Hello. Da sa m trojbuku priblizit autom? Bajkovat s pilou na chrbte je nic moc.
no az po luku vedie cesta cibulkovou ku chate asfaltka a potom klasika ,stromy asi precistili aspon ten usek co sme sli na nu napojeni zo singlaca,len asi treba povolenie v doline je cirka v polke stupania zavora ...
z tej luky by to bol kusok ...len nepoznam tam nikoho od lesov mozno skor chalani ...sa popytam ci ....
Zelena TZT Pod Krizavou - Skalka - sedlo Kobylie - Pod ostrou je precistena az na zopar stromov, ale kto mal rad zaverecny padak do doliny, tak ten ti ***** v zelenom rozjazdili LKTckom. Chem sa niekedy pozriet ci by sa Ostra nedala obist z druhej strany a napojist sa na modru TZT Pod Ostrou - Nad zadnym, vyzera ze je tam polovnicky chodnicek
Konska rit bola dost neprejazdna,ked som tade siel cca pred troma tyzdnami..cosi som odhadzal,ale chce to motorovu pilu..odvtedy som tam nebol..a druhu trasu som este nesiel po zime,tak neviem.
Chalani, buduci vikend by sme s partickou chceli u vas pojazdit, budeme primarne z Martinskej strany ale v nedelu by sme mohli hreben prejst a koncit v ZA. Tak sa chcem spytat co u vas vlastne je v tomto case jazditelne, lebo z diskusii na poslednych stranach mi vychadza ze vsade je vela dreva ...
Dnes 4hod brigada na anči. Rozšírili sme kamenny chodník na zaciatku, prekopali odklopeny usek na rubanisku pred zvaznicou a jeden usek tesne za zvaznicou. Udajne sa ma coskoro opat zacat tazit, tak jazdite kym je to v tomto stave. Stromoskok asi pojde coskoro prec
anakondu som dal (o.i) i ked som siel zdobinu, cervik, anakonda...konsku rit ako zaclenite do vyjazdu ? vybehnete "visnovsku"...KR v protismere, cervik, anakonda ?
Z vikendu teda este jeden report. Hreben z Krizavy pod Mincol je relativne OK, par spadnutych stromov, dva kusy treba preniest, zvysok ma celkom logicke obchadzky.
Prava zabava zacina za Mincolom, na Razsosnej za rockgardenom su prve popadane stromy a v celej dlzke az po Saracniky je ich cca 50kusov (odhad, po 30tom som prestal ratat). Niektore sa daju obist pomerne jednoducho, niektore vam pokazia flow a zopar ich treba aj preniest. Najhorsie je na tom asi 100m usek zhruba v polovici a potom zaverecny zjazd. Par mensich kusov som odpratal, ale na pilenie mi uz neostalo sily.
Ak by mal niekto zaujem zarezat si v tejto lokalite do kolena motorovou pilou, tak mu rad pojdem pomoct a kludne aj odnesiem pilu v batohu. Pomozem popilit a odhadzat. Idealne vikend po SPEN v Turi/ Visnovom, dovtedy nebude moc casu. Budem tam priebezne chodit s malou pilkou ale to asi potrva o dost dlhsie. Takze hlaste sa, idealne by bolo zariadit vyvoz na hole a odtial si dat zjazd vo vacsom pocte.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no az po luku vedie cesta cibulkovou ku chate asfaltka a potom klasika ,stromy asi precistili aspon ten usek co sme sli na nu napojeni zo singlaca,len asi treba povolenie v doline je cirka v polke stupania zavora ...
z tej luky by to bol kusok ...len nepoznam tam nikoho od lesov mozno skor chalani ...sa popytam ci ....
Dnes 4hod brigada na anči. Rozšírili sme kamenny chodník na zaciatku, prekopali odklopeny usek na rubanisku pred zvaznicou a jeden usek tesne za zvaznicou. Udajne sa ma coskoro opat zacat tazit, tak jazdite kym je to v tomto stave. Stromoskok asi pojde coskoro prec
Prava zabava zacina za Mincolom, na Razsosnej za rockgardenom su prve popadane stromy a v celej dlzke az po Saracniky je ich cca 50kusov (odhad, po 30tom som prestal ratat). Niektore sa daju obist pomerne jednoducho, niektore vam pokazia flow a zopar ich treba aj preniest. Najhorsie je na tom asi 100m usek zhruba v polovici a potom zaverecny zjazd. Par mensich kusov som odpratal, ale na pilenie mi uz neostalo sily.
Ak by mal niekto zaujem zarezat si v tejto lokalite do kolena motorovou pilou, tak mu rad pojdem pomoct a kludne aj odnesiem pilu v batohu. Pomozem popilit a odhadzat. Idealne vikend po SPEN v Turi/ Visnovom, dovtedy nebude moc casu. Budem tam priebezne chodit s malou pilkou ale to asi potrva o dost dlhsie. Takze hlaste sa, idealne by bolo zariadit vyvoz na hole a odtial si dat zjazd vo vacsom pocte.