Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Tá časť zo Žirian je nezjazdná už niekoľko rokov. Netreba kosiť lúku a likvidovať malinčie. Od toho nadjazdu nad železnicou treba ísť poľnou cestou nie vľavo ale napravo. Z tejto cesty je potom odbočka smerom k lesu. Táto odbočka sa napája na protipožiarnu cestu.
misto Ono nám domácim je to jedno kadiaľ ide cyklotrasa. Chodíme si svojimi obľúbenými chodníčkami. Keď však príde k nám cykloturista a pôjde po tej červenej, iste sa už k nám nevráti. Tá červená veru negatívne propaguje náš región.
Má niekto na starosti zjazdnosť trás a údržbu tabuliek? Nejaký "dobrák" už povytáčal smerové šípky pri liečebáku. Až na jednu som ich pretočil. (s tou jednou sa nedalo bez náradia pohnúť)
Robíme to my, my sme aj správcami trás. Pošlem k liečebáku niekoho. Ja chápem o čom hovoríš, pokúsim sa ten úsek za Žiranmi nejakým spôsobom riešiť. Ja samozrejme chcem, aby to bolo čo najlepšie.
tak hej, teraz chodime cez to pole, jak Galipe hovori, ale tam ta cervena je taky pekny chodnicek v lese. urcite je jednoduchsie toto sprejazdnit, ako povolovat inu trasu. je to brutalne zarastene malincim a agatmi, su tam stromy asi dva zvalene, bolo by fajn to sprejazdnit.... zas je pravda, ze posledne roky aj to malincie nejak rychlo rastie a nie len na tomto useku. takych usekov zarastenych malincim je cim dalej tym viac....
Lesnou cestou smerom ku kaštieľu v H. Lefantovciach a z križovatky lesných ciest vpravo smerom k oponickému hradu...žiaľ momentálne nemám k dispozícii mapu
ja som šiel jednoducho od gýmešu po zelenej, po modrej a znova po zelenej turistickej trase. pokial teda myslíš od jeleneckého hradu na oponicky. tú zelenú pri oponickom hrade, cez veľkú skalu ale neodporúčam, je tam neúrekom tlačenia, nosenia, predierania sa, aj keď tie krátke úseky zjazdu su krásne technické, celkovo som viac nadával ako bol spokojný. táto trasa ma všeobecne ničim nezaujala a už ju nikdy nepojdem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Má niekto na starosti zjazdnosť trás a údržbu tabuliek? Nejaký "dobrák" už povytáčal smerové šípky pri liečebáku. Až na jednu som ich pretočil. (s tou jednou sa nedalo bez náradia pohnúť)
A keby sa niekedy 2-3 dohodneme, zebereme sekeri a to tam troska presekame??? B-)
môžte niekto v sobotu? mate aj nejaké náradie???
V sobotu ideš BA MTB?
nie, nejdem...tento rok som to asi uz zabalil.....
Ahoj, vid mapa. Cela cesta pohodlna.