Aj by som siel, ale potreboval by som viac dni aj viac terenu. Samozrejme aj volny cas a sponzora. ... alebo aj nieco take, ako po horach okolo Madarska
Pri pisani sa budeme striedat, mimochodom nie kazdy dava Velku Javorinu, Cergov, Bukovy vrch a Zobrak v jeden den ... to len vy k tomu este aj Mincol zakomponujete
Kukoskar: tam uz kniha nie ze uz je, ale este je... PAJDOKukaj, pajdo! Zelene pleso... Mozes to vylepsit bez dotyku... Šak ne sme horsi jak koňare, ta ňe?
A pre tych lenivejsich vyrazam na prave poludnie od Orosovej lavky.
Smer: Chata Cergov (po asfalte cez Hertnik ) a cez Bukovy vrch na Zobrak , nemal by chybat ani novoobjaveny singel na chatu Encian .
Na Cergove pockame pri meskajuci zvysok partie, poflakujuci sa po hrebeni.
Viem, z Ceresni sme boli pozriet a cca 100m sme si zjazdli a pecka neskutocna, hupiky boli fajn a na zaver singla, co sa uz napajas na tu zvaznicu, som dal totalny doraz na vidlici aj tlmici (dopad na placku ) a to som bol len 100m ... ostava len podakovat polovnikom
Mozno si stretol Jozosa s Kubom, oni sli z moliterky na Ceresnu, tiez sme ich stretli
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
GALERIA
Tuto sobotu tam ale tie knihy este nebudu.
PAJDO
PS: Na Regetovsku Javorinu by som siel
Keď som tam bol naposledy, prestal som fajčit. Nabuduce to napišem do knihy
Smer: Chata Cergov (po asfalte cez Hertnik
Na Cergove pockame pri
Mozno si stretol Jozosa s Kubom, oni sli z moliterky na Ceresnu, tiez sme ich stretli