pekny podraz... Uz druhy rok a zasa to das na den, ked mas volno iba ty bez toho, aby si o tom umysle dal vediet aspon tyzden dopredu. Keby sa dalo, tak vikendovu nocnu dam na sobotu doobedu, ked budes v praci ty.
Kaslem na to. Ja mam nocnu aj zajtra. Futbalistov mozem . Aj tak hraju jak lemry. Start: 19:30 (zapad slnka je 19:12) Miesto: Orosova lavka Trasa: BJ - Ceresna (po zltej alebo cez vyhliadku) - Tri studnicky - Polovnicky chodnik - NLCH cierna mlaka - Bardejovske Kupele - Ceresna - SBHP - BJ
Nocna cez vikend (elwira, najlepsie by bolo v sobotu copyrightfreeemoticonsandsmileys.com freeemoticonsandsmileys.com v sobotu, v sobotu....) ide sa na cergov, chata Encian po polovnickom chodniku, Chochulka, Cergov, sedlo Cergov, Frickovce (po modrej), Bardejov. (alternativou je ist na Lysu, ale na Javorine je viac vlkov )
Rozmyslam o doprave do Hertnika autami. Potom by sa mohlo ist po hrebeni aj dalej, napriklad zajst z chochulky aspon na Velku Javorinu. (kazdopadne rychlost bude pomala, chcem robit fotky s aspon 30 sekundovou expoziciou. A na tie treba cakat.)
Skoda ze sa neobjavila ponuka na nocnu na Kralovej Studni ako minuly rok.
FYI: dnes je nov. Zajtra bude nocna skutocne nocnou. Bez osvetlovania mesiacom. Fotkam to sice nepomoze, ale aj take treba skusit.
Trasa: BJ - Ceresna (po zltej alebo cez vyhliadku) - Tri studnicky - Polovnicky chodnik - NLCH cierna mlaka - Bardejovske Kupele - Ceresna - SBHP - BJ
Jooj, com mi to robis? To si akoze mam vybrat? Kazdopadne som sa uz slubil jkolovi s odhodlanim premenovat nazov akcie 3x a dost.
Presun to o tyzden neskor a pojdeme vsetci .
Presunte "3x a dost" o tyzden neskor vy a pojdeme vsetci .
OK. Zajtra teda pojdem sam, ja som zvyknuty. Aj dnes na Vysokom vrchu a Michalkovom singli nebolo ani zivej duse. A hlavne si zajtra opat nepresil to koleno. Tuto sezonu nas este cakaju ozajstne lahodky. (Sivec, Folkmarske skaly, Slovinska skala, Bukovec, single z Kralovskeho endura, Turbacz, Luban, Radziejowa atd. atd. )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
youtube.com/watch?v=A-DLJL-ViBA&t=0
...parada
Miso -
Kaslem na to. Ja mam nocnu aj zajtra. Futbalistov mozem
Nocna cez vikend (elwira, najlepsie by bolo v sobotu
Rozmyslam o doprave do Hertnika autami. Potom by sa mohlo ist po hrebeni aj dalej, napriklad zajst z chochulky aspon na Velku Javorinu. (kazdopadne rychlost bude pomala, chcem robit fotky s aspon 30 sekundovou expoziciou. A na tie treba cakat.)
Skoda ze sa neobjavila ponuka na nocnu na Kralovej Studni ako minuly rok.
FYI: dnes je nov. Zajtra bude nocna skutocne nocnou. Bez osvetlovania mesiacom. Fotkam to sice nepomoze, ale aj take treba skusit.
Jooj, com mi to robis? To si akoze mam vybrat? Kazdopadne som sa uz slubil jkolovi s odhodlanim premenovat nazov akcie 3x a dost.
Presun to o tyzden neskor a pojdeme vsetci
Velmi dobry naapad
OK. Zajtra teda pojdem sam, ja som zvyknuty.
Keď ti nevadí,ja sa pridám.
preco az o 10?