Nič moc čakal som že to dopadne lepšie....krasna trať až na ten 3. uplne nedomysleny vyšlap... bola tam "cesta" zo šutrov asi 3km dlha a poriadne strma a pri každom zabere to prešmykovalo a potom ešte aj krče.... ale zjazdy boli brutalne sami singel PAJDO by si to poriadne užil
...super brutál aj s nádherne prevedeným tigrom na druhom zjazde zo Sľubice, dnes ma bolí celý človek....
...Kiko, nemôžem ťa nájsť vo výsledkoch, asi som až aj oslepol...
...Pajdo...ľutuj, mohol si písať históriu a nie sa voziť po x-ty krát na Maguru, hoci po tme...
...foto zúčastnených....
...Pajdo...ľutuj, mohol si písať históriu a nie sa voziť po x-ty krát na Maguru, hoci po tme...
Ja si myslim, ze Magura s tym nema nic spolocne. Pajdo by to dal lavou zadnou aj z maratonom. Problem bol skor v tomto: Citujem z propozicii: "Pre kategóriu MTB ENDURO je 25,-EUR V tomto prípade (prihlasenie v den pretekov) platí pre kategóriu MTB ENDURO 30,-EUR" Aotomtoje...
Za tu sumu bude mat Pajdo nasledujuci vikend na Liptove a Orave ovela viac. To je moj nazor...
Upozornenia k trase:
1.Vysoka pec nad Jakubanmi! 100 krat sme tam isli, je hned vedlacesty... ale tych par stromov ju zakryvalo a netusil som ze tam nieco take je.
2. za chalupou pod Sirokym vrchom doprava ... velmi pekny vyslap az na krizovatku pod Ciernu horu.
3. tesne pod Ihlou sme to otocili, cesta vyzerala dost nevludne a aj tak sme tam boli iba omylom
4. Banisko - Repisko - Javorinka... dalej sme nenasli cestu na Predne hory a Sihlu. Vratili sme sa na novoobnovenu cestu ku Kolackovskemu potoku. Paradny zjazd, len za vlhka moze byt este dost blata (rovnako aj na useku Banisko - Repisko - Javorinka) , pretoze je cerstvo znovuobnovena strhnutim vrchu radlicou. Chysta sa tam asi nejaka tazba...
5. Cervena z Kotnika do Starej Lubovne - luxus s necakanym zaverecnym singloidnym korenovym usekom. (takzvaná Pajdoidná trasa) Pozor na odbocku = zlta do Novej Lubovne, cervena pri borovici dolava do lesa na singel!
Ja si myslim, ze Magura s tym nema nic spolocne. Pajdo by to dal lavou zadnou aj z maratonom. Problem bol skor v tomto: Citujem z propozicii: "Pre kategóriu MTB ENDURO je 25,-EUR V tomto prípade (prihlasenie v den pretekov) platí pre kategóriu MTB ENDURO 30,-EUR" Aotomtoje...
Za tu sumu bude mat Pajdo nasledujuci vikend na Liptove a Orave ovela viac. To je moj nazor...
Hlavnym dovodom bolo to, ze dosiel do BJ stary znamy kamarat, ktory ma pozval na chatu ...
Hej... ten s*****k nad Kotnikom boli Vysoke Skalky na SK-PL hranici. Radziejovu, Rogacz atd. Vlado urcil spravne. A asi aj Veterny vrch. Vyzna sa... Tu su podrobnosti
Vcera uplne super... ...len tych holych kopcov mi je luto... ....ale zase tie vyhlady...
.........a neda mi.......:
...hlavne že na chlast na chate mal. vyjadril si ten pravý slovenský názor....je to o niečom úplne inom
...osobne som velmi rad, ze su prave nazory, lave nazory, slovenske, madarske, a neviemjake a nie len jeden spravny.... ...a hlavne, ze ich mozeme prezentovat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hary dik tak si to stihol napokon, a Igora si sfotil ked si bol v piatok na nocnej v robote?
To co Igor porobil?
BTW: Na maratone ste ako dopadli?
...Kiko, nemôžem ťa nájsť vo výsledkoch, asi som až aj oslepol...
...foto zúčastnených....
prikladam dalsie fotky
ps : dochadzal som uz po tme
To sa mu stalo v piatok pri zjazde z ,,troch studničiek".
Igor, daj sa rychlo do kopy
Upozornenia k trase:
1.Vysoka pec nad Jakubanmi! 100 krat sme tam isli, je hned vedlacesty... ale tych par stromov ju zakryvalo a netusil som ze tam nieco take je.
2. za chalupou pod Sirokym vrchom doprava ... velmi pekny vyslap az na krizovatku pod Ciernu horu.
3. tesne pod Ihlou sme to otocili, cesta vyzerala dost nevludne a aj tak sme tam boli iba omylom
4. Banisko - Repisko - Javorinka... dalej sme nenasli cestu na Predne hory a Sihlu. Vratili sme sa na novoobnovenu cestu ku Kolackovskemu potoku. Paradny zjazd, len za vlhka moze byt este dost blata (rovnako aj na useku Banisko - Repisko - Javorinka) , pretoze je cerstvo znovuobnovena strhnutim vrchu radlicou. Chysta sa tam asi nejaka tazba...
5. Cervena z Kotnika do Starej Lubovne - luxus s necakanym zaverecnym singloidnym korenovym usekom. (takzvaná Pajdoidná trasa) Pozor na odbocku = zlta do Novej Lubovne, cervena pri borovici dolava do lesa na singel!
Marcopolo: Tu su tie dramaticke momenty z nedavnej historie nad Kolackovom...
jKolo: mas stastie. Kvoli bodu 4 tam budem musiet ist znova. Takze ak sa pridas, uzijes si to tiez.
Hlavnym dovodom bolo to, ze dosiel do BJ stary znamy kamarat, ktory ma pozval na chatu ...
...hlavne že na chlast na chate mal. vyjadril si ten pravý slovenský názor....je to o niečom úplne inom
.........a neda mi.......:
...osobne som velmi rad, ze su prave nazory, lave nazory, slovenske, madarske, a neviemjake a nie len jeden spravny....