teplo a svietit len treba vyčkat
Z Uliča do Ruskej volovy po tej skradke som to kedisi dával na žiletke ináč je to tam celkom v pohode,lem kus miestamy rozbité
mam otazku ked mi uz ide internet konecne .ruska volova-ulic-este som tade nesiel,je nejako znacena ta cesta?nezabludim?
V tomto smere nie, keby si isiel opacne tak sa da zle odbocit a skoncis v konci sveta medzi Ruskou Volovou a Brezovcom. no obcas sa tam da stretnut auto, dokonca som stretol aj vsadepritomnych Poliakov.
dobre vediet..luho vdaka..bluebiker pozri co som minule nasiel: http://www.legemza.szm.com/
a ked som uz tu...neviete niekto presny datum kedy bude fico dialnice na vychode otvarat??myslim tie pri presove..svinnia a jablonov by som skocil pozriet otvorenie...mozno nas pustia trosku sa po nej prveviest ci nie?
Sagan zase prekvapil v Amerike na Tour of California. V druhej etape skončil na druhom mieste Starší profíci sú z toho vedľa Dobre že to dávajú na Eurošporte, len trochu neskoro, nevadí. Dnes ide tretia etapa tak uvidíme, čo im Peťo vystrojí
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak dneska by se mozno dalo z kamena aj na rafte dole isc..
Robo Divj hej šak on je stary freerajder, extremista, taliban šicko prežije
Treba prísť keď bude sucho a vyskúšať je to super zjazdík. Ste pozvaný
Viezol som Aničku do školky-len tak-tak sme to vystihly iba kropkalo-no ja už zo školky fajne zmokol
Už by mohlo prestat a začat svietit
šak som išol do zamestnana...Dakto muši aj na Vas co sce na volnej nohe narobic
Bodka no že si sa ozval
Nič to bude aj teplo a svietit
Z Uliča do Ruskej volovy po tej skradke som to kedisi dával na žiletke
V tomto smere nie, keby si isiel opacne tak sa da zle odbocit a skoncis v konci sveta medzi Ruskou Volovou a Brezovcom. no obcas sa tam da stretnut auto, dokonca som stretol aj vsadepritomnych Poliakov.
http://www.legemza.szm.com/
a ked som uz tu...neviete niekto presny datum kedy bude fico dialnice na vychode otvarat??myslim tie pri presove..svinnia a jablonov by som skocil pozriet otvorenie...mozno nas pustia trosku sa po nej prveviest ci nie?