Čo v nedeľu? Dáme Minčol - Čirč (cigánska osada) alebo zasa Magurské poľovnícke chodníky?
Ja cez vikend budem pracovat a samozrejme jazdit na singli z Magury, (vylepsit drop cez strom + spratat listie). Napadlo ma zrobit si v lese metlu z konarov a tak tie kameniste useky v pohode precistim .
No vsetko zavisi od pocasia, mokre listie sa tazko bude pratat.
ale jesteś ciekawa. Ta druga jest gdy moge jezdzic z przyjaciółmi a pokazać im ta najpiękniejsze trasy ktore znalazlem a oni sie im bardzo podobaja. (ale próżny jestem )
Prave som sa vratil z koncertu kapely Houpaci kone a neda mi aby som vam to tu nepustil https://www.youtube.com/watch?v=b70RZ5y3HeU
Ak to niekoho zaujme v piatok hraju v Presove a sobotu Kosice
Co tak sekundove lepidlo? Alebo si daj do hrudnej kosti implantovat tu skrutku co je na stativoch a fotoapatat uz potom iba prisrubujes. Je to standardizovane tak sa nemusis bat ze to nebude pasovat ked zmenis znacku fotoaparatu.
Uz vidim PAJDA ako nataca tymto stylom s hompalajucim sa fotoaparatom na krku. By ho oplieskal o kazdy druhy strom.
Predbezne som to dohodol na 10:00 pri sportovej hale, ale uvazujem nad startom z Bard. Kupelov, zda sa mi to lepsie pre hostov
Dnes pojdem omrknut novy singel na Ciernej mlake, ktory je uz vo finalnej faze ... a chcel by som aj nocnu stihnut
Edit: Novy singel je super, zopar skokov, klopiek a kamenov ... zisiel to aj Aligator, cize nic strasne (neskor mozno bude video) ... teste sa
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja cez vikend budem pracovat a samozrejme jazdit na singli z Magury, (vylepsit drop cez strom + spratat listie). Napadlo ma zrobit si v lese metlu z konarov a tak tie kameniste useky v pohode precistim
No vsetko zavisi od pocasia, mokre listie sa tazko bude pratat.
PS: Kedy pojdeme na huby Minikin?
To sa mi hompaľal Nikon na krku,len som skúšal
Neviem ako sa to volá,ale je to z nerezu a sú tam písané kopce okolo.
Presne toto som tipoval len som nemal odvahu to tu napisat.
Ak to niekoho zaujme v piatok hraju v Presove a sobotu Kosice
PAJDO Detaily o case a mieste startu! Sem s nimi! Aj ked nic neslubujem, sam neviem, ci budem moct...
Skoro som dostal morskú nemoc
Co tak sekundove lepidlo? Alebo si daj do hrudnej kosti implantovat tu skrutku co je na stativoch a fotoapatat uz potom iba prisrubujes. Je to standardizovane tak sa nemusis bat ze to nebude pasovat ked zmenis znacku fotoaparatu.
Uz vidim PAJDA ako nataca tymto stylom s hompalajucim sa fotoaparatom na krku. By ho oplieskal o kazdy druhy strom.
Dnes pojdem omrknut novy singel na Ciernej mlake, ktory je uz vo finalnej faze
Edit: Novy singel je super, zopar skokov, klopiek a kamenov ... zisiel to aj Aligator, cize nic strasne