Ahojte,
hrebeňovka Lučanskej Malej Fatry z Fačkovského Sedla do Strečna po červenej zdolaná včera s Consigliere1 a MTBikermartin .
Pripájam fotoreport.
Len tak pre zaujímavosť, koľko vám celá tá sranda trvala?
Uf..No, ked uvazim, ze polobehom/polochodzou sme dali Fackovske sedlo-Visnove cez Mincol za cca 7 hodin (hruby cas, cca 42km), tak tie bajky vam boli asi viac na obtiaz ako efektivitu. Ale zazitok je to bude zrejme nezabudnutelny.
Pre tych co to nepoznajú tak tu dávam pohodove pojazdenie vacsinou po singloch s minimálnymi prevysenim.
Da sa jazdit v oboch smeroch akurát ked pojdete z Poluvsia tak v Porúbke pri hlavnej odporucam spodny singel poza bustu Gabčíka,po prídení na asfaltku treba ist nou hore pomedzi chaty na koniec a tam sa napojiť na zltú TRZ.Dupaci vyslapu aj povodnu verziu. https://www.bikemap.net/en/route/3800269-zbynov-porubka-rajecky-slepuch/
Čaute, zvažujem kúpu nového bajku a rozmýšľam nad veľkosťou kolies - 27,5" alebo 29". jazdievam väčšinou Straník, Snežnicu či Polom. chcem však častejšie jazdiť aj Chatu pod Suchým, Minčol či Anakondu. moja výška je 181cm.
Preferujem zatiaľ 27,5" pretože tento rozmer sa mi zdá vhodnejší na tieto úseky. Rád si však nechám v tomto poradiť, keďže nerád by som kupoval mačku vo vreci. Ďakujem vopred za vaše reakcie
P.S. Ak sa to sem nehodí, dajte mi vedieť a hneď to vymažem.
Čaute, zvažujem kúpu nového bajku a rozmýšľam nad veľkosťou kolies - 27,5" alebo 29". jazdievam väčšinou Straník, Snežnicu či Polom. chcem však častejšie jazdiť aj Chatu pod Suchým, Minčol či Anakondu. moja výška je 181cm.
Preferujem zatiaľ 27,5" pretože tento rozmer sa mi zdá vhodnejší na tieto úseky. Rád si však nechám v tomto poradiť, keďže nerád by som kupoval mačku vo vreci. Ďakujem vopred za vaše reakcie
Samozrejme ze sa to sem nehodi. Kazdy ma ine prioroty. Musis si vyskusat 29 aj 27.5 a rozhodnut sa sam, to nikto za teba nespravi. Kazdy bude obhajovat to, co ma. Ja mam tiez 181 a som s 27.5 max spokojny. Je hravy a rychly a je lahsie ho postavit ako lahky bike. To iste ti budu tvrdit aj majitelia 29.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
hrebeňovka Lučanskej Malej Fatry z Fačkovského Sedla do Strečna po červenej zdolaná včera s Consigliere1 a MTBikermartin .
Pripájam fotoreport.
Len tak pre zaujímavosť, koľko vám celá tá sranda trvala?
Hrubý čas 11:32:58
Hrubý čas 11:32:58
A KM kolko?
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/186577/jurosik1-vyjazd-hrebenovka-fackovske-mtb-sucho-47km-7h-2018m.html
Da sa jazdit v oboch smeroch akurát ked pojdete z Poluvsia tak v Porúbke pri hlavnej odporucam spodny singel poza bustu Gabčíka,po prídení na asfaltku treba ist nou hore pomedzi chaty na koniec a tam sa napojiť na zltú TRZ.Dupaci vyslapu aj povodnu verziu.
https://www.bikemap.net/en/route/3800269-zbynov-porubka-rajecky-slepuch/
Samozrejme ze sa to sem nehodi. Kazdy ma ine prioroty. Musis si vyskusat 29 aj 27.5 a rozhodnut sa sam, to nikto za teba nespravi. Kazdy bude obhajovat to, co ma. Ja mam tiez 181 a som s 27.5 max spokojny. Je hravy a rychly a je lahsie ho postavit ako lahky bike. To iste ti budu tvrdit aj majitelia 29.