Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
ako teraz vyzera Zobor a okolie? Ma zmysel ist jazdit traily zajtra? Alebo radsej zostat v karpatoch krutit asfaltky?
Blato mi az tak nevadi, pokial je jazditelne, skor sa obavam snehu/ladu. Vdaka
bol som dnes behať na Zobori,na juznych svahoch to vyzeralo celkom fajn,ale od Troch dubov vyssie je este poriadne blato a lad,tak predpokladam,ze na tych severnych zvazniciach to bude este poriadne podmocene..ale je to len moj odhad ?
Dnes MTB sezóna zahájená tradičným výšlapom na V. Tríbeč.
Podmienky v lese sú rôzne. Niekde prekvapivo sucho, niekde blata (najmä kde sa ťažilo) a našli sa ešte aj snehové polia.
Chodíte niekto do JLR na biku? Dnes som to tam bol preskumať ako sa tam da dostat na tu cyklo trasu(čo je vydiet z atua) a okrem pola som nic nenasiel videl som tam par bikov pred fabrikou, no to asi z Janíkoviec tam chodia.
Neviem, ktorú myslíš. Priamo do Jaguáru ide pekná nová vyasfaltovaná. Pokúsil som sa ju zakresliť. No je to max 2 km. Keď ideš od Drážoviec, choď popri potoku a musíš sa na ňu strafiť. Končí však pod Lupkou. (je nedorobená) Na horáku sa však dá popri potoku pokračovať pod diaľnicu a do parku.
Bol som pozriet v akom je stave cyklotrasa na hradzi od nitry a uz teraz je to potiahnute az niekam po Branč.
Niekto mi vravel ze to ma byt prepojene az do Komarna, som tomu nechcel verit, ale vyzera ze nieco z toho bude https://mynitra.sme.sk/c/20884817/v-kraji-vznikne-ponitrianska-cyklomagistrala-s-dlzkou-95-kilometrov.html
Aj taraz je to znacene ako cyklo az do komoce, ale je tam niekolko kilometrov ktore niesu vobec udrziavane a zle prejazdne.
Po ceste su aj chranene uzemia, archeologicke nalezisko, celkom pekna trasa z toho bude.
Uz nech to dokoncia.
Jojo , v tom JLR to maju pekne, len ta esta konči pri tom novom napojení pod šindolku ako sa ide. ale ja som sa napojil na už "polnu cestu" co ide okolo stareho obchvatu Nitry. keby to fajnovo dokoncia.
Dnes som bol aj pozriet novu cestičku na Borine. Pekný stupak to tam je.
Ked sa všetky tie useky nejak pospajajú, tak to bude dobré.
Na novobudovanom cyklochodníku od ČOV po hrádzi smerom na Čechynce sprava je už natiahnutý asfalt.
Pokračujú vo výstavbe aj cez polia nad Čechyncami smerom na Janíkovce ale tak skoro sa tadiaľ po asfalte neprebehneme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Blato mi az tak nevadi, pokial je jazditelne, skor sa obavam snehu/ladu. Vdaka
Podmienky v lese sú rôzne. Niekde prekvapivo sucho, niekde blata (najmä kde sa ťažilo) a našli sa ešte aj snehové polia.
Neviem, ktorú myslíš. Priamo do Jaguáru ide pekná nová vyasfaltovaná. Pokúsil som sa ju zakresliť. No je to max 2 km. Keď ideš od Drážoviec, choď popri potoku a musíš sa na ňu strafiť. Končí však pod Lupkou. (je nedorobená) Na horáku sa však dá popri potoku pokračovať pod diaľnicu a do parku.
Niekto mi vravel ze to ma byt prepojene az do Komarna, som tomu nechcel verit, ale vyzera ze nieco z toho bude
https://mynitra.sme.sk/c/20884817/v-kraji-vznikne-ponitrianska-cyklomagistrala-s-dlzkou-95-kilometrov.html
Aj taraz je to znacene ako cyklo az do komoce, ale je tam niekolko kilometrov ktore niesu vobec udrziavane a zle prejazdne.
Po ceste su aj chranene uzemia, archeologicke nalezisko, celkom pekna trasa z toho bude.
Uz nech to dokoncia.
Dnes som bol aj pozriet novu cestičku na Borine. Pekný stupak to tam je.
Ked sa všetky tie useky nejak pospajajú, tak to bude dobré.
a nepijte vodu zo Svoradovho, lebo možno nestihnete domov dobehnúť
Pozor na padnuté stromy cca 150m nad lyžiarskou lúkou, sú tam hneď 4
Pokračujú vo výstavbe aj cez polia nad Čechyncami smerom na Janíkovce ale tak skoro sa tadiaľ po asfalte neprebehneme.