Kategórie
Bike-tech
Akcia -22% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
539 €
-22%
MOC 779 €
Novinka CTM RAMBLER 3.0 29 bicykel, matná sivomodrá/lesklá čierna
649 €
MOC 769 €
Akcia -21% GHOST Nirvana Universal 27.5 bicykel, navy blue/dirty blue
1 459 €
-21%
MOC 1 849 €
savings Marin Wildcat Trail 3 WFG 27.5 dámsky bicykel, čierna/šedá/strieborná
499 €
savings
MOC 749 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-15% Mondraker Chrono DC 29 bicykel, graphite/desert grey/orange
1 099 €
-15%
MOC 1 849 €
ani z tej tvojej fotky to nie je moc jasne, ak by tam niekto isiel prvy krat ...
nasiel sa pes v lese smerom na lietavsky hrad ak nahohodou niekto pozna majitela volat 0948 650 680 na znamku z ockovania Vrutky
PROSÍM ZDIELAŤ!!!!
Bicykel bol ukradnutý dňa 10. 01. 2016 z pivnice obytného domu v Bytči - Hrabovom. Bicykel bol značky SCOTT, model: SPARK 950, oranžovo - červená farba. Výrobné číslo: GL 482941. Výbava: Shimano XT, kolesá Schwalbe, pedále Shimano SPD. Za sedlom bola umiestnená červeno - čierna taštička s náradím. Zadná vidlica na ľavej strane je poškriabaná. Odmena za všetky poskytnuté informácie je istá. VOLAJTE NA ČÍSLO: 0917 556 454 alebo e-mailom: [email protected] (fotky sú ilustračné)
a to som tam bol okolo tretej
v sedle javorina -9.5 stupna
dolu do strecna to bolo velmi obcerstvujuce
ani z tej tvojej fotky to nie je moc jasne, ak by tam niekto isiel prvy krat ...
ja som takto nasiel podla fotky cervika (chodnik z modrej na tu zvaznicu, z ktorej sa ide na anakondu)
katko jj - na vretenicu islo par stop, ale bolo vidno, ze nie su cerstve
technicky zjazdik hej, ale ja mam strach chodit po snehu, ked neviem co je pod nim
ma vyzvrtalo uz na tej polnej ceste z visnoveho ku krizu nad stranavami
http://www.regionzilina.sk/files/odbory/kultura/2014/cyklotrasy/1-na-bicykli-chaty-vyskusaj-si-aj-ty-web.pdf
skoda ze na niektore sa neda dostat a zaroven sa vratit za den ...
ale minimalne by mohlo stat za to ich obehat za rok (sezonu)