mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
ak by sa niekomu chcelo, mohol by sa pridat na vyjazd na Maguru
trasa: Poruba - chata Roveň - Magura - Šútovské sedlo - Bojnice
stretko by bolo na brezianskej priehrade o 9:00 hod.
predpokladana dlzka trasy: cca 45 km
prichod do PD: cca 14:00 hod.
ako som uz naznacil, zase sa pojde na Maguru
replay on Sunday
Sa ti chce stale na tu Maguru chodit? Uz by si aj nieco dalej mohol skusit. Ja stale pracujem bo nas je malo, ale uz svita na lepsie casy tak hadam aj na bikovanie bude viacej casu, ratam tak od nejakej polovice juna.
Jasne Martinux no problemo, pojdem s vami na ten Klak ale nieje to lahky vyslap. Ale je ta krasne.
Ja mam rad prieskumy je to total romantika. Ako ked som siel Velku Fatru alebo pod akcosky. Ma to nieco do seba.
Je pekné, že propaguješ tieto akcie ale "zodpovedný cvičiteľ" Štefan Tomášik na to už trochu serie. Pokiaľ viem, nezúčastnil sa pred dvomi týždňami akcie na Vtáčnik a túto nedeľu neprišiel ani na túru na Kráľovu studňu. Ja som na nej bol a dosť sme ho spomínali, keď sme sa šmýkali dolu po úzkom strmom šmykľavom blatistom chodníku tlačiac biky (alebo biky tlačili nás). Na tieto akcie chodieva aj jeden 73 pán ( na svoj vek má neuveriteľnú výdrž) a v spomínanom úseku by mu asi šlo o zdravie. Našťastie sa ešte predtým rozhodol vátiť. Bolo by slušné, keby sa zodpovedný cviteľ pokúsil nejakou formou oznámiť svoju neúčasť alebo si aspoň v čase odchodu zapol mobil.
Ten spomínaný chodníček bol z Kráľovej studne dole do Gaderskej doliny. Ja netvrdím, že sa nedalo ísť inak ale pýtali sme sa aj miestnych a nikto nám nič lepšie neporadil (asi nemali radi cyklistov). Boli s nami dvaja chalani, čo ten kraj poznali z pešej turistiky a na bežkách.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
trasa: Poruba - chata Roveň - Magura - Šútovské sedlo - Bojnice
stretko by bolo na brezianskej priehrade o 9:00 hod.
predpokladana dlzka trasy: cca 45 km
prichod do PD: cca 14:00 hod.
ako som uz naznacil, zase sa pojde na Maguru
replay on Sunday
Zla vyhovorka nemyslis ze existuju aj mapy ?
apropo milky, nerad chodim na vlastnu past...uz som raz skoro doplatil na takyto "vyletik"
na prieskum treba aspon 2
Ja mam rad prieskumy je to total romantika. Ako ked som siel Velku Fatru alebo pod akcosky. Ma to nieco do seba.
zodpovedný cvičiteľ: Štefan Tomášik, tel.: 0907 242 224
Trasa
Prievidza - Nitrianske Pravno - Kľačno - Kláštor pod Znievom - Brieštie - Nitrianske Pravno - Prievidza
Dĺžka trasy
80 km
Druh bicykla
trek, horský
Stretnutie:
Pred predajňou Velosvet (sídlisko Mládež) o 9.00 hod
Je pekné, že propaguješ tieto akcie ale "zodpovedný cvičiteľ" Štefan Tomášik na to už trochu serie. Pokiaľ viem, nezúčastnil sa pred dvomi týždňami akcie na Vtáčnik a túto nedeľu neprišiel ani na túru na Kráľovu studňu. Ja som na nej bol a dosť sme ho spomínali, keď sme sa šmýkali dolu po úzkom strmom šmykľavom blatistom chodníku tlačiac biky (alebo biky tlačili nás). Na tieto akcie chodieva aj jeden 73 pán ( na svoj vek má neuveriteľnú výdrž) a v spomínanom úseku by mu asi šlo o zdravie. Našťastie sa ešte predtým rozhodol vátiť. Bolo by slušné, keby sa zodpovedný cviteľ pokúsil nejakou formou oznámiť svoju neúčasť alebo si aspoň v čase odchodu zapol mobil.
keď sme sa šmýkali dolu po úzkom strmom šmykľavom blatistom chodníku tlačiac biky (alebo biky tlačili nás).
to ste išli kadiaľ. Ja som tam bol vo štvrtok a všetko po slušných zvážniciach.
foto tu: http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t ... start=1155
A teraz v nedeľu o 9:00 bude pekná. Idem a teším sa, že prídete aj vy ostatní, hoc aj bez Tomašíka...