mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Do navigácie som som zadal typ trasy najrýchlejšia a výhradne dole kopcom,tak to išlo samo. A podarilo sa mi splniť taktický plán, vyliezt na Krížnu skôr ako celkom vypustím dušu. ♿
Tu trasu som tam vložil preto, lebo ju mám v plane zopakovat v inej variante ako dvojdnovku,druhý deň cez Kremnicke vrchy. Kto rad vysedava na bicykli,moze sa pridat. Termin dohodou.V utorok som ju v plane nemal,no vyšlo to. Z Magurky som odchádzal takmer na poludnie, preto je tam dosť asfaltu.
Martinux odkiaľ ste šli? tiež by som si ho rád niekedy dal, nebol som tam nikdy tak aká by bola najlepšia výstupová trasa? zjazd by mohol byť aj trochu náročnejší to by mi nevadilo, teda niečo v štýle am, skrátka poradte nejakú peknú trasu, vďaka
imro1 Martinux z Nedožier do Poruby a odtialto sme išli spolu...najprv do Tužiny, z tade do sedla Javorinky, dole do Čičmian na pivo a kávu a potom hore na Strážov...ak chceš, gpx. je v mojich výjazdoch.
imro1 Martinux z Nedožier do Poruby a odtialto sme išli spolu...najprv do Tužiny, z tade do sedla Javorinky, dole do Čičmian na pivo a kávu a potom hore na Strážov...ak chceš, gpx. je v mojich výjazdoch.
Môžeš to gpx. dať aj sem? Jasa tam tiež chystám. Dúfam, že sa tam veľa netlačí!
Tlačiť sa tlačí asi 10-12 minút, avšak, pozor - od hríbika "Rázcestie pod Strážovom sa jedná o 5. stupeň ochrany" je tam aj zákaz bikovania. Aj tak od tohto hríbiku až takmer po hríbik "Lúku pod Strážovom" sa tlačí....Na samotný vrchol je to sem tam strmšie a cez kamene. Zjazdovať sa dá potom takmer od vrcholu -je to na uvážení - ja som dva krát škrtol prevodník o kameň, tak som to kus zniesol...musím dofúknuť tlmič.
AdMich vďaka, snáď sa mi tam niekedy podarí vybehnúť, snáď niekoho ukecám, väčší hardcore ako Rokoš to snáď nebude, no ten by sa tiež už patrilo zopakovať a najlepšie taký masaker ako sme si dali s kamošom v jednom dni spolu s Vtáčnikom, nezabudnuteľný zážitok
Uvidíme ako sa to ujme, podľa mňa super nápad. Keď pôjdem niečo vybaviť na poštu alebo do tesca po tri plechy piva, rád uvítam možnosť dať ukradnúť iný bike ako ten môj
Najbližšie stanovisko k môjmu bydlisku je Pohrebná služba Styx na M.R Štefánika... Také optimistické
Ale zase v takom počasí po nočnom daždi ako dnes (nešiel som ráno na svojom bajku do práce) vyzdvihnem jeden greenbike pri podchode v centre a odovzdám v pohrebnej službe a hneď vedľa je krčma Pod lampou, tak sa dá skočiť na jedno
Existuje v tomto našom okrese partia, ktorá by išla na bike, bez toho, aby išla ako o preteky, neriešila kto je King of Mountain na Strave, v kľude si vyšliapala, poprípade opekačka, či nočný výjazd, hlavne sranda, po zjazde v kľude pivko? Alebo sú tu iba pretekári, čo rátajú kadencie, rýchlosť, výškové metre a podobne?
Existuje v tomto našom okrese partia, ktorá by išla na bike, bez toho, aby išla ako o preteky, neriešila kto je King of Mountain na Strave, v kľude si vyšliapala, poprípade opekačka, či nočný výjazd, hlavne sranda, po zjazde v kľude pivko? Alebo sú tu iba pretekári, čo rátajú kadencie, rýchlosť, výškové metre a podobne?
Ja zastavam nazor nech ide kazdy svojim tempom a potom sa treba cakat. Tak ako ma pomaly jazdec "problem" s rychlejsim tempom tak aj rychly jazdec ma "problem" s pomalou jazdou. Kazdy mame to svoje optimum inde. Minulu nedelu som bol s kamaratom a Martinuxom tiez taky pohodovejsi vyjazd Tour De Magura. Ak pojndem neaky vyjazd tak ta ohlasim ak chces
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Super bajk,Ťa vystihuje. Ja som to šiel v pondelok po tretej nočnej, ale z Turčianských Teplíc až na Ostredok a späť a šlo sa mi kupodivu výborne.
Môžeš to gpx. dať aj sem? Jasa tam tiež chystám. Dúfam, že sa tam veľa netlačí!
Novinka v PD - http://www.zelenybicykel.sk/
Novinka v PD - http://www.zelenybicykel.sk/
Uvidíme ako sa to ujme, podľa mňa super nápad. Keď pôjdem niečo vybaviť na poštu alebo do tesca po tri plechy piva, rád uvítam možnosť dať ukradnúť iný bike ako ten môj
Ale zase v takom počasí po nočnom daždi ako dnes (nešiel som ráno na svojom bajku do práce) vyzdvihnem jeden greenbike pri podchode v centre a odovzdám v pohrebnej službe a hneď vedľa je krčma Pod lampou, tak sa dá skočiť na jedno
Ja zastavam nazor nech ide kazdy svojim tempom a potom sa treba cakat. Tak ako ma pomaly jazdec "problem" s rychlejsim tempom tak aj rychly jazdec ma "problem" s pomalou jazdou. Kazdy mame to svoje optimum inde. Minulu nedelu som bol s kamaratom a Martinuxom tiez taky pohodovejsi vyjazd Tour De Magura. Ak pojndem neaky vyjazd tak ta ohlasim ak chces
Teda iba Martinuxa, keď si dá pollitrák kofoly