Chalani ďakujem, nakoniec sa mi to podarilo zajednať vo Fatraski, dokonca ho aj z Valče donesú takže spokojnosť. Náhodou neviete v akom stave je zelená turistická z Krížavy na Skalku? Ešte som to tento rok nebol a nechcem aby polovica nadávala
nie som z tohto kraja - chcel by som na fulle vyšliapnúť niekde od Vrútok hore na M.hole - kde odporúčate odparkovať dole auto ? Kde sa dá hore , napiť ( kúpiť), prameň ? Ktorú trasu odporúčate ?
Chceš ísť po chaty alebo aj kúsok ďalej na hrebeň? A zvládneš aj náročnejší terén (bežné turistické chodníky, nie enduro traily so skokmi)? Ak zvládneš, tak niečo takéto. Zašľapeš si hore a aj pekne pozjazduješ. A z hrebeňa budeš mať pekné výhľady na Turiec a aj žilinskú stranu. Ak nie, tak sa vráť od vysielača po výstupovej trase. Prípadne choď dolu až po bývalú nástupnú stanicu lanovky a vráť sa po asflate ako som ukázal šípkou na obrázku.
Prejsť ju prejdeš, ale moc si to asi neužiješ. Je tam dosť veľa skál a koreňov. Taký typický Fatranský terén. Pripadne skús a keby si zistil že je to moc, po prvom úseku zo sedla Prašivé sa dá pokračovať po zvažnici a vyjdeš na asfaltke na Hole pri vodárni. Ale už aj ten úsek červenej do sedla Prašivé je drsnejší. Ale tak aspoň raz to skúsiť treba 🙂
ahojte nie som odtiaľto ale rad by som sa šiel vyvetrať niekde na Martinské, idete niekto okolo obeda na výjazd ku komu by som sa mohol pridať ? Ďakujem za prípadnú odpoveď
Položený nový asfalt na SNPčke Folkušová-Sebeslavce-Blatnica , Mošovce Mazan - Mošovce. Pár km za pár dni, až neuveriteľné keďže min. týždeň to bolo vyfrézované, resp. starý povrch
Aj moja žiletkárska, jazdím tu viackrát týždenne. Áut je tu stále pomerne málo. Minule som sa rozprával v jednom žilinskom bikeshope a v dobrom nám to tu závideli
Turiec a raj cyklistov? Skor mam pocit ze tu sme skodna a kladu sa nam polena popod nohy. Pritom to tu ma obrovsky potencial. O Turiec Trails som este nepocul.
Marinada Mišo B. s partiou. Prečistili teraz Prašivca a Duky, opravujú Fantóm, chystajú vraj aj niečo nové tak uvidíme. Sem tam dajú na IG nejaké video.
O legalizácií neviem. Možno majú niečo rozrobené, ale oficiálne určite nie je z trailov zatiaľ nič.
Ahojte, prosim Vas nepoznate nahodou niekto chalana ktory jazdi na graveli Canyon grizl, zlta farba, S velkost? Stretol som ho pred casom na ceste smerom na Socovce, aj som si bajk obzrel,pokecali sme, no rad by som si ho este aspon na minutu vyskusal. Ak nahodou tak mi plis hodte do spravy kontakt. Dakujem
Čaute, vedeli by ste mi poradiť, či je na HT zjazdný chodník/cesta cez Ľubochnianske sedlo? Chcem sa dostat z Martina/Vrútok do Ružomberka a nechce sa mi po hlavnej ceste. Podľa heat mapy sa to tvári že hej, ale rád by som to mal overené od niekoho domáceho.. Vďaka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://turiec.com/pozicovne-bicyklov
Ale, ako píšeš - skúsiť treba.
Z clanku ma zaujalo ze existuje partia Turiec Trails, ktora cisti a legalizuje traily. Domaci aj sa nieco podarilo zoficialnit?
O legalizácií neviem. Možno majú niečo rozrobené, ale oficiálne určite nie je z trailov zatiaľ nič.