Ja osobne nepoznám v celej Fatre nejaký flow.trail. čakajte skod kameniste.korenove prirodne.traily niekedy aj s pekne.strmim sklonom
S tymto suhlasim, hodne striedam okolie MK a Malu Fatru a su to dva rozdielne svety co sa tyka MTB.. Nieco na sposob Cerovky v MF necakaj.. tu si pekne zamakas aj smerom dole
Páni, chcem sa spýtať. Z chaty pod klačianskou magurou na chatu pod suchým je aká cesta smerom hore? Myslím prejazdnosť na bajku a cca čas vyšlapu. Vďaka
Chcel by som skocit na Klak a potom na Lubochnianske sedlo. Je toto najpohodovejsia verzia? Ten hreben trva priblizne ako dlho / je to jazditelne na biku ci treba ratat rychlost chodze?
Rýchlosť chôdze. Budeš veľa prekladať popadané stromy a na Kľak niesť. Jediné čo je z tej hrebeňovky bikovo zaujímavé je úsek s. Príslop - Ľubochnianske sedlo. To ostatné ani moc nie.
To je práve to, čo robí tento hrebeň zaujímavý. Nie je to taká tá civilizovaná hrebenovka MF alebo liptovskej vetvy VF. Tu je to dosť divočina, popadané stromy, zarastené kríkmi a mladinou a ľudí tiež moc nestretneš. Má to čosi do seba, ale bike je väčšinu času skôr na oštaru.
ako dobre ze z nasich dani sa plati takato prospesna cinnost, hned sa v tomto state citim bezpecnejsie (predstavte si, ze by namiesto pokutovania cyklistov napr. riadili krizovatku v nejakom meste)!
Tiež by som chcel vedieť. Ako viem, že zákaz je jazdiť mimo lesnej cesty alebo značenej trasy.
Ale čo je Lesná cesta? Nie sú potom ilegál aj skratky, či už pre peších alebo bajkerov?
v najnovšom čísle Bikera je venovaná dvojstrana téme zákony a jazdenie lesom, kde je to vysvetlené... Zhruba v skratke: na bajku sa môžeš v lese pohybovať po značených chodníkoch a cestách, ale iba v prvom stupni ochrany územia. Vo vyšších stupňoch ochrany iba po značených cyklotrasách alebo legalizovaných trailoch, alebo v rámci zastaveného územia obce.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja osobne nepoznám v celej Fatre nejaký flow.trail. čakajte skod kameniste.korenove prirodne.traily niekedy aj s pekne.strmim sklonom
S tymto suhlasim, hodne striedam okolie MK a Malu Fatru a su to dva rozdielne svety co sa tyka MTB.. Nieco na sposob Cerovky v MF necakaj.. tu si pekne zamakas aj smerom dole
Dá sa takto chodím to opačne z Chaty na Maguru akurát tú Hoskoru k Chate pod Suchým má to cca 3 km neviem ako potiahneš síce e-bajk to by malo byť ok
Ale čo je Lesná cesta? Nie sú potom ilegál aj skratky, či už pre peších alebo bajkerov?
Edit: tak nakoniec to bolo takto
Vadí to jednému pánovi Holigovi čo tam má pozemky.
Tu dvojstranu asi sponzorovala polovnicka komora