no tak vlakom do zagorzu...nie zle ale velmi pomaly..prichod o 10.25 cize pol dna v tahal som na ustrziky dolne..hore hutota aut kopa kopcov este viac obloha zatiahnuta cize ok.po odboceni dole na carnu aut malo zase odbocka na polany..kopcov dobludu aj kus na vrchu aj drevene uhlie palili.terka smer cisna uz jak doma cisna,majdan prazdnota ludi nikde.rieky luky-uz ludi dost len take clupkane ..deti mladi stari..20-30 stanov privesy kade tade..motorkarov kopec..som sa nudil tak som ich pocital...326ks a na nasej strane 1ks kolo lupkowa sa silno zatiahlo a rozfukal sa nenormalny vietor akoby vir mal som co robit cez palotu domov..v zbudskom ma uz cakali..aj klobaskou ma nukali dobre oni vedeli ze nic nezjem lebo maso nejem slnka malo bolo ale nevadi aspon sa lepsie islo.cyklistov som postretaval dost aj nabalenych..uz to zacina jedna skupinka sa mi pacila traja chlapi+zenska oni nic a ona chudatko taka nabalena ze neverim tomu ze ked zisla z biku ze ho neprevratilo tak teraz neviem ci diskriminacia alebo tam mala svoje zenske hracky bez ktorych sa nemohla zaobist bolo dost dobre ale cesty okolo lupkowa zaplata na zaplate.blue ma odprevadil az do dedacova,diki.
jozkobell:ked chces zajtra ist vlakom do zagorzu..a potom solinske..pozri si predpoved nejako sa mi to nepaci tak neviem ci pojdeme..
zvysok...od zagorzu som sa tahal s motorkarmi az po uherce mineralne napjrv ma ich kolona po castiach poobehovala a na krizovatkach prechodoch v mestach ci dedinach zase ja ich... som robil mysicky na kruhacoch ci zapchach v lesku natacali viacere kamery ta pozerajte polsku TV...aj ja tam medzi nimi..najme jeden kameraman si ma vyhliadol a tocil ma dost dlho az som nechapal
po vzajomnej dohode PL vlakom zajtra rusime sa mi nepaci predpoved pocasia takze budem doma s mojim šteniatkom prilis som ho zanedbaval kvoli bike takze sa budeme maznat pre pokoj duse este kuknem predpoved rano o 5.30hod.jozko cau.
si neviem predstavit ako by vystu ci nastupovali stare babky ci deti do vlaku v zagorzu...nastupiste ziadne podlahu vagonu som mal skoro vo vyske oci co im donesu stolicku? isla vlakom aj zeleznicna policia sa mi nepacilo ze fajcili na chodbe aj ked pri otvorenom okne,ale ved poznate to dym sa tak ci tak vrati aj dnu
Mikki a Miloš pekne ste vyumývali bicykle v tom jarku Bodka tak počítať motorky od nudy by ma asi nenapadlo si si robil aj čiarky že koľko si ich stretol? Fotky pekne, všetko zdokumentovane..tak dobre, kostoly už nemusíš fotiť, ale pekne su daktore No a ten maly konik sa mi fest pačil, hneď by som ho bral
len sa smej včera večer som pozrel Aladina tak hlásili prehánky, ráno bolo pekne jasno tak sme sa nakoniec vybrali piati z Medzilaboriec smer Lupkow atď... najprv som namáčal botasky na brodoch a potom začalo kropiť a v lese nás zastihol poriadny lejak nebolo sa kde schovať...bol som mokrý od hlavy až po ponožky ale fajne bolo..zajtra dam do nášho vlákna fotky aj trasu, dnes sa mi už nechce, idem spať
..a preto som zrana nikam nesiel lebo som vedel ze bude prsat ale treaz slapem do HE kym neprsi.uz asi fakt budem musiet kupit blatniky takze do madrska sa nepridas,co? vlakom tam aj spat...trosku tam pojazdit okolo 150-180kilo pomalicky cely den len tak.. uz len pocasie vystihnut
no vcera JOE.DOE,MARIANS,DIVJ TATARIK,JOZKOBELL,MAREK A JA DURI77 ABO PAPORTNA Z INEHO FORA.
zo stakcina okolo stariny na ruske sedlo potom po hranici na kruhliak z kruhliaka cez ferecatu na polsku stranu a zjazd do smereka.zacalo prsat takze dole sa islo v blate a mokry .u smereku nas pani prichylila do potravin lebo teplota klesna z 23 na 13 supna + mokry ta vecka nesranda uz.u potravinoch som kupil 2 decovku vodky asi s poldecom mi pomohli ale zvysok som vyzral ja a takoj me zahrialo aj uderilo do hlavky.marains a divj tatarik mali plan pokracovat na rawku ale pre pocasie sa to presunie na buduce co je dobre lebo pojdem aj ja skusit.takze zo smereka potom uz cez sedlo pryslop do cisny a cez ruske sedlo do stakcina na vlak.marians a marek sli cez balnicu bo marian teraz u papine gazduje.mne to ukazalo 92 km .paradne bulo.
Ja dnes s Palinom Jasenovsky hrad...Hamra,Kamienka,Pticie,Chlmec,hrad,Jasenov a pre burku zmena trasy z Humenneho do Sniny.Hned za Humennym nas stihla taka burka jak hovado,krupy z dazdom priamo do tvare ,kym sme dosli do Hazina boli sme uz do nitky mokry .Tak sme uz pokracovali rovno domov,ale ten vyhlad z hradu a zjazd do Jasenova bomba,takze bolo perfektne
burky lejaky pokoj nam nedaju dnes HE po OP prisla mi sms ze je hotovy a poobede drevo rezat zajtra o 12.00hod som objednany na preventivnu u zubara a potom by uz mal byt klud a volno na bike
prave som pozeral pocasie... tyzden vkuse ma byt pekne takze madarsko urcite..a kto chce moze sa pridat..abaujszanto gonc regec tolcsva mad palhaza a vsetko okolo zbehat...aj PL wolosate uz musim dat!
Mi sme boli na noc na Sninskom kameni v zložení Anderovský, Kaktus, Marcel, Marek a ja.Bolo super až na ten dážď v noci, ešte že Marek mal celtu po ruke tak sa spalo v pohode. Čo dodať kto nebol môže ľutovať nejaké foto, už som si urobil album na *****se tak to tu dávam, dufam že to bude fungovať http://*****saweb.google.sk/jozeflisanik/SninskyKamen4572010#
cesty zacinaju vysychat takze ide sa len tak bludit smer trebisov a mp3 v usiach
tak ako minuly rok na ML tak ani tu SV nikto dialky so mnou nechce bicyklovat tak kaslem na internet viac nepisem a idem do afriky nahanat cernosky sa tu majte a opatrujte sa
off
serus bodka.aj ja som prestal pisat tak intenzivne lebo nikto so mnou nechcel jazdit.
ale ja do madarska velmi nechem ist.ale do wolosateho s tebou pojdem 200 km spravim nebude problem.mozem ist aj na smer madarsko niekde k tise by som siel pozriet pripadne latorica ,uh,alebo ustia tychto riek.zajtra uz nie ale na buduci tyzden by sa dalo daco.
chystame sa do Sniny a Polonin od zajtra do pondelka, mohli by ste,prosim, poradit nejake fajne trasy?
Vdaka:)
čaf xrunner zajdi do servisu - predajne bicyklov v Snine tak vám to vysvetlím osobne. Servis je od autobusovej zastávky vždy popri Ciroche asi 500 m. Alebo sa ozvi na moje tel. č. 0908333268 ak budete mať čas.
serus bodka.aj ja som prestal pisat tak intenzivne lebo nikto so mnou nechcel jazdit.
ale ja do madarska velmi nechem ist.ale do wolosateho s tebou pojdem 200 km spravim nebude problem.mozem ist aj na smer madarsko niekde k tise by som siel pozriet pripadne latorica ,uh,alebo ustia tychto riek.zajtra uz nie ale na buduci tyzden by sa dalo daco.
No ja by som sa aj pridal, ale to by som musel aj vediet ze sa niekde chystas...
Dnes super večerná projížďka S Marcelom Hamra - Podstavka. Hore kopa komárov jak furt tak sme tam boli iba asi 5 min a odchod dole lebo by nás asi zožrali zaživa Zjazd dole fajny ale niektore úseky su dosť mokré tak sme prišli trochu makový Na ihrisku sme zašli na bol tam Ondrej Č. s priateľkou a kamarátom a potom došiel Milan D. s priateľkou, tak sme sa stretli. Večer už bola už riadna kosa a keď sme odchádzali s Marcelom tak som zistil , že zadné koleso je prázdne, ešte že som zobral rezervu. V plášti asi 1,5 cm hrdzavý klinec. Tak sme sa s Marcelom trochu zahriali pri fúkani kolesa a potom domov. Dobre bolo nejaké foto s Podstavky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jozkobell:ked chces zajtra ist vlakom do zagorzu..a potom solinske..pozri si predpoved nejako sa mi to nepaci tak neviem ci pojdeme..
si neviem predstavit ako by vystu ci nastupovali stare babky ci deti do vlaku v zagorzu...nastupiste ziadne
Bodka tak počítať motorky od nudy by ma asi nenapadlo
zo stakcina okolo stariny na ruske sedlo potom po hranici na kruhliak z kruhliaka cez ferecatu na polsku stranu a zjazd do smereka.zacalo prsat takze dole sa islo v blate a mokry .u smereku nas pani prichylila do potravin lebo teplota klesna z 23 na 13 supna + mokry ta vecka nesranda uz.u potravinoch som kupil 2 decovku vodky asi s poldecom mi pomohli ale zvysok som vyzral ja a takoj me zahrialo aj uderilo do hlavky.marains a divj tatarik mali plan pokracovat na rawku ale pre pocasie sa to presunie na buduce co je dobre lebo pojdem aj ja skusit.takze zo smereka potom uz cez sedlo pryslop do cisny a cez ruske sedlo do stakcina na vlak.marians a marek sli cez balnicu bo marian teraz u papine gazduje.mne to ukazalo 92 km .paradne bulo.
prave som pozeral pocasie... tyzden vkuse ma byt pekne
tak ako minuly rok na ML tak ani tu SV nikto dialky so mnou nechce bicyklovat
off
chystame sa do Sniny a Polonin od zajtra do pondelka, mohli by ste,prosim, poradit nejake fajne trasy?
čaf xrunner zajdi do servisu - predajne bicyklov v Snine tak vám to vysvetlím osobne. Servis je od autobusovej zastávky vždy popri Ciroche asi 500 m. Alebo sa ozvi na moje tel. č. 0908333268 ak budete mať čas.
No ja by som sa aj pridal, ale to by som musel aj vediet ze sa niekde chystas...