Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
tak som si bol u vas trosku pobikovat... sice len z Dk cez jasenovu hore a po lukach a zvazniciach nad dubovu a fajny zjazd po zvaznici k likave... dalsi plan bol behnut do lubochnianskej doliny na borisov . ale po 5km v doline zacalo slusne tak sme to otocili
par foto z dnesneho ufukaneho 30km vyjazdu
Mám na Vás otázku. Keď vyleziem z Ružomberku do Vlkolínca, podľa Google máp sa dá pokračovať cestou do Hrabova. Neviete ako vyzerá tá cesta? Je to aspoň nejaká rozbitá asfaltka?
Nejaky ten ruocik dozadu to bolo v pohode. Bolo to sice v zime ale obiehali ma tam aj auta (ja som isiel na lopari ))))))) Pozeram ze z Vlkolinca do Hrabova su tam celkom fajn stupaky !! aj cez 30% !!!!
zajtra rano cca od 9-12 chcem spachat nejaky vyjazd v okoli DK, podla pocasia, bud kusok hrebena hole ,alebo smer malatina a okolo...
ak sa niekto domaci prida, budem rad
dnes pobede len maly vyjazd po cervenej cez krnace a do pokryvaca potom smer skalky, ale pole kukurice ma zastavilo tak som zbehol so lestin a s5 do DK...
25,5km/1h29min
zajtra smer hola a hrebenovka s navratom cez podzamok..
otazka pre domacich: je tam cesticka z podzamku na 2 stranu oravy , aby sme nemseli po hlavnej?
Neviem preco to nechcelo zakreslit cele, ale da sa to prejst smer Pribis, Pucov, Medzibrodie n/Oravou a popri rieke az do DK. Je to zachadzka, a trosku do kopca,ale ak bude pekne, tak doporucujem. To co ty spominas ako hlavnu cestu nie je az take hrozne, premavka tam je, ale da sa to rychlo prejst.
Na tvoju otazku ci je tam prechod na druhu stranu, udajne je, ale vraj sa tade prejst neda, lebo je to sukromny pozemok, alebo nieco pod.
jop pozeral som to na gugli je tam zeleznicny mostik s prechodom pre pesich ale dalej je fabrika..
tu skratku z pribisa do pucova poznam... dalo by sa to,uvidime co povie ked budeme mat za sebou holu ... ale dobra varianta
Kúsok za Oravským Podzámkom cez lyžiarske stredisko existuje rozbitá asfaltka, ktorou sa dostaneš do Kňažej a odtiaľ je to už iba na skok do Kubína, alebo druhá možnosť je isť s Podzámku smerom na Pribiš, pekná asfaltka a auto tam prejde fakt iba raz za čas. A potom z Pribišu cez kopec do Pucova a v Pucove máš na výber buď priamo do DK alebo cez Pokryváč, Osádku a Vyšný Kubín do DK.
Ináč som si všimol až teraz, že si zháňal parťáka kebyže viem idem s tebou. Zajtra ideme so Zuzkou, ale iba tak na 2 -3 hod. Užite si hrebeň, ten je parádny, ale ešte lepší je na druhú stranu smerom na Zázrivú - poriadny singláč
trochu to tu ozivim.. dnes krasny zamrznuty vyjazd z dk cez zahradky na medzibrodie-srnacie po trase maratonu nad malatinu, kde som nenasiel spravnu zvaznicu na osadku ,tak som sa vratil na maratonsku a do pucova ,vendelin ma poriadne preveri
krnace, brezovec a sup dolu na sidlisko.2h1min/31.6km/940m,tak akurat uz zacinali prsty na nohach mrznut
par foto
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pojazd z Istebného do Kubína a nazad.
na Orave nemám net
nad Istebným už sa pasú ovce, v pozadí Hoľa
cez Revišné popod Hoľu
do Kubína cez Trniny
a poza Oravu cez polia do Istebného
noo najskor vikendy,casom aj stahovanie.....
no ziadna tam nebola bo som vosiel do dediny cez nejake kraviny
Asi ano, pri drevenom "kostoliku" v borovom som to supol do prava a ten zjazdik bola celkom novo upravena zvaznica.
par foto z dnesneho ufukaneho 30km vyjazdu
Uploaded with ImageShack.us
Mám na Vás otázku. Keď vyleziem z Ružomberku do Vlkolínca, podľa Google máp sa dá pokračovať cestou do Hrabova. Neviete ako vyzerá tá cesta? Je to aspoň nejaká rozbitá asfaltka?
Viem sa dostať do Hrabova a viem sa dostať aj do Vlkolínca. Mne ide o spojnicu medzi nimi (odkaz na Google mapy).
Navrchu je nejaký hotel Malina, takže autami sa tam musia dostať.
ak sa niekto domaci prida, budem rad
25,5km/1h29min
zajtra smer hola a hrebenovka s navratom cez podzamok..
otazka pre domacich: je tam cesticka z podzamku na 2 stranu oravy , aby sme nemseli po hlavnej?
Neviem preco to nechcelo zakreslit cele, ale da sa to prejst smer Pribis, Pucov, Medzibrodie n/Oravou a popri rieke az do DK. Je to zachadzka, a trosku do kopca,ale ak bude pekne, tak doporucujem. To co ty spominas ako hlavnu cestu nie je az take hrozne, premavka tam je, ale da sa to rychlo prejst.
Na tvoju otazku ci je tam prechod na druhu stranu, udajne je, ale vraj sa tade prejst neda, lebo je to sukromny pozemok, alebo nieco pod.
tu skratku z pribisa do pucova poznam... dalo by sa to,uvidime co povie
Ináč som si všimol až teraz, že si zháňal parťáka kebyže viem idem s tebou. Zajtra ideme so Zuzkou, ale iba tak na 2 -3 hod. Užite si hrebeň, ten je parádny, ale ešte lepší je na druhú stranu smerom na Zázrivú - poriadny singláč
par
krnace, brezovec a sup dolu na sidlisko.2h1min/31.6km/940m,tak akurat uz zacinali prsty na nohach mrznut
par foto
44km/2h
FOTO