ze vichrica zabudol si dodat, ze takyto pocit mas len ked ides ty hore na cergov a ja dole. Ale to hadam kazdy. Ja som mal raz takyto pocit aj ked ma okolo prechadzajuci obehoval na ceste hore na cergov. (Nebudem menovat, aby mu nestupla slava do hlavy )
Ale ja som fakt iba taky turista co si ide prevetrat hlavu...
...že turista, skoro 8000km ročne, tak to je už poloprofesionálny "turista". Ty by si sa nestratil ani na cyklomaratóne. Ešte si neskúšal? 27. júna bude Košický bike maratón, len tu za rohom. Inak Súľovský počítam za "naj" maratón. Minulého roku tam bolo 991 bajkerov, tak dúfam, že toho roku prekročí počet účastníkov magickú "1000"-ku. Idem aj tam.
Skoro 8000 bolo 2007 az kym mi neklepol chrbat, minuly len polovica ...
Neviem, ale maratony by boli pre mna zhon a stres, aj ked by som si sto krat za minutu opakoval opak. Neviem preco ... je to v hlave. A toho zhonu a stresu mam dost cez tyzden.
...by si sa divil, ako by sa s teba celotýždenný stres a zhon vyplavil. Veď hlavne kvôli tomu to ja robím. V 44-rokoch prvý hobby maratónik. A pri maratóne snáď len nejaká predštartovná horúčka, ale to je tiež pozitívna vec. Kým to raz nevyskúšaš, ťažko hodnotiť. Raz sa postav na štart a po dojazde si povieš, že je to niečo pre teba a alebo nie. Skús...
Boh Ti zehnaj Minikin a aj tvojmu Garminu ... isli sme na maguru a tam do stebnika. ziadne bludenie nic.. prisli sme tam kde sme chceli.. mohol by si zrobit subor do google earth vsetky uuplne vsetky trasy co si kedy presiel.. ci to je ten subor co si sem uz daval?.. z toho som zobral trasu do stebnika.. jaj.. dikyy
...pretože ma cez víkend skolila viróza a slintal som za zatvoreným oknom, hodím tu "slovenskú raritu", o ktorej ani veľa bardejovčanov nevie..... .....teda ulička Johna Lennona
A mohol by si zrobit pohorie Cergova?.. bo cez prax sa chystam pojazdit kus cergov.. ta zeby som poznal take pekne mieste.. a ty isto poznas.. .. ty co teraz pracujes? bo si dlho nepisal nic
1. Uuuuuplne vsetky trasy sem dat nemozem, chybaju tie starsie (mnohe velmi pekne) pretoze som ich este nestihol vsetky znova prejst s GPS. Ale neboj, bude prísť. Tu je aktualizovany stav.
2. Co sa tyka pohoria Cergova tak ako som pisal, dost som ho minuly rok zanedbal ale teraz uz tam toho pribuda. (napr. ani zakladny prejazd hrebenom tam este nemam!)
3. Som rad, ak tie subory pomohli ale tych lesnych ciest je vsade tolko, ze si zasluzi obdiv aj to, ak odbocis na tu spravnu bez GPS alebo znaleho sprievodcu. Ale presne takto si kazdy hladal a objavoval trasy. Turisticka mapa+chut+odvaha (metoda pokus-omyl)... teraz pribudlo aj GPS a podrobnejsie mapy na internete. Dodam len, ze ak si vyberies trasu z GoogleEarth nezabudni kontrolovat smer ktorym bola prejdena - niektore su zjazdne fakt iba dole...
...Bardejovčania a všetci, čo majú radi Domašu 18.7. je tretí ročník akcie "Okolo Domaše" na horských bycikloch. Je spustené aj prihlasovanie a propozície na stránke www.agenturamega.sk. Zúčastnili sme sa predchádzajúcich dvoch ročníkov a je to super akcia, kde nejdo o to, kto príde prvý svojím tempom absolvovať asi 44km, kde na štartujúcich čaka 8 občerstvovačiek (8 tibeťanov) v miestnych krčmách, s podávaním kofoly, minerálky a piva. V cieli tričko, guláš, tombola, zábavny program a super pocit... Dúfam, že tam niekoho z BJ stretneme
...hlavu nevešaj a buď na fóre, možno sa situácia vyvrbí tak, že aj my budeme mať jeden stojan na aute voľný....uvidíme, možno pôjdu aj iný a zíde sa im spolujazdec...alebo ďalšia alternatíva vhodná pre mladšie ročníky - ísť deń vopred na bajku, prespať v stane a vrátiš sa až v nedeľu...
Zase trasa cez Maguru do Stebnika.. krasna .. len rad by som vedel ze co by som mohol upravit alebo ako by som mohol zasiahnut do lesneho chodnika.. myslim tym nejake "stavebne" upravy ..
Bardejovcania mame problem. Na tuto mapu som zakreslil pribliznu trasu z vinbargu na ceresnu ktora je vyznacena zelenou . Zelena bodka znazornuje vstup do lesa. Najvacsi problem nastava po prejdeni tohto lesika na ktoreho konci je chodnik vyjazdeni od traktorov. Za tymito "stopami" sa nachadza luka a za lukou sa vstupuje opat do lesa kde je na lavej strane husty ihlicnaty les kde ako som na vlastnej kozi uz 2x zazil nachadza diviacica so 6timy mladymi. . Vyskyt diviakov je oznaceny modrou kruznicou. (priblizne).
Dnes som urobil chybu a isiel do toho lesa sam. Idem si dole kopcom ked zrazu vedla mna z lesa vybehla diviacica a ja tak rychlo vypol nohy z spdciek co nikdy v zivote a rychlo som bezal ku najblizsiemu stromu. Pri nom som stravil dalsich 20 minut lebo diviacica bola zjavne nastvana. Cely cas som pocul z pomedzi stromov hlasne fucanie.
Takze vsetci tadialto prechadzajte s MAXIMALNOU opatrnostou a nikdy sam. A pri prechode uz na luke zacnite hlasno rozpravat aby sme vcas upozornili diviaky ze niekto vstupuje do lesa.
...viem si predstaviť tú rýchlosť akou si opustil dané územie, ale díky za upozornenie, tiež často tamadiaľ ideme, ale podobný zažitok sme nemali a dúfam, že ani mať nebudeme
Uz budem nosit brokovnicu . Vcera som cital na nete o diviakoch a bol som prekvapeny ze nikde sa nepise o tom ked maju samice mlade ze su agresivne. Ani zmienka o tom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ja som fakt iba taky turista co si ide prevetrat hlavu...
Neviem, ale maratony by boli pre mna zhon a stres, aj ked by som si sto krat za minutu opakoval opak. Neviem preco ... je to v hlave. A toho zhonu a stresu mam dost cez tyzden.
Tu je aktualizovany stav.
2. Co sa tyka pohoria Cergova tak ako som pisal, dost som ho minuly rok zanedbal ale teraz uz tam toho pribuda. (napr. ani zakladny prejazd hrebenom tam este nemam!)
3. Som rad, ak tie subory pomohli ale tych lesnych ciest je vsade tolko, ze si zasluzi obdiv aj to, ak odbocis na tu spravnu bez GPS alebo znaleho sprievodcu. Ale presne takto si kazdy hladal a objavoval trasy. Turisticka mapa+chut+odvaha (metoda pokus-omyl)... teraz pribudlo aj GPS a podrobnejsie mapy na internete. Dodam len, ze ak si vyberies trasu z GoogleEarth nezabudni kontrolovat smer ktorym bola prejdena - niektore su zjazdne fakt iba dole...
Zase trasa cez Maguru do Stebnika.. krasna
Bardejovcania mame problem. Na tuto mapu som zakreslil pribliznu trasu z vinbargu na ceresnu ktora je vyznacena zelenou . Zelena bodka znazornuje vstup do lesa. Najvacsi problem nastava po prejdeni tohto lesika na ktoreho konci je chodnik vyjazdeni od traktorov. Za tymito "stopami" sa nachadza luka a za lukou sa vstupuje opat do lesa kde je na lavej strane husty ihlicnaty les kde ako som na vlastnej kozi uz 2x zazil nachadza diviacica so 6timy mladymi. . Vyskyt diviakov je oznaceny modrou kruznicou. (priblizne).
Dnes som urobil chybu a isiel do toho lesa sam. Idem si dole kopcom ked zrazu vedla mna z lesa vybehla diviacica a ja tak rychlo vypol nohy z spdciek co nikdy v zivote a rychlo som bezal ku najblizsiemu stromu. Pri nom som stravil dalsich 20 minut lebo diviacica bola zjavne nastvana. Cely cas som pocul z pomedzi stromov hlasne fucanie.
Takze vsetci tadialto prechadzajte s MAXIMALNOU opatrnostou a nikdy sam. A pri prechode uz na luke zacnite hlasno rozpravat aby sme vcas upozornili diviaky ze niekto vstupuje do lesa.
Dole pripojeny obrazok.