To Minikin: nemáš sa k činu, vymyslené Levočské vrchy, v nedeľu, podrobnosti zajtra u F. ...
Akože nemám sa k činu? Trasu vymyslenú mám. Folkmarské skaly. Chcete? Vybavte počasie a dajte termín.
V najblizsom case (asi prvy septembrovy vikend - viem, vtedy je KST ale mozno to bude v sobotu) sa tiez chysta cykloakcia na toto zaujimave miesto, kam sa len tak lahko dostat neda (povolenia, domorody sprievodca a pritulnost clenov ochrany statnej hranice by mala byt zabezpecena)
EDIT: FYI - Vyprava k miestu dopadu meteoritu za presuva na 20.9.2014.
EDIT1 - pojde sa aj na Kremenec
Zajtra nemozem .... ak vam nevyjde ta Ukrajina, tak by sme mohli ist v nedelu tie skaly. Okrem ineho by som siel aj Kremenec, Popradske single, Wielky Rogacz + Radzejowa + Eliaszowka (kuknut rozhladnu) , Duklu + Cergowa + Piotrus, Krynicke single, Vihorlat + Sninsky kamen
...ja tento víkend vypustam, dúfam v dlhu a suchu jeseň...
Minikin, Pajdo, návrhy fajne len...čas poriesi...
Ináč, pekný vecer z Donoval (s rodinou, bez biku)...
Dnes som bol prejst trasu co bude na najblizsiu spolocnu. V lese je to dost blatiste a mokre. Hore kopcami smykalo. Luky su naliate vodou takze nic moc. Vyzera to , ze to bude dost narocne . Ak bude prsat navrhoval by som to este upravit.
Este hudobna vlozka https://www.youtube.com/watch?v=vIZZxTSwP_k
Mam tam trvaly pobyt .... co sa tyka umiestnenia, myslim, teda viem, ze to mohlo byt aj lepsie ... bol to prvy pretek, clovek sa uci na vlastnych chybach
Ale priemerku ti uvadzaju 115,65 km/h
Takze celkom fajna. (to je tak ked celu dlzku trasy delia casom len za merane useky) No ale az 3 minuty za Dijckom? Kde si sa flakal? Ci si sebou flakol?
BTW: Preteky, nie pretek.
Ahojte chlapi. Par otazok z regionu: funguje chata Cergov? Neviem sa dovolat na cislo na stranke.., ak by niekto mal zive cislo, pls. napiste. Aj sa podari, rad by som dal hreben v smere od Mincola tento tyzden. Je to hore prejazdne? Vdaka za info.
... vcerajsie testovanie riaditok od blondaka, 780mm ... oproti 720mm je to riadna zmena k lepsiemu, hlavne co sa tyka stability, no na singloch som este nebol, uvidime kolko stromov sa mi podari trafit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Akože nemám sa k činu? Trasu vymyslenú mám. Folkmarské skaly. Chcete? Vybavte počasie a dajte termín.
V najblizsom case (asi prvy septembrovy vikend - viem, vtedy je KST ale mozno to bude v sobotu) sa tiez chysta cykloakcia na toto zaujimave miesto, kam sa len tak lahko dostat neda (povolenia, domorody sprievodca a pritulnost clenov ochrany statnej hranice by mala byt zabezpecena)
EDIT: FYI - Vyprava k miestu dopadu meteoritu za presuva na 20.9.2014.
EDIT1 - pojde sa aj na Kremenec
http://mapy.hiking.sk/?trasa=Yf4Jm
Minikin, Pajdo, návrhy fajne len...čas poriesi...
Ináč, pekný vecer z Donoval (s rodinou, bez biku)...
Este hudobna vlozka https://www.youtube.com/watch?v=vIZZxTSwP_k
Takze celkom fajna. (to je tak ked celu dlzku trasy delia casom len za merane useky)
BTW: Preteky, nie pretek.
youtube.com/watch?v=p2nhDM87Wbs&t=0