...čítam, že na padanie nie som už sám. Ale niečo zle, je aj na niečo dobré a tak som pri nútenej pauze konečne dostal aj do Tatier. Zopár foto z opačnej strany Armstrongového záberu...
...ja môžem už len slintať a rameno nepustí, ostáva mi len popíjať ... a počasie superextrašpeciál, lepšie povedané "ideálne", ktovie kedy bude ešte také...
Aby to tu nezamrzlo, zopar vikendovych...
Povinnost velila po vlhkom pocasi preverit naleziska hliv pod Magurou (v pamati stale 7,5kg ulovok zo 16.11.2008) ale to co sme zazili...
20-50cm odmäkoveho snehu vo vrcholnej lepivosti bol najmensi problem (aj ked bike mal potom 20kg), vacsim bolo obrovske mnozstvo povalanych stromov po ceste zo Zlateho a chodnikoch nad kupelmi, az mam obavy, ze do zimneho bezkovania to Lesy SR neupravia (maju teraz ine problemy) a v zime to bude riadne krute. (nieco take ako na fotkach bolo minimalne kazdych 100 metrov)
Najprv som myslel ze tam v sobotu vybehnem na bezkach ale tie povalane stromy ma odradili.
A na zaver zjazd z Ceresne na Mnichovsky potok (uz sa nam nechcelo overovat zjazdnost po chodniku cez zjazdovku) a 40 metrov pred nami nam cez cestu pokojnym krokom presli a pozdravili nas Armstrongove dive svine: stara + 4 ci 5 mladych, uz nie v pasikavych pyzamach ale syto hnedych. A ja trtko fotoaparat majuc kvoli brodeniu sa snehom a preliezaniu popadanych stromov v batohu som nestihol tasit a fotit a boli fuc...
pozdravili nas Armstrongove dive svine: stara + 4 ci 5 mladych, uz nie v pasikavych pyzamach ale syto hnedych. A ja trtko fotoaparat majuc kvoli brodeniu sa snehom a preliezaniu popadanych stromov v batohu som nestihol tasit a fotit a boli fuc...
Buď rád že boli fuč , ja osobne ich už stretnuť netúžim. A to teraz ich revír obchádzam z druhej strany ako som ich 2x stretol. Dúfam, že ma druhej strane neprekvapia
...joj, ale závidím...tento víkend chcem už vyskúšať jazdiť...
...počas nútenej prestávky sme navštívili festival horských filmov Poprade, kde ako hosť bol jeden z najlepších lezcov sveta Dani Andrada zo Šapnielska, ktorý sa dal prehovoriť aj na zasúťaženie si z našimi borcami v boulderingu na umelej stene námestí v Poprade...keď sa neurazíte tak pár fotiek..
...a ešte sme stihli v Poprade kúpiť s Kubom aj nový babský bajk - Merida Juliet pre moju polovičku, pretože odmietla so mnou jazdiť pokiaľ nebude nať nový bajk
Armstrong181: obchadzanie reviru nepomoze.
Po prve: Je taky siroky, ze by si musel vynechat celu Maguru ale aj inde su, takze by si musel jazdit asi iba po meste a aj to nemas istotu, ze by si ich nestretol. (Presov, Kosice, Varsava)
Po druhe: Ak nestretnes tuto rodinku, je ich tam niekolko dalsich alebo zopar kancov samotarov.
Radsej sa modli za to, aby si omylom nevpalil na takuto luku.
JožoŠ: Aj ja mam novy! Aj ja mam novy! Po 7 rokoch som si uz zasluzil, nie? Stastny som jak blcha.
Vylepeny bude az ked ho dam dokopy a pojdem otestovat niekde do neblativej prirody kde sa daju urobit ake-take fotky. Stary zatial bude sluzit na jesenne blato, pľušť, a ako rezerva. Ale neboj sa, pokrsteny uz je, pri nakladani do auta sa mi zrubal na zem a oskrel si sedlo a prehadzovacku. Ale len trochu. Zatial prezradim len to, ze znacka sa nezmenila...
Teraz neodporúčam chodiť na Čerešňu aj keď ste asi videli ako to tam momentálne vyzerá. Šiel som z čerešni na kamennú a moliterku. V lese každých 25 metrov zvalený strom , 50% sa dalo nejako cez vetvy a menšie stromčeky prejsť, no už keď prišli veľké, vyzeralo to ako les keď sme išli na Kapušanský hrad čo určite pamätáš.
A čo to je resp. bol za šaltrík? A prezraď aj ostatné, nebuď onéé . Vidla, kolesá, brzdy a riadiace ústrojenstvo
No ved prave pre taketo ocakavania sme uz nesli z Ceresne na moliterku ale na Mnichovsky potok, pretoze uz sme toho mali dost (a ani huby nenarastli). Kto nam to len vycisti... Uz sme nieco take zazili v 2004 a jazdenie po tom bolo utrpenie, vtedy sa ale porucali vacsinou ihlicnany (jedle) a teraz listnace. Ach jaj.
A k druhej casti slovenske prislovie: Dockaj casu ako hus klasu.
Už som vedel že nedobre keď som vošiel do lesa a chodník bol zasypaný zelenými listami . Z mníchovského na čerešňu som to prečistil, no z čerešni na moliterku tam už ruky nestačia. Tak tak kto nám to vyčistí a hlavne do kedy
...blahoželám k novému bajku. Určite si ho zaslúžiš. Farbu si menil? Lebo podľa čiernej som ťa spoznal na hony...Nech ti dobré slúži...
...ten vetrisko musel narobiť takú paseku?...som zvedavý, kedy sa tam dostanem...dovtedy niečo upracte...ha, ha, ha
Neboj, znacka ostala, farba ostala, zmenili sa len komponenty (k lepsiemu), pribudol tlmic aj vzadu a mierne sa znizila hmotnost. Vypredaj modelov 2009, ked dorazili 2010.
Mimochodom: dobry patrac by uz vedel o co ide, na bratskom fore som komentoval dodavku. Indicia: Koloman. Nechcem davat katalogovu fotku z internetu, radsej odfotim sam, len neviem, ci sa mi bude chciet ist do terenu teraz, ked je take blato a tu v KE zasa prsi... edit #1: hmm, do blata sa mi nechce. edit #2: No dobre, tak kukaj:
Karbonovy nekarbonovy... aj ked plany boli mozno ine, prislo to ako blesk z jasneho neba, vyrazna vypredajova zlava sa predsa nedala odmietnut. Ked ju milujes, nie je co riesit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Beskid Sądecki (04.10.2009)
A boli aj oblubene
Uz sa to blizi, dopravne znacky su uz na svojich miestach...
Povinnost velila po vlhkom pocasi preverit naleziska hliv pod Magurou (v pamati stale 7,5kg ulovok zo 16.11.2008) ale to co sme zazili...
20-50cm odmäkoveho snehu vo vrcholnej lepivosti bol najmensi problem (aj ked bike mal potom 20kg), vacsim bolo obrovske mnozstvo povalanych stromov po ceste zo Zlateho a chodnikoch nad kupelmi, az mam obavy, ze do zimneho bezkovania to Lesy SR neupravia (maju teraz ine problemy) a v zime to bude riadne krute.
Najprv som myslel ze tam v sobotu vybehnem na bezkach ale tie povalane stromy ma odradili.
A na zaver zjazd z Ceresne na Mnichovsky potok (uz sa nam nechcelo overovat zjazdnost po chodniku cez zjazdovku) a 40 metrov pred nami nam cez cestu pokojnym krokom presli a pozdravili nas Armstrongove dive svine: stara + 4 ci 5 mladych, uz nie v pasikavych pyzamach ale syto hnedych. A ja trtko
Buď rád že boli fuč
P.S. ste blázni
...počas nútenej prestávky sme navštívili festival horských filmov Poprade, kde ako hosť bol jeden z najlepších lezcov sveta Dani Andrada zo Šapnielska, ktorý sa dal prehovoriť aj na zasúťaženie si z našimi borcami v boulderingu na umelej stene námestí v Poprade...keď sa neurazíte tak pár fotiek..
...a ešte sme stihli v Poprade kúpiť s Kubom aj nový babský bajk - Merida Juliet pre moju polovičku, pretože odmietla so mnou jazdiť pokiaľ nebude nať nový bajk
Po prve: Je taky siroky, ze by si musel vynechat celu Maguru ale aj inde su, takze by si musel jazdit asi iba po meste a aj to nemas istotu, ze by si ich nestretol. (Presov, Kosice, Varsava)
Po druhe: Ak nestretnes tuto rodinku, je ich tam niekolko dalsich alebo zopar kancov samotarov.
Radsej sa modli za to, aby si omylom nevpalil na takuto luku.
JožoŠ: Aj ja mam novy!
A čo to je resp. bol za šaltrík?
A k druhej casti slovenske prislovie: Dockaj casu ako hus klasu.
...ten vetrisko musel narobiť takú paseku?...som zvedavý, kedy sa tam dostanem...dovtedy niečo upracte...ha, ha, ha
Mimochodom: dobry patrac by uz vedel o co ide, na bratskom fore som komentoval dodavku. Indicia: Koloman.
edit #1: hmm, do blata sa mi nechce.
edit #2: No dobre, tak kukaj:
..................
...............
.....
.............. /.\
............./.....\